Gość arni nowy Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 witam mam burgusia 400 i zbliża się przegląd 24 000 km może macie swoje sprawdzone serwisy który możecie polecić z których korzystacie Warszawa lub okolice Prosimy o umieszczanie tematów w odpowiednich działach. Przenoszę. Administracja
Kamikaze Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Witaj, ja swojego burka serwisuje w Suzuki Jasklowski i jak na razie jestem zadowolony. Jeśli szukasz czegoś nieautoryzowanego to obok Scooterlandu na Modlińskiej jest serwis skuterów i motocykli. Z tego co słyszałem ponoć OK.
przemas Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Polecam serwis u Krisa (namiary tutaj) Polecam też lekturę tego wątku, aby mieć świadomość jakie koszty mogą Cię czekać w serwisie autoryzowanym Suzuki...
Gość arni nowy Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Polecam serwis u Krisa (namiary tutaj) Polecam też lekturę tego wątku, aby mieć świadomość jakie koszty mogą Cię czekać w serwisie autoryzowanym Suzuki... super - Krisa chętnie poznam ponieważ mam po drodze Suzuki Jasklowski ma dobre opinie ale troszkę boję się ceny końcowej może ktoś robił przegląd 24 000 km jak myślicie jaka to będzie kwota?
Kamikaze Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 super - Krisa chętnie poznam ponieważ mam po drodze Suzuki Jasklowski ma dobre opinie ale troszkę boję się ceny końcowej może ktoś robił przegląd 24 000 km jak myślicie jaka to będzie kwota? Jasklowski po 12 000 km we wrześniu tego roku 860 zł z wymianą filtru powietrza na K&N. Sam koszt przeglądu bez części i płynów to z tego co pamIetam 450 zł.
Gość arni nowy Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Jasklowski po 12 000 km we wrześniu tego roku 860 zł z wymianą filtru powietrza na K&N. Sam koszt przeglądu bez części i płynów to z tego co pamIetam 450 zł. mi po 18 000 km wyszło w tym samym serwisie 1 400 zł wiec sporo ale do dnia dzisiejszego wszystko ok ciekaw jestem ile trzeba liczyć przy 24 000 km dobrze byloby zrobić to możliwie nie drogo ale też mądrze
Sympatycy orzech Opublikowano 12 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2011 Po 24 tysiącach dochodzi pasek i może rolki. Jeżeli nie masz sprzętu na gw. poszukaj serwisu bez autoryzacji Suzuki.Masz w Wawie wcześniej wspomnianego Krisa lub Kleofasa na Burakowskiej. Napisz do chłopaków PM'a to może będą w stanie ocenić wstępne koszta.
Gość arni nowy Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 okidoki dzięki wszystkim i pozdro
Rekomendowane odpowiedzi