wooferai Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ja na razie mam czerwona "smyczkę" zakupioną w salonie tejże marki. Na resztę czerwonego cabrio zarobię w przyszłym życiu. Dzisiaj po 19.30-20.00 SPOT u Rzela w wiadomym miejscu. Oczywiście o ile nie będzie padać z nieba. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 12 Października 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 No i nie padało więc się stawiliśmy !scooter A, taki, 2002rok, 65 tkm (teraz już 65800) od dziadka rocznik '35 : Na dniach zmieniam szybę, kierunki i stop, klamki, wario i na razie spokój... A jakie ma ładne rurki Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Jutro ma być słonecznie i bez opadów. Jakiś wyjazd? Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Ja dziś mam dodatkową nockę więc jutro będę odsypiał. Raczej w niedzielę, chyba "To ostatnia niedziela..." zaśpiewam na parkingu. Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Nie, niedziela nie..!pomidor Noo, chyba żeby... Samba lecisz w sobotę do Prenzlau po whisky? Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Pewnie, że tak. !OK Może Bilety też ma chęć pojechać? Wooferai proszę napisz skąd i o której wyruszymy w sobotę. Rzelu trzymam Cię za słowo z tym śpiewaniem na parkingu, muszę to usłyszeć. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 14 Października 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Pewnie, że tak. !OK Może Bilety też ma chęć pojechać? Wooferai proszę napisz skąd i o której wyrószymy w sobotę. Rzelu trzymam Cię za słowo z tym śpiewaniem na parkingu, muszę to usłyszeć. Ja chętnie ale w sobotę pracuje do 15-tej, a w niedzielę mam giełdę w Szczecinie więc odpadam. Ale następny tydzień już zaklepany !wchair Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Bilety..następny tydzień to Mierzeja.. A jutro to myślę, że 11.00 na BP tam gdzie ostatnio możemy się spotkać. !OK Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Oki. Bede. Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Piękna pogoda się zapowiada. A ja niestety muszę zrezygnować z dzisiejszego wyjazdu. !placz1 Nabawiłem się jakiejś dziwnej kontuzji łokcia , jazda moto całkiem odpada. Ledwo ruszam ręką. Dziś to ja raczej pojadę do lekarza, a nie na przejażdżkę. Edit: Po lekarzu i zdjęciu RTG. Na szczęście łokieć nie złamany tylko zbity. Ale boli jak "złamany". Podaję sobie właśnie środki przeciwbólowe. !piwko Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Wooferai, czy Ty czasem nie jesteś ofiarą przemocy domowej? Nie wstydź się, to wszyscy tak mają... Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Jak mozecie to napiszcie czy cos planujecie na jutro bo jak nie to planuje dzis łyknąć napoje wyskokowe. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 No i mimo wczorajszego łykania przez poniektórych/ poniektóre...mamy za sobą piękną wycieczkę nad Jez. Szmaragdowe i Dziewoklicz. Ponieważ była między nami kobieta, Bilety musiał zdjęć swoją...szczegóły dla wtajemniczonych Pewnie wkrótce serwis zdjęciowy Samby. Arek, życzymy szybkiego powrotu do formy. Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 No dzięki Wam za dobre słowa. Staram się jak mogę wrócić do formy. Choć nadal łokieć boli. Wy się śmiejecie, że przemoc domowa, a znajomi się pytali: Co, na moto się wywaliłeś? Toż to ludzie i ich stereotypy. Jak jeździ na moto to oczywiście dawca niby. Ech.... !sciana No i gdzie te fotki? I te tajemnice? Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Fotki beda wieczorkiem. A tak w ogóle to nie zauważyłam żeby Bilety cos zdejmował. Najwidoczniej coś mnie ominęło więc ja do wtajemniczonych nie należę. Chybaże chodzi o szybę. !YES Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Dziś nie wytrzymałem bez jazdy. jakby co zapraszam na kawę na stację. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 19 Października 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Może kawy nie było, ale i tak było sympatycznie !OKK Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Rwie mnie w kolanie, więc przewiduję dobrą a pogodę do jazdy i innych zajęć na świeżym powietrzu Gdyby pozostali szczeciniacy chcieli zorganizować jakiś wypad, to proszę dać znać. Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 No to my z powrotem w Szczecinie. Bilety i Samba, dzięki miłe za towarzystwo. A teraz idę odpoczywać po podróży. Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Ja też bardzo Wam dziękuję Bilety i Wooferai. Było super! http://www.gify.org/bazagif/ogien/fuoco107.gif[/img]ame=522DSC00134.jpg] Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Ja dziś z Remikiem zrobiłem małą wycieczkę do Pasewalku ze sprinterskim powrotem autostradą. Powiało masochizmem. Ja miałem wrażenie że wkładam łokcie do lodu, a Remik na postoju tak się trząsł z zimna, że nie mógł papierosa zapalić Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 I jak czytam Rzelu o twoich zimnych łokciach, to aż się tak zastanawiam... Czy to moje zapalenie w łokciu to nie wynik przechłodzenia ich na maxi. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Października 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 W Kątach Rybackich było SUPER, wielkie dzięki za wspólną wyprawę i wsparcie duchowe. Musimy to powtórzyć. Dzisiaj (środa) 20-ta u Rzela Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Dla mnie jest już za zimno i pogoda nie ta, żeby jechać do Rzela. !NOT Inna sprawa, że ręka też jeszcze nie jest zdrowa. Odnośnik do komentarza
romano77 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Hej ja smigam, dzisiaj tez mam zamiar !winkiss 10 *C wystarczy, oby nie padalo. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi