Kamikaze Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Zapraszam do lektury. http://www.motogen.pl/laboratorium/testy-skuterow-i-motorowerow/dziewczyna-t-max-i-tor-kartingowy-mieszanka-wybuchowa,art37.html Edycja: Oczywiście na torze w Poznaniu a nie Radomiu - sorki
gumis Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Ani nie Poznań ani nie Radom, pisze, że to był tor w Lublinie
Kamikaze Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 Ani nie Poznań ani nie Radom, pisze, że to był tor w Lublinie Hahaha. Dokładnie !OKK Sorki, zakręcony jakiś jestem dziś. Idę po kawę
Gość Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Generalnie, gdzie to było, to mało ważne. Ważne, gdzie teraz będzie. I nie bardzo mi nawet chodzi o technikę jazdy, czas okrążenia też mnie nie bardzo interesuje. Sam T-max też mi wisi. Pogadałbym sobie z Natalką o olejach i smarach. Jak moja żona, oczywiście, pozwoli.
Klaud Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Generalnie, gdzie to było, to mało ważne. Ważne, gdzie teraz będzie. I nie bardzo mi nawet chodzi o technikę jazdy, czas okrążenia też mnie nie bardzo interesuje. Sam T-max też mi wisi. Pogadałbym sobie z Natalką o olejach i smarach. Jak moja żona, oczywiście, pozwoli. Jejku, jejku Flyman, znowu myśli nieuczesane, kto by pomyślał A potarzałbyś się w towocie? Polecam do nucenia pioesnkę (znowu OT, sorry !pomidor) :Lubię (T. Tymański) Lubię oliwić stare sworznie lubię mutrami bawić się lubię wiercić i szlifować wbijać nity i gwintować spędzać za tokarką noc i dzień lubię namaścić się towotem lubię kolekcjonować złom lubię trawić i chromować skrawać, spawać i heftować ... lecz najbardziej lubię cipkę twą najbardziej lubię hm-mm tak bardzo lubię hm-mm lubię, kiedy hm-mm lubię też, gdy hm-mm wprost uwielbiam hm-mm-mm
Rekomendowane odpowiedzi