Marynarz Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Siemka, jak ktoś wie albo i nie jest pewien odłam z grupy Burgmania.net czyli krótko mówiąc R4F.eu i organizują w tą niedzielę fajną wycieczkę pod tytułem "Zakończenie sezonu 2011". Więc jeśli ktoś ma w 4litery podziały i inne uprzedzenia a po prostu ma ochotę sobie pojeździć ze znajomymi a przy okazji zjeść kiełbaskę nad Pilicą to zapraszam w imieniu R4F. " Zbiórka o godzinie 9:30 pod C66 na ul. Aleja Prymasa Tysiąclecia 74 - miejsce spotkań klubu "Burgmania" o godzinie 10.00 ruszamy. Kierujemy sie na zamek w Czersku.Na zamku jestesmy ok godziny 11 Koszt biletu to 6 zł. Na zamku zwiedzamy ogladamy, robimy zdjęcia itd. do godziny ok 12.30 o której ruszamy i kierujemy się do Warki gdzie robimy zakupy w sklepie ok godziny 13. (część osób moze zrobić zakupy juz wczesniej we własnym zakresie).W sklepie tym skladamy sie na węgiel, podpałkę, talerzyki itp maks ok 3 zł od osoby. ok 13:15 kierujemy się na łono natury gdzie szukamy miejsce na ognisko i grilla. Zakładam ze o godzinie 14 zaczynamy ognisko. Do 16-17 imprezujemy. O 17 ruszamy w kierunku domu. Jesli będzie chęć dalszej podrózy wybierzemy jakis punkt. Do ustalenia. tutaj jest trasa: http://g.co/maps/qjnd2 " Pozdrawiam Marynarz
malina666 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Marynarz uprzedził mnie z tematem. Nasz będzie ok 17 osób. Zapraszamy!
Norbert Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 fatalnie że pogoda ma być do d..y, bo wycieczka w założeniu zacna
Marynarz Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 fatalnie że pogoda ma być do d..y, bo wycieczka w założeniu zacna o to się już nie martw... zamówiona jest pogoda na cacy !
Bulba Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Kurcze fajna wycieczka, zeby byla pewnosc ze bedzie pogoda to bysmy z plecaczkiem skoczyli (godzinka w jedna strone) Moze nawet udalo by mi sie pociagnac kogos ze soba.
Barti Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Kurcze fajna wycieczka, zeby byla pewnosc ze bedzie pogoda to bysmy z plecaczkiem skoczyli (godzinka w jedna strone) Moze nawet udalo by mi sie pociagnac kogos ze soba. Jak już wcześnie pisał Marynarz pogodę mamy załatwioną i opłaconą Jak będzie chłodno to będziemy się grzać przy ognisku.
Bulba Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Powiem tak SRAL PIES NISKA TEMPERATURE Przy ognisku/grilu sie ogrzejemy Byle nie padalo. Ps. Im dluzej mysle o tej wycieczce, tym bardziej sie na nia nakrecam
Marynarz Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 Ps. Im dluzej mysle o tej wycieczce, tym bardziej sie na nia nakrecam To się nakręcaj nakręcaj nakręcaj... aż się nakręcisz i przyjedziesz
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2011 Z wielką chęcią wybralibyśmy się na to spotkanko, ale niestety mamy inne plany już wcześniej zaklepane, więc nic z tego tym razem
Marynarz Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 Z wielką chęcią wybralibyśmy się na to spotkanko, ale niestety mamy inne plany już wcześniej zaklepane, więc nic z tego tym razem no to mówi się trudno
Kenio Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Jeżeli pogoda będzie w miarę to chętnie się piszę na małą wycieczkę.
Barti Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Jeżeli pogoda będzie w miarę to chętnie się piszę na małą wycieczkę. Wpadaj Miło będzie poznac.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 7 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 7 Października 2011 No Marynarz szkoda że nie stacjonarne te wasze zakończenie sezonu. To łódzki by licznie zawitał.( mam nadzieję). I poznać się można bliżej !piwko . Bez domysłów proszę. Wiesz ja to już starszy pan jestem i potrzebuje po takiej trasie odpocząć Ale to nic chłopie odbijemy sobie zapoznawanie się na Mierzei. Pozdrawiam i życzę bezpiecznego przelotu.
Barti Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Pogoda jednak dopisała więc raz jeszcze zapraszamy
Marynarz Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 Pogoda jednak dopisała więc raz jeszcze zapraszamy Co mogę dodać... Jak powiedziałem tak i było Malina big thx kto nie był ten głupi *^&$#%* a tutaj fotki
Kenio Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Szacun dla organizatora za świetny pomysł zorganizowania spotkania kończącego sezon. Byłem pierwszy raz i jeszcze nie zdążyłem wszystkich dobrze poznać.Życzę tej jesieni jeszcze dużo takich ciepłych dni aby móc jeszcze polatać. Pozdrawiam do następnego razu.
Rekomendowane odpowiedzi