szczypiecycki Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 SIEMANKO JEDZIEMY DO KAZIMIERZA DO ZIELONEJ TAWERNY NA OBIAD NA POLĘDWICĘ Z GŁĘBOKIEJ PATELNI W NIEDZIELĘ TO CHYBA JUŻ BĘDZIE PAŹDZIERNIK 2011 ZAPRASZAM CHĘTNYCH OK 12 Z WAWY MAM TAM CZŁOWEIKA KTÓRY REZERWUJE STOLIKI WIĘC DAJTA ZNAĆ TELEFON 510052938 Prosimy bez krzyków na forum... wyłącz CAPS LOCK. Administracja
Marynarz Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Szkoda że w niedzielę akurat pracuję... a tak a propo zamiast pisać do siebie numer telefonu to napisz następnym razem dokładnie gdzie i o której start (jakiś MC lub stacja benzynowa) to lepiej wygląda. No cóż, pozostaje mi życzyć tylko pogody i smacznego
Jarek_PL Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 SIEMANKO JEDZIEMY DO KAZIMIERZA DO ZIELONEJ TAWERNY NA OBIAD NA POLĘDWICĘ Z GŁĘBOKIEJ PATELNI Hej witaj szczypiecycki Dawno cię tu nie widziałem Szkoda że mi trochę , że tak powiem - nie po drodze- Bo miał bym wielką ochotę na polędwicę z " głębokiej patelni " Życzę ci (wam) smacznego , a jak się już najesz , to dawaj foto relacje dla tych co nie mogą.
Klubowicze Domel Opublikowano 2 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2011 Jestem za, tyle że planuje jakoś wcześniej trochę sie kulnąć, tak mi sie wydaje,moze jeszcze ktoś planuje taki spontan !OKK Witam, kulanko do Kazimierza zaliczone, było spoko, nie licząc miliona narodu w mieście, pogada super a i polędwiczki w sosie kurkowym też super, mimo że nie w Zielonej Tawernie
Rekomendowane odpowiedzi