Marynarz Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 No i stało się tak jak to ostatnio mówiłem na Warszawskim spocie, będziemy mieli pod "nosem" czyli koło naszego miejsca czwartkowych spotkań sklep Moto Akcesoria Jakby nie mówić - strzał w dziesiątkę z tą miejscówką zrobili, tylko pogratulować Przenoszą się z Raszyna na Prymasa Tysiąclecia 74, dokładne info co i jak na FB oraz na ich stronie O tutaj. Jeśli tylko pogoda dopisze to ja się wybieram 1 X 2011, może ktoś ma ochotę dołączyć ???
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2011 Widzieliśmy na wczorajszym spocie trwające przygotowania do otwarcia salonu. Osobiście wolałbym zobaczyć promocje, niż wirtualną kiełbę na grillu.
Marynarz Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 no dlatego w sobotę chcę podjechać i oblookać
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Września 2011 Administrator Opublikowano 30 Września 2011 Zawartość tego lokalu zmienia się w trybie ekspresowym. Ducati wytrzymało kilka miesięcy... ciekawe czy aktualna zawartość przetrwa do wiosny !OK Ps. Promocja grilowa była totalnym niewypałem
Marynarz Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 Oby No dobra to ktoś ma ochotę się spotkać ?? bo ja zaraz będę się zbierał i mam zamiar podjechać tam a później może gdzieś się przejechać trzeba bo piękna pogoda
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 1 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2011 Dzisiaj kiełbaski były. Widziałem jeden skuter (Peżot) ale nie klubowy. Niestety żadnej promocji, żadnej obniżki. Kiełbaskę to sobie mogę w sklepie kupić. Salon w porządku, w końcu dużo miejsca i jasno (w Raszynie było ciasno i ciemno).
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2011 Kiełbasek nie widziałem, ale znajome "mordki" spotkałem. Promocji nie było, wręcz przeciwnie - kurtki skórzane w wyższych cenach niż na ichniej stronie www
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Października 2011 Administrator Opublikowano 1 Października 2011 Promocji nie było, wręcz przeciwnie - kurtki skórzane w wyższych cenach niż na ichniej stronie www Przy tym jaki mają tam czynsz do zapłacenia to nie liczyłbym na jakiekolwiek "promocje" Szczerze mówiąc to ich podziwiam
Rekomendowane odpowiedzi