eMKa Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Mam pytanko do Pomorzaków: wybiera się ktoś TUTAJ (myślę o najbliższej sobocie, Info nr 1); bo ja noszę się z zamiarem, który jednak mogę zmienić
Abach Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Chętnię bym się wybrał... tym bardziej, że wrzesień dostarcza nam takiej pogody, której nie było w lipcu i sierpniu. Niestety w ten weekend czeka nas odkładana już wcześniej robota i wszystko wskazuje na to, że znów będziemy z Andrzejem ciągnąć "druty"
krzys-68 Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 o tak wczesnej porze?to sie jeszcze pracuje
Abach Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 A dziś gdzie jedziemy?? !scooter
Sympatycy spinka Opublikowano 3 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2011 !scooter Byliśmy na zamglonym Helu i w słonecznej Jastrzębiej Górze. Zbieraliśmy grzyby i kuszaliśmy pyszne flaczki. Dzięki za wspólny wypad. !scooter
Abach Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Generalnie na Kaszubskie zakończenie sezonu nikt nie trafił, ale zupełny spontan spowodował, że weekend został spędzony na "kozie", jak to powiada kolega Jarek z zagramanicy Dzięki wielkie za wycieczkę sobotnią wschodnią i niedzielną północną Szkoda tylko, że w takich chwilach czas przyśpiesza...
eMKa Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 No i zamiary się poszły bujać, ale z jakich miłych przyczyn Najpierw w szacownym gronie zwiedzanko Żuław aż po Fromborską katedrę, po drodze espresso w Kadynach - od promów prawie choroby morskiej dostaliśmy - Abach, Pleban dzięki! (o Plecaczku nie wspominam, bo wiecie zaraz plotki.... się tłumaczyć będę musiał i w ogóle ). A następnego dnia kompletnie spontanicznie mieliśmy dołączyć do "północników" ale skończyło się na uroczych winkielkach Szemud - Wejherowo, później Piaśnica, okolice Jeziora Żarnowieckiego i pyszna zupa na ostro w Miszewku. I to wszystko dzięki Plebanii! Dzięki! Piękna pogoda, aż się chciało "brykać". Po drodze (droga 224 za Szemudem w stronę Wejherowa) natknęliśmy się z Plebanem na wypadek - kierowca VW Transprtera uderzył w tył Deauvil'ki. Na szczęście obrażenia pasażerki motocykla wydawały się nie groźne (prawdopodobnie złamana lewa ręka), kierowca wyszedł bez szwanku jeśli nie liczyć szoku. Maszyna też uszkodzona nieznacznie. Po wezwaniu karetki pogotowia i Policji, z Plebanem dzielnie kierowaliśmy ruchem - przez godzinę był to najbezpieczniejszy odcinek drogowy w pomorskiem . Oby takich przygód jak najmniej.
Abach Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 (...) okolice Jeziora Żarnowieckiego (...) Nigdy nie byłem w Żarnowcu !sciana Jak będzie jeszcze odpowiednia pogoda w tym roku, chętnie się wybiorę. Jak nie, koniecznie trzeba zorganizować wycieczkę na wiosnę !scooter !scooter !scooter
Rekomendowane odpowiedzi