Sympatycy orzech Opublikowano 4 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2011 czekam na wszystkie zdjęcia No to niestety nadal czekamy !placz
boochos Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 czy może już wiadomo ile i gdzie wpłacac na kalendarz 2011?
Marynarz Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 no i jak będzie wyglądać
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2011 Zdjęcia zostały przekazane do Krzytra. Teraz czekamy na projekt.
Klubowicze krzytro Opublikowano 20 Października 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Października 2011
Mr.T Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 nie podoba mi sie: strona tytułowa - panoramiczne zdjecie na pionowym ukladzie strony brak 2012 na podstronach czcionka numeru dnia - różnej wielkości cyfry logo burgmanii na zdjęciach poza tym co powyższe to kończmy tę zabawę - chcę go mieć na 24.XII - biorę jaki będzie
Sympatycy zdun13m Opublikowano 20 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2011 Taki kalendarz to z chęcią kupię. Krzysiek weź mnie pod uwagę przy ustaleniu nakładu !OK .
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2011 Krzysiu, czemu nie czytasz naszych uwag. Wróć do 1 strony tego tematu. Zdjęcie lutego zdeformowane, kiszka. Joasia powinna Cię kopnąć w d.....
Klaud Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Może Was to zainteresuje http://www.groupon.p..._0_0_268&a=1661 nie No i się zadławiłem jedzeniem :)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2011 Joasia powinna Cię kopnąć w d..... zrobiłam to na uboczu
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2011 Muszę, no muszę...... N.p. ta fota w oryginale wygląda tak: ....to mają być takie fotki jakie zamieścił autor. Na takie zdjęcia głosowaliśmy ! Następny kwiatek a oryginał ...... Krzysiu, czy widzisz różnicę???? Kadr jest tak samo ważny jak obiekt na zdjęciu.
Klubowicze Patryk Opublikowano 20 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2011 i a było
Gość Kristof Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Heloł a z lipcowym co się stało ??? przeciez wysłałem na meila
Klubowicze krzytro Opublikowano 21 Października 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Października 2011 Heloł a z lipcowym co się stało ??? przeciez wysłałem na meila W lipcu wygrał Sydney Nie stresujcie się będzie wyrażne (chyba)
Klubowicze Patryk Opublikowano 21 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2011 W lipcu wygrał Sydney Nie stresujcie się będzie wyrażne (chyba) proponuję jednak sprawdzić
Klubowicze krzytro Opublikowano 21 Października 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Października 2011 Przepraszam zatem,zaszło małe nieporozumienie.Już piszę PW do Kristofa
Radu Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Bardzo mi się design podoba, dobra robota !OK !OK Rozumiem, że październikowe, listopadowe i grudniowe wersje nie są jeszcze gotowe i zleżeć będą od wyników comiesięcznych plebiscytów??
boochos Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Rozumiem, że październikowe, listopadowe i grudniowe wersje nie są jeszcze gotowe i zleżeć będą od wyników comiesięcznych plebiscytów?? Aktualnie wszystkie miesiące mają już ustalone zdjęcia na rok 2012. !OKK Plebiscyty, które trwają i odbędą się w przyszłych miesiącach dotyczą już kalendarza 2013- tak aż do sierpnia bodajże !YES . Od września - na 2014 itd... !w00t
Radu Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 Aktualnie wszystkie miesiące mają już ustalone zdjęcia na rok 2012. !OKK Plebiscyty, które trwają i odbędą się w przyszłych miesiącach dotyczą już kalendarza 2013- tak aż do sierpnia bodajże !YES . Od września - na 2014 itd... !w00t Dzięki !YES
Krzyciu Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Jeżeli mógłbym się wtrącić - strona tytułowa mdła..za dużo niebieskiego !NOT Jeżeli chodzi o logo burgmani na fotkach to totalna lipa z umieszczaniem ich z "białym" kółkiem oraz światłem, mnie się to nie podoba. !NOT Na moje oko kolor loga zmienia się na co najmniej dwóch zdjęciach - niby nic a jednak coś. I jeszcze zmieniłbym wygląd miesiąca, zrobiłbym niebieski napis na białym tle - będzie na pewno dużo wyraźniej, nie będzie się zlewało z kolorami zdjęć. Pozdrawiam
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Października 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Października 2011 W zasadzie już nie możesz,wstępny druk został już wykonany na właściwym papierze i we właściwych kolorach.pozdrawiam Heloł a z lipcowym co się stało ??? przeciez wysłałem na meila Kolego pisałem do Ciebie ,nie odpisałeś! B.proszę o wysłanie mi na maila zwycięskiego zdjęcia maksymalnie do poniedziałku.W innym przypadku użyję zdjęcia innego skutera. Krzytro@wp.pl poprawiłem cytat kisiel Dzięki
Corleone Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 A czy na kalendarzu nie będzie imienin??? Wydaje mi się, że są potrzebne na kalendarzu.... 1
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2011 Masz racje, wydaje Ci się
boochos Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Krzytro, czy podejmiesz się w tym roku ciężkiego zadania...? Nie było to łatwe, ale masz już doświadczenie. A kalendarz - cały rok na honorowym...
Rekomendowane odpowiedzi