Klubowicze krzytro Opublikowano 26 Września 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Września 2011 Może Was to zainteresuje http://www.groupon.p..._0_0_268&a=1661 nie
Sympatycy orzech Opublikowano 26 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2011 Krzytro, czy są już znane koszty wytworzenia kalendarza??? Krzyciu dał nam takie propozycje: kalendarz A3 13 stron oprawiony drutem na kredzie 250gr 4+0 dla 50szt - 48PLN + ewentualna wysyłka do każdego. dla 100szt - 38PLN + ewentualna wysyłka do każdego. Daj znać bo trzeba się powoli za to zabierać.
Mr.T Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 mi wpadło w oko coś takiego kalendarze P.S. oczywiście nie jestem w żaden sposób powiązany z w/w linkiem
Krzyciu Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 mi wpadło w oko coś takiego kalendarze P.S. oczywiście nie jestem w żaden sposób powiązany z w/w linkiem Pewnie zastosowana technologia jest dla druku cyfrowego (niestety słabe odzwierciedlenie kolorystyczne).
Klubowicze krzytro Opublikowano 27 Września 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Września 2011 35 zł za sztukę
Krzyciu Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 35 zł za sztukę Może coś więcej o specyfikacji?
Arkadiusz Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 35 zł za sztukę Krzysiek, będą te tasiemki na dni tygodnia czy nie, jak w końcu będzie to cudo wyglądać ?
Klubowicze krzytro Opublikowano 27 Września 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Września 2011 Może coś więcej o specyfikacji? A co potrzebujesz? Forma kalendarza jest znana,wygląd też,wzór pokazałem coś jeszcze?
Krzyciu Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 A co potrzebujesz? Forma kalendarza jest znana,wygląd też,wzór pokazałem coś jeszcze? chociażby gramaturę papieru...
Klubowicze krzytro Opublikowano 27 Września 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Września 2011 chociażby gramaturę papieru... Taka jak w zeszłym roku.wszystkim pasowało. Nie bardzo rozumiem w czym widzisz problem?Chcesz to robić?Gwarantujesz że wszystko będzie ok?To rób to i nie zadawaj mi więcej pytań.pozdrawiam
T-Rex Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Hej nie psujmy sobie humorów !winkiss Każdy przecież wie, że załatwianie takich rzeczy to ciężka robota i doceniamy Cię za to !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 27 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2011 No dobra to może podsumujmy. Krzytro, irytujesz się a nie masz racji. Akurat Krzyciu proponował że się tym zajmie i podał nawet konkretne propozycje. Co mamy do teraz??? Kwota ok 35 Pln - to wiemy ale nie wiemy co za to dostaniemy. Ile stron - 12 czy 13 Format A3, A4??? Jaka zawieszka i jak łączone strony. Czy będzie okienko do zaznaczania dni? Krzysiu, przyłóż się i daj jakieś konkrety.
Klubowicze Campto Opublikowano 28 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2011 Jak mówi przysłowie: Im dalej w las tym ciemniej. Czytając powyższe odnoszę wrażenie, że wydanie kalendarza coraz bardziej się oddala a nie przybliża.
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Września 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Września 2011 Format A3,co do reszty to wszystko jest do ustalenia.Papier to akurat najmniejszy koszt,zawieszka do uzgodnienia.Po to jest założony ten wątek,żeby te szczegóły uzgodnić.Nie po to żeby wypisywać informacje o gramaturze papieru.Proszę o uwagi odnośnie zawieszki ,kolorze poszczególnych miesięcy,i co ma być napisane pod zdjęciem.Jeśli chodzi o ilość stron to proszę o informacje(może być 6,12,13 bez wpływu na cenę)Pozdrawiam wszystkich i czekam na uwagi.Co do okienek to nie wiem,ale wg,mnie to zepsuje to wygląd (ale to jest moje zdanie) 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2011 Ja bym chciała tak : 1. format A3 w układzie pionowym 2. stron 12 + tytułowa 3. kolory stron białe, na tym od góry : pasek z rokiem, miesiącem i logo ( w kolorze niebieskim jak logo ) , poniżej duuuże zdjecie z opisem co to za skuter i kto zrobił zdjęcie , poniżej dni i cyferki ( czcionka jak zaproponował Krzytro w pierwszym pliku ) w kolorze granatowym + święta i niedziele na czerwono ( żeby jak najwiecej !!! ) 4. zawieszka - druciane kółeczka 5. ja bym wolała bez okienka na dni ale to zawsze mogę se zdjąć
Krzyciu Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Format A3,co do reszty to wszystko jest do ustalenia.Papier to akurat najmniejszy koszt,zawieszka do uzgodnienia.Po to jest założony ten wątek,żeby te szczegóły uzgodnić.Nie po to żeby wypisywać informacje o gramaturze papieru.Proszę o uwagi odnośnie zawieszki ,kolorze poszczególnych miesięcy,i co ma być napisane pod zdjęciem.Jeśli chodzi o ilość stron to proszę o informacje(może być 6,12,13 bez wpływu na cenę)Pozdrawiam wszystkich i czekam na uwagi.Co do okienek to nie wiem,ale wg,mnie to zepsuje to wygląd (ale to jest moje zdanie) Papier najmniejszy koszt?? Papier to ok 50% ceny więc pierwsze słyszę aby był to najmniejszy koszt..a to, że ilość stron nie ma wpływu na cenę to już wogóle. No chyba, że drukowany na domowej drukarce Gramatura papieru jest ważna - duży format w niskiej gramaturze będzie wisiał jak "szmata" na wieszaku i ja rezygnuję z zakupu takiego kalendarza. Co do propozycji to tak jak Joasia wspomina, zawsze można zdjąć.
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Września 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Września 2011 Papier najmniejszy koszt?? Papier to ok 50% ceny więc pierwsze słyszę aby był to najmniejszy koszt..a to, że ilość stron nie ma wpływu na cenę to już wogóle. No chyba, że drukowany na domowej drukarce Gramatura papieru jest ważna - duży format w niskiej gramaturze będzie wisiał jak "szmata" na wieszaku i ja rezygnuję z zakupu takiego kalendarza. Co do propozycji to tak jak Joasia wspomina, zawsze można zdjąć. Kalendarze będzie robiła profesjonalna firma,właściciel prowadzi drukarnie 25 lat,wydaje mi się że ma wystarczające doświadczenie w temacie.Ja osobiście zdaję się na jego doświadczenie i wiedzę.Nie pamiętam żeby rok temu ktoś miał jakieś uwagi dotyczące jakości . Gramatura 300 gram
Krzyciu Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Kalendarze będzie robiła profesjonalna firma,właściciel prowadzi drukarnie 25 lat,wydaje mi się że ma wystarczające doświadczenie w temacie.Ja osobiście zdaję się na jego doświadczenie i wiedzę.Nie pamiętam żeby rok temu ktoś miał jakieś uwagi dotyczące jakości . KLIK Zdjęcia podglądowe jednego z naszych kalendarzy -czysto i przejrzyście
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Września 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Września 2011 Rozumiem że gramatura nie odpowiada? Link nie działa
Sympatycy Kisiel Opublikowano 28 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2011 Krzytro, nie napinaj się tak bo Ci żyłka pie...nie. Nie masz już 20 lat ... :) Nie możesz prowadzić dyskusji na temat kalendarzy jak biały człowiek? Skaczesz do gościa jak kogucik nie bardzo rozumiem w jakim celu i w czyim interesie. Na razie Twoja oferta jest korzystniejsza i jeżeli zachowamy parytet jakościowy to nie ma o czym gadać. Z innej beczki, Nie znam się na drukowaniu ale to co piszesz na temat braku związku kosztu papieru z ceną wyrobu finalnego dla mnie trąci herezją To trochę tak jak jakby piekarz pomijał cenę mąki przy wypieku chleba .... EDIT A link rzeczywiście nie działa ... !NOT
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Września 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Września 2011 Troszkę filozofuję,wynika to z mojej niewiedzy w temacie drukowania czegokolwiek.(chyba że pieniędzy )Nie napinam się,po prostu człowiek zadaje mi pytania a ja zanim odpowiem muszę zadzwonić do drukarni i niewiem za bardzo jak to przekazać.Rok temu niebyło żadnych uwag co do jakości bądż gramatury papieru dla tego nie wiem w czym problem?Krzyciu chce mie zagjąć w tym temacie i ja się poddaje,bo się nie znam.Złożułem ofertę po konsultacji z fachowcem i to wszystko.Cena tego Kalendarza wynika z chęci pomocy mojego Kolegi a nie z warunków rynkowych.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 28 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2011 Krzysiek przecież ja to wiem, chodzi tylko o więcej luzu - o to akurat nie musimy robić wojny. Poproś kolegę o dokładną specyfikacje mailem wrzuć tu i po herbacie ....
Krzyciu Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Link działa - przepraszam Jednak nie działa..nie wiem dlaczego...zaraz to poprawie i napiszę. Edit: Teraz na 100% działa. Krzytro nie chcę Cię zagiąć, tylko po prostu chciałbym wiedzieć co "kupuję" i myślę, że nie tylko ja. Tak na marginesie, kalendarz na kredzie 200g 13stron, a3, oprawiony drutem z zawieszką 33,50PLN więc jednak papier ma znaczenie. Pozdrawiam
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2011 Temat przycichł. Krzysiu, co z tą specyfikacją ? Jako, że moja fotka(i) znajdą się w tym kalendarzu jestem ciekaw jego wyglądu i jakości papieru. Chyba już pora dograć temat i podać końcową cenę. Na temat wyglądu było dużo wypowiedzi, może warto przedstawić końcowy projekt, bo jak do tej pory były tylko propozycje.
Klubowicze krzytro Opublikowano 4 Października 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Października 2011 czekam na wszystkie zdjęcia
Rekomendowane odpowiedzi