Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Doskonalenie Jazdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie codziennie szaleją tam auta (co widać na zdjęciu), więc trochę tam gumy się odkłada . Piasku też jest, ale można spokojnie pozamiatać, piaskownica to nie jest :)

I ostatnio pojawiły się tam właśnie motocykle, ćwiczyły sobie delikatne slalomy.

Placyk mógł by być a troszkę piasku nie przeszkadza. Potrzebne nam będzie oczyścić do jakiś prostokąt 10 X 15 metrów tam musimy mieć lepszą przyczepność.

Można by był znalęś gdzieś parking gdzieś przy sklepie lub na terenie jakiegoś zakładu (ktoś może ma znajomego co posiada taki teren)

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

13

• zdun13m

8

• monk

4

• gumis

2

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Parkingów u nas też pod dostatkiem, ale one pustoszeją dopiero po 23 lub w dni świąteczne. Tak samo jak wszelkie place do nauki jazdy.

Przerabiałem już ten temat :)

• Sympatycy
Opublikowano

Jest w Łodzi takie miejsce. Nazywa się Motodrom. Jak pamiętam zawsze tam jeżdziły motory, rowery, takie miasteczko ruchu drogowego. Za godzinkę tam podjadę i spróbuję ustalić szczegóły. Nie wiem tylko czy to spotkanie mogło odbyć sie u nas. Jak coś będę wiedział to zaraz napiszę.

Byłem rozmawiałem. Mam zgodę w terminie 30.09-01.10 a może nawet 02.10. Sugerowali abyśmy pozostawili po sobie porządek. Jeżeli chodzi o kasę to jeżeli będzie w ogóle trzeba zapłacić to jakieś groszę. Tutaj kilka fotek

https://picasaweb.google.com/ZDUN13M/20Wrz2011?authkey=Gv1sRgCL_1mMPvkor7VQ

Opublikowano

Jest w Łodzi takie miejsce. Nazywa się Motodrom. Jak pamiętam zawsze tam jeżdziły motory, rowery, takie miasteczko ruchu drogowego. Za godzinkę tam podjadę i spróbuję ustalić szczegóły. Nie wiem tylko czy to spotkanie mogło odbyć sie u nas. Jak coś będę wiedział to zaraz napiszę.

Byłem rozmawiałem. Mam zgodę w terminie 30.09-01.10 a może nawet 02.10. Sugerowali abyśmy pozostawili po sobie porządek. Jeżeli chodzi o kasę to jeżeli będzie w ogóle trzeba zapłacić to jakieś groszę. Tutaj kilka fotek

https://picasaweb.google.com/ZDUN13M/20Wrz2011?authkey=Gv1sRgCL_1mMPvkor7VQ

Teren super tylko nie wiem czy wszyscy dojada skoro większość jest z wa-wy lub jej okolic.

Tam możemy zrobić zawody.

Gdyby cospodobnego było w okolicach Wa-wy było by super.

Szukajcie może się uda.

Zostaje jeszcze sprawa mojego transportu no i słupków jest ich do zabrania około 100 a na misjscu potrzebne jeszcze opony.

Opublikowano

Na dzień wczorajszy stan opon wynosił sztuk 9... Z większą liczbą będzie pewnie kolejny problem.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja bym podjechała na szkolenie we Wrocławiu lub w Krakowie - zależnie od terminu.

• Sympatycy
Opublikowano

Jeżeli chodzi o słupki i opony to na miejscu są, i powiedziano mi że będzie można z nich korzystać.

Resztę zostawiam zainteresowanym.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też się podpinam wszystko jedno Łódź czy Stolica !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Coś mi się wydaję że temat ostygł. Co to koledzy nie chce się ruszyć? .... i przyjechać do włókienniczego miasta. Wydaje mi się że można się spotkać rano i o 18-stej pożegnać. Może być też opcja pozostania na noc i omówienie teorii skrętu. Musimy tylko zdecydować :)

Opublikowano

Popieram i podpinam sie do Was a czy to Wawa czy Łódz tyle samo km'òw

Opublikowano

Ja też jestem za i chętnie się dołączę

Opublikowano

(...)Co to koledzy nie chce się ruszyć? .... i przyjechać do włókienniczego miasta. Wydaje mi się że można się spotkać rano i o 18-stej pożegnać. Może być też opcja pozostania na noc i omówienie teorii skrętu. Musimy tylko zdecydować ;)

Zdunie, jak by była na wiosnę opcja z noclegiem to wycieczka dokształcająca do "miasta gdzie nawet psom bieganie szkodzi" nie była by problemem !piwko

• Sympatycy
Opublikowano

Bardzo mi przykro moje plany uległy zmianie. Proszę o wykreślenie z listy.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Jak takie szkolenie !scooter będzie w Krakowie, lub okolicach to jestem chętny. Bo na razie potrafię się tylko turlać !wchair

Opublikowano

Bardzo mi przykro moje plany uległy zmianie. Proszę o wykreślenie z listy.

Ty się nie wygłupiaj bo jak mamy zawitać ewentualnie do Łodzi jak ty się z tego wycofujesz.

A tak w ogóle to został tydzień a jeszcze nie jest podjęta decyzja gdzie się spotykamy.

Ja w Wa-wie będę tylko jeszcze nie znam formy ( czy pociąg czy 200 czy uda się załatwić 400) a osób jest na tyle że warto by zrobić takie spotkanie a kontynuować je w nowym sezonie.

• Sympatycy
Opublikowano

Wycofałem się bo mamy spotkanie w regionie. Plac puki co jeszcze nie odmówiłem. Popatrzcie na Łódzkie może zgracie w czasie i miejscu szkolenie z noclegiem. Proponuję tylko o działanie z zaciśniętymi pośladkami bo czasu mało.Myślę że do czwartku wstrzymam się z potwierdzeniem rezerwacji placu, niestety później wypada mi zadzwonić i podziękować.

Opublikowano

Jakie decyzje co do przyszłotygodniowego spotkania zostajemy w Wa-wie czy jedziemy do miasta włókniarzy.

Zapadła coś cisza i nic nikt nie pisze. Jest jeszcze jedno rozwiązanie że sobie odpuszczacie.

Opublikowano

Ja bym chetnie dolaczyl w W-Wie.

• Sympatycy
Opublikowano

Ze względu na małe zainteresowanie tematem. Pozwolę sobie już jutro zadzwonić i odwołać rezerwację.

Opublikowano

Ze względu na małe zainteresowanie tematem. Pozwolę sobie już jutro zadzwonić i odwołać rezerwację.

Czyń swoją powinność.

Niestety pomimo moich chęci małe zainteresowanie.

Ale co się odwlecze to nie uciecze.

Opublikowano

Niestety pomimo moich chęci małe zainteresowanie.

Jedym słowem słomiany zapał kandydatów na uczestników

• Sympatycy
Opublikowano

Pilot, a może powodem jest koniec sezonu. Ja osobiście chętniej trenuje na wiosnę niż na jesień ....

Opublikowano

Po prostu była by okazja bo mogłem być w Warszawie ze Smoczycą bo ma egzaminy. A całe spotkanie miało być próba czy faktycznie takie spotkania mają sens.

Opublikowano

Czyli nie bedzie spotkania w W-Wie?

Moze na wiosne zatem?

• Klubowicze
Opublikowano

Trochę szkoda że nie chciało wam się przyjechać do Łodzi.A można było połączyć przyjemne z pożytecznym !piwko !scooter