Klubowicze Roni Opublikowano 17 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2011 No i posiedzieli, pojedli i popili! Pizza pierwsza klasa !OKK Zdun uwijał się jak w ukropie. Frekwencja dopisała, chyba nawet ponad stan. Dzięki - Roni i Ania
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 17 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2011 Ja już od jakiegoś czasu w domu.Dzięki za miłe spotkanko.Zdunu,pizza pierwsza klasa !OKK Pozdrawiam
marcin62 Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Też już w domku. Pizza mniam !YES , wielka aż zostało na jutro... Szkoda tylko, że tak szybko trzeba było się uwijać, ale czas spędzony !OK . Dzięki Zdunie !OKK !piwko http://fotofotki.pl/images/shs76wnvct3prt7pfit.jpg
malina666 Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Dziękuje bardzo za mile spedzony czas. Zdun pizza pierwsza klasa. Było bardzo miło, dziękuje za miłe przyjęcie. Trzeba będzie powtórzyc wypad na pizzę. Polecam wszystkim. Dziękuję za miły powrót Daszkowi i Marynarzowi.
Marynarz Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 z małymi przygodami ale w domku byłem o 21 z minutkami... więcej napiszę później (żeby nie było domysłów... nic groźnego się nie stało a wręcz przeciwnie, śmieszne było - skuter choinka ). No ale to później zrobię edycję i coś więcej napiszę i fotki zapodam... ZDUN - PIZZA MNIAMUŚNA !!!
daszek Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Super spocik Pizza pyszniutka! Kto nie był ten... pomidor Łącznie przejechałem ok. 310 km (zrzucik z gpesa): (do Aleksandrowa przez Skierniewice, powrót przez Łowicz) Na miejscu atmosfera zlotowa: Przed wyjazdem na pizze, byłem na motobajzlu i zarejestrowałem ten oto wynalazek: Za miłą atmosferę i towarzystwo dziękuje koleżankom i kolegom, a w szczególności Marynarzowi i Malinie666
Bulba Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Zawsze powtarzalem, ze nie ma to jak dobry spontan/sponton Fotki juz sie uploaduja Oby tak dalej !
Drek Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 ZDUN pizza bajka, palce lizać !OKK . Dzięki wszystkim za super spontan. Orzech masz talent do organizacji takich spotkań i podporządkowania pogody !OKK Szkoda tylko, że Twoja pizza była najdroższa Dzięki Wszystkim za spotkanie, oby częściej P.S. Zdun spóźniłeś się hehe
Bulba Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 A proponowalem ze po Warszawe wyjedziemy Pizza wyszla by taniej EDIT: Fotki juz sa. Wrzucilem jak leci, kazdy powinien sobie cos znalezc. https://picasaweb.google.com/109017166832530357700/UZduna17Wrzesnia2011?authkey=Gv1sRgCPC2iaWK85bi3AE Filmiki Sory za jakosc, niestety moja idiotkamera wiecej nie wyciagnie
Sympatycy orzech Opublikowano 17 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Września 2011 No i ja wreszcie dotarłem do domu. Spontan wyszedł i o to chodziło. Dzięki wszystkim za miłe spotkanie. Pizza ujdzie, Zdunn ujdzie, jazda na piątkę. W przyszłym sezonie musimy to powtórzyć. Dasz bór.
Kulawy Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 ... jazda na piątkę. o ile dobrze pamiętam to jazda na 10-tkę
Sympatycy zdun13m Opublikowano 19 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 19 Września 2011 I jeszcze parę fotek https://picasaweb.google.com/ZDUN13M/DropBox?authkey=Gv1sRgCOeXnJCLmtbpTw
Rekomendowane odpowiedzi