Sympatycy orzech Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Powiedź mi dlaczego Ci ostatni, do których teraz wysłał Krzytro pocztą kalendarze mają drżeć o ich los skoro zapłacili, tak jak inni solidarnie 5 zyla za wysyłkę. W czym są gorsi ?? Nie wiem dlaczego ktoś ma drżeć, kalendarze są bardzo dobrze zapakowane i nie widzę powodów aby miały dotrzeć do kogoś w złym stanie. Nie widzę w całym przedsięwzięciu zapaści finansowej, troszkę to Marcin rozdmuchałeś nie mając wiedzy na temat co jest do Ciebie nie podobne. Krzytro wyszedł przed szereg i tyle, wszystko było perfekcyjnie obliczone. Nie wiem po co jest to rozdmuchiwane, no chyba, że stosujesz jakiś odwet
Sympatycy Kisiel Opublikowano 9 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Nie wiem dlaczego ktoś ma drżeć ..... A ja wiem .... W dniu dzisiejszym kalendarze zostały wysłane,normalnym listem.Niestety nie moę zagwarantować w jakim stanie dotrą do właścicieli.Żeby zagwarantować jakość dostarczonej przesyłki koszt wynosił by17zł,co stanowi połowę wartości kalendarza. Dalej ... Nie wiem po co jest to rozdmuchiwane, no chyba, że stosujesz jakiś odwet Odwet nie odwet, ale sam widzisz że sprawy Ci nie ułatwiam A co do doinformowania ... jestem doinformowany ale Ty też byłeś. Pytasz mnie jakbym to zorganizował.... Tak jak z Pulleyami. Ten kto dostał pocztą zapłacił dyszkę kto wziął osobiście nie zapłacił nic. Jakoś nie pamiętam reklamacji a Pulleyów było ze 30 kompletów - każdy inny.
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2011 1. Moim zdaniem wszystko jest zapakowane poprawnie i będzie OK. 2. Ostateczne informacje otrzymałem w momencie pakowania a nie na etapie realizacji więc nie mogłem przewidzieć tego miesiąc temu. 3. Sprawy nie ułatwiasz, mogłeś podpowiedzieć ale po co skoro można poczekać i się przyczepić.
krzysiu Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 wielkie podziękowania dla wszystkich co swoje 5gr dołożyli do tej roboty. Pozdrowienia i jeszcze raz DZIĘKI !OKK
limmp1 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Witam, otrzymałem kalendarz bardzo fajny,dziękuję wszystkim za trud i wkład pracy że został tak zajefajnie zrobiony !OKK
STRUS_TM Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Cześć! Dzisiaj doszedł -wielkie dzięki! Świetna robota! !OKK
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 12 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2011 PRZESPALEM -czy jeszcze dla mnie czeka ???
stefanekmac Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Doszły w idealnym stanie.Dzięki
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2011 1. Moim zdaniem wszystko jest zapakowane poprawnie i będzie OK. (...) Wszystko przyszło jak trzeba! Solidnie zapakowane. A sam kalendarz - bardzo ładnie i estetycznie zrobiony - będzie przez cały przyszły rok zdobił ścianę mojego biura! Dzięki wszystkim, którzy przyczynili sie do jego powstania i koordynacji dystrybucji. PS Dla Marka Bilety też przyszedł. Dostanie w swoim czasie (za drobną opłatą !piwko ).
Arkadiusz Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Oczywiście również dziękuję za dowiezienie kalendarzy do Przysierska Są superowe !OKK Już nawet tasiemkę sobie do niego dopasowałem Krzytro & Orzech, za organizację (poświęcenie) po reputku ode mła.
mxmichal Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 kalendarze już u mnie doszły "ganz neue" - Krzytro , Orzech ukłony . pozdrawiam
Sympatycy zdun13m Opublikowano 14 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2011 Właśnie dzisiaj w Łódzkim wszyscy już kalendarze otrzymali. Ja sam bardzo dziękuje za naprawdę dobry wyrób. Pozdrawiam
Klubowicze Ravenka Opublikowano 14 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2011 My również odebraliśmy. Dziękujemy za sprawną organizację całego przedsięwzięcia. !OKK
kowal Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witam, kalendarz odebrany. Wszystko ok. zapakowany nader przyzwoicie. Wykonanie porządne, świetne zdjęcia. Podziękowanie za trud włożony w przeprowadzenie sprawy.
Gość Bartheez5 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Kalendarz doszedł wczoraj Wszystko OK Krzytro Orzech dobra robota
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2011 Na 100% do Mszany była wysyłka. Zdaje się, że do jakiegoś serwisu rowerowego. Sprawdź, może listonosz zostawił to na Twojej poczcie. Koperta była duża i mógł się z nią nie zabrać.
czaro69 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Krzytro,Orzech dzięki za kalendarze !OKK !tut Krzysiek, przy okazji rewanż !piwko
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 To ja się tak, w Wigilię Wigilii, spytam, czy ktoś wie, gdzie jest mój kalendarz?
Klubowicze krzytro Opublikowano 23 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wysłałem Ci na adres który podałeś,o ile pamiętam to był chyba Piastów?
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 A zgadza się! Polazłem do najlepszego Oddziału Poczty Polskiej o dźwięcznej nazwie Piastów i było. Oni po prostu nie roznoszą dużych formatów :-) Dziękuję, bardzo ładny, ale jakiś taki Burgmanowo-Hondowy z elementami T-Maxa. Wiem, że te foty wygrały. Trzeba się postarać by w 2012 powygrywały też inne, mniej markowe skuty. Do siego.
Klaud Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Po swoje się zgłoszę, przepraszam za opóźnienie - niestety do Świąt nie bardzo nawet się orientowałem, jak się nazywam. Teraz powinno być deko luźniej.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Grudnia 2011 A zgadza się! Polazłem do najlepszego Oddziału Poczty Polskiej o dźwięcznej nazwie Piastów i było. Oni po prostu nie roznoszą dużych formatów :-) (...) Rzeczywiście dużych formatów nie roznoszą - ja cały dzień siedziałem w domu, a wychodząc wieczorem znalazłem awizo w skrzynce. Szlag mnie mało nie trafił, ale następnego dnia w oddziale poczty miła pani mi wytłumaczyła, że właśnie dużych formatów nie roznoszą (taki trochę OT, ale może będzie to znak dla innych niecierpliwie czekających na listonosza ).
Rekomendowane odpowiedzi