Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Lista chętnych na Kalendarz 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Powiedź mi dlaczego Ci ostatni, do których teraz wysłał Krzytro pocztą kalendarze mają drżeć o ich los skoro zapłacili, tak jak inni solidarnie 5 zyla za wysyłkę.

W czym są gorsi ??

Nie wiem dlaczego ktoś ma drżeć, kalendarze są bardzo dobrze zapakowane i nie widzę powodów aby miały dotrzeć do kogoś w złym stanie.

Nie widzę w całym przedsięwzięciu zapaści finansowej, troszkę to Marcin rozdmuchałeś nie mając wiedzy na temat co jest do Ciebie nie podobne. Krzytro wyszedł przed szereg i tyle, wszystko było perfekcyjnie obliczone.

Nie wiem po co jest to rozdmuchiwane, no chyba, że stosujesz jakiś odwet :(

• Sympatycy
Opublikowano

Nie wiem dlaczego ktoś ma drżeć .....

A ja wiem ....

W dniu dzisiejszym kalendarze zostały wysłane,normalnym listem.Niestety nie moę zagwarantować w jakim stanie dotrą do właścicieli.Żeby zagwarantować jakość dostarczonej przesyłki koszt wynosił by17zł,co stanowi połowę wartości kalendarza.

Dalej ...

Nie wiem po co jest to rozdmuchiwane, no chyba, że stosujesz jakiś odwet :(

Odwet nie odwet, ale sam widzisz że sprawy Ci nie ułatwiam :)

A co do doinformowania ... jestem doinformowany ale Ty też byłeś.

Pytasz mnie jakbym to zorganizował....

Tak jak z Pulleyami.

Ten kto dostał pocztą zapłacił dyszkę kto wziął osobiście nie zapłacił nic. Jakoś nie pamiętam reklamacji a Pulleyów było ze 30 kompletów - każdy inny.

• Sympatycy
Opublikowano

1. Moim zdaniem wszystko jest zapakowane poprawnie i będzie OK.

2. Ostateczne informacje otrzymałem w momencie pakowania a nie na etapie realizacji więc nie mogłem przewidzieć tego miesiąc temu.

3. Sprawy nie ułatwiasz, mogłeś podpowiedzieć ale po co skoro można poczekać i się przyczepić.

Opublikowano

wielkie podziękowania dla wszystkich co swoje 5gr dołożyli do tej roboty.

Pozdrowienia

i jeszcze raz DZIĘKI !OKK

Opublikowano

Witam, otrzymałem kalendarz bardzo fajny,dziękuję wszystkim za trud i wkład pracy że został tak zajefajnie zrobiony !OKK

Opublikowano

Cześć! Dzisiaj doszedł -wielkie dzięki! Świetna robota! !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

PRZESPALEM -czy jeszcze dla mnie czeka ???

Opublikowano

A ja dalej czekam... !yawn

Opublikowano

Doszły w idealnym stanie.Dzięki

• Klubowicze
Opublikowano

1. Moim zdaniem wszystko jest zapakowane poprawnie i będzie OK.

(...)

Wszystko przyszło jak trzeba! Solidnie zapakowane. hura.gif

A sam kalendarz - bardzo ładnie i estetycznie zrobiony - będzie przez cały przyszły rok zdobił ścianę mojego biura! :blink:

Dzięki wszystkim, którzy przyczynili sie do jego powstania i koordynacji dystrybucji. oklaski.gif

PS

Dla Marka Bilety też przyszedł. Dostanie w swoim czasie (za drobną opłatą !piwko ).

Opublikowano

Oczywiście również dziękuję za dowiezienie kalendarzy do Przysierska

Są superowe !OKK

Już nawet tasiemkę sobie do niego dopasowałem :blink::)

Krzytro & Orzech, za organizację (poświęcenie) po reputku ode mła.

Opublikowano

kalendarze już u mnie doszły "ganz neue" - Krzytro , Orzech ukłony . pozdrawiam

Opublikowano

Już doszły, dzięki!

• Sympatycy
Opublikowano

Właśnie dzisiaj w Łódzkim wszyscy już kalendarze otrzymali. Ja sam bardzo dziękuje za naprawdę dobry wyrób. Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

My również odebraliśmy. Dziękujemy za sprawną organizację całego przedsięwzięcia. !OKK

Opublikowano

Witam, kalendarz odebrany. Wszystko ok. zapakowany nader przyzwoicie. Wykonanie porządne, świetne zdjęcia. Podziękowanie za trud włożony w przeprowadzenie sprawy.

Gość Bartheez5
Opublikowano

Kalendarz doszedł wczoraj Wszystko OK thumbup.gif

Krzytro Orzech dobra robotathumbup1.gif

Opublikowano

a u mnie kicha ;-(

• Sympatycy
Opublikowano

Na 100% do Mszany była wysyłka. Zdaje się, że do jakiegoś serwisu rowerowego. Sprawdź, może listonosz zostawił to na Twojej poczcie. Koperta była duża i mógł się z nią nie zabrać.

Opublikowano

Krzytro,Orzech dzięki za kalendarze !OKK

!tut

Krzysiek, przy okazji rewanż !piwko

Opublikowano

To ja się tak, w Wigilię Wigilii, spytam, czy ktoś wie, gdzie jest mój kalendarz?

• Klubowicze
Opublikowano

Wysłałem Ci na adres który podałeś,o ile pamiętam to był chyba Piastów?

Opublikowano

A zgadza się! Polazłem do najlepszego Oddziału Poczty Polskiej o dźwięcznej nazwie Piastów i było. Oni po prostu nie roznoszą dużych formatów :-)

Dziękuję, bardzo ładny, ale jakiś taki Burgmanowo-Hondowy z elementami T-Maxa. Wiem, że te foty wygrały. Trzeba się postarać by w 2012 powygrywały też inne, mniej markowe skuty.

Do siego.

Opublikowano

Po swoje się zgłoszę, przepraszam za opóźnienie - niestety do Świąt nie bardzo nawet się orientowałem, jak się nazywam. Teraz powinno być deko luźniej.

• Klubowicze
Opublikowano

A zgadza się! Polazłem do najlepszego Oddziału Poczty Polskiej o dźwięcznej nazwie Piastów i było. Oni po prostu nie roznoszą dużych formatów :-)

(...)

Rzeczywiście dużych formatów nie roznoszą - ja cały dzień siedziałem w domu, a wychodząc wieczorem znalazłem awizo w skrzynce. Szlag mnie mało nie trafił, ale następnego dnia w oddziale poczty miła pani mi wytłumaczyła, że właśnie dużych formatów nie roznoszą (taki trochę OT, ale może będzie to znak dla innych niecierpliwie czekających na listonosza :rolleyes:).