Klubowicze Wrzonio Opublikowano 3 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2011 Wczoraj odebrałem mój przydział kalendarzy i jestem pod wrażeniem !OKK Dzięki wszystkim, którzy przyłożyli palec do jego powstania, a w szczególności Krzyśkowi, że mu się znowu chciało. !OK P.S. Na stronie 6 miesiąca mamy ciekawą informację
Klubowicze krzytro Opublikowano 3 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2011 Dzięki chłopaki
limmp1 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Krzytro dawaj do mnie 2 szt kalendarzy bo doczekać się nie mogę !placz1
Arkadiusz Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Krzytro dawaj do mnie 2 szt kalendarzy bo doczekać się nie mogę !placz1 Limmp1, daj spokój, już temat jest ogarnięty i być może po następnym weekedzie będziesz miał kalendarze do odbioru ode mnie, Jaki niecierpliwy no
limmp1 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Limmp1, daj spokój, już temat jest ogarnięty i być może po następnym weekedzie będziesz miał kalendarze do odbioru ode mnie, Jaki niecierpliwy no to szybciej będzie jak wyśle niż czekać tyle czasu
Klubowicze krzytro Opublikowano 4 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2011 to szybciej będzie jak wyśle niż czekać tyle czasu Wyluzuj troszkę,to nie moja wina 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2011 kalendarze doszły , są ok ... no dobra fajne są .... a tam ... są super ... może ich nie oddam ślązakom ps. Krzytro, orzech dzięki, że się Wam chciało
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2011 Jeśli ktoś ma ochotę odebrać osobiście,zapraszam na Bemowo ul.Wrocławska 4 "Twój serwis" lub proszę o telefon to mogę gdzieś podjechać 600 22 85 06 1
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Lista zaktualizowana. Czekam na drugą partię kalendarzy od Krzytra i szykuję wysyłki pocztą.
ciesu Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Kalendarze dziś dotarły dla grupy łódzkiej - WIELKI SZACUN Panowie!!!!! Dobra robota!!!! Dziękujemy.
Pollacca Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Orzechu a kiedy mniej wiecej beda? do swiat ? wyslac Ci na priva adresik nasz? pozdr
Corleone Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Jeśli ktoś ma ochotę odebrać osobiście,zapraszam na Bemowo ul.Wrocławska 4 "Twój serwis" lub proszę o telefon to mogę gdzieś podjechać 600 22 85 06 Krzytro, Zadzwonię w weekend, bo teraz szusuję na nartach... Pozdrawiam, Corleone
Klubowicze krzytro Opublikowano 7 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2011 Orzechu a kiedy mniej wiecej beda? do swiat ? wyslac Ci na priva adresik nasz? pozdr Już są
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2011 Już są Też tak mogę napisać bo dzisiaj odebrałem kalendarze. O wiele lepiej wyglądają niż na projektach. !OKK Obserwuj Krzytro konto - właśnie robię przelewkę za ten dodatkowy nie opłacony.
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2011 Lista zaktualizowana: Poczta wychodzi jutro Wigilia kujawy -> będzie dostarczone w sobotę Są jeszcze wolne sztuki, jak ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt do Krzytra!!! EDIT: Nadawcą przesyłek jest Auto-Center Wrocławska
Klubowicze krzytro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2011 W dniu dzisiejszym kalendarze zostały wysłane,normalnym listem.Niestety nie moę zagwarantować w jakim stanie dotrą do właścicieli.Żeby zagwarantować jakość dostarczonej przesyłki koszt wynosił by17zł,co stanowi połowę wartości kalendarza.Zakładałem że przynajmiej 100 osób zamówi kalendarze,niestety stało się inaczej ,w związku z tym nie byłem w stanie pokryć z własnej kieszeni kosztów przesyłki.W tej formie koszt przesyłki listowej (ze względu na gabaryt) wyniósł ok ,9 zł.a w przypadku wysyłki dwóch kalendarzy 14 zł.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 9 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Czyli pomysł Orzecha (podobno Orzecha) żeby Wszyscy dopłacali 5zł na wysyłkę wyglądał na słaby i jest słaby. Nie przejmujcie się komunizm też się nie sprawdził ......
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Pomysł był dobry tylko kto mógł przypuszczać, że nawet w Wawie trzeba robić wysyłki pocztą Swoją drogą proszę sprawdzić listę, czy nikt nie został pominięty itd. itp.
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Orzech, nie czarujmy się. Nie był to dobry pomysł i jest to nauczka na przyszłość, że tak nie należy robić.
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2011 Orzech, nie czarujmy się. Nie był to dobry pomysł i jest to nauczka na przyszłość, że tak nie należy robić. Tylko dla czego ja muszę tradycyjnie do tego dopłacać?
Sympatycy Kisiel Opublikowano 9 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Pomysł był dobry tylko kto mógł przypuszczać, że nawet w Wawie trzeba robić wysyłki pocztą Nie wiesz dlaczego? Dlatego, że skoro ktoś zapłacił za wysyłkę to dlaczego ma dupsko ruszać i odebrać osobiście u Ciebie czy Krzytra. Nikt nie mówił, ze będzie łatwo ale to niewielkie uproszczenie spowodowało zapaść finasnową ( ) przedsięwzięcia. Powiedź mi dlaczego Ci ostatni, do których teraz wysłał Krzytro pocztą kalendarze mają drżeć o ich los skoro zapłacili, tak jak inni solidarnie 5 zyla za wysyłkę. W czym są gorsi ??
Klubowicze MAKI Opublikowano 9 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2011 Krzytro pisałeś że wysłałeś wczoraj wszystkim kalendarze .Czy mógłbyś napisać komu wysłałeś i kiedy ? Będę wdzięczny A jeśli chodzi o dopłacanie do kalendarzy to się nie przejmuj !! ile trzeba będzie dorzucić to na konto przeleję !! I tak wielki szacun za ogarnięcie tego wszystkiego - A tak na marginesie- ,, To się jeszcze Taki nie urodził co by Wszystkim Dogodził "
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Krzytro pisałeś że wysłałeś wczoraj wszystkim kalendarze .Czy mógłbyś napisać komu wysłałeś i kiedy ? Na pierwotnej liście w pierwszym poście jest wszystko zaznaczone. Dla Ciebie będzie dostarczony kalendarz na Wigilię kujawiaków.
czaro69 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Krzytro pisałeś że wysłałeś wczoraj wszystkim kalendarze .Czy mógłbyś napisać komu wysłałeś i kiedy ? !tut Jak pisał Orzech, kalendarze dla W-M będą dostarczone na wigilię w Arkadii. Ja przywiozę je do Giżycka i wszyscy zainteresowani odbiorą swoje kalendarze w Hotelu Tajty na naszym spotkaniu..Bez obaw dostaniesz swoją sztukę !OKK
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2011 Nie wiesz dlaczego? Dlatego, że skoro ktoś zapłacił za wysyłkę to dlaczego ma dupsko ruszać i odebrać osobiście u Ciebie czy Krzytra. Nikt nie mówił, ze będzie łatwo ale to niewielkie uproszczenie spowodowało zapaść finasnową ( ) przedsięwzięcia. Powiedź mi dlaczego Ci ostatni, do których teraz wysłał Krzytro pocztą kalendarze mają drżeć o ich los skoro zapłacili, tak jak inni solidarnie 5 zyla za wysyłkę. W czym są gorsi ?? Marcin,kilka postów wcześniej napisałem że mogę po Warszawie porozwozić.A jak wiesz paliwo też troszkę kosztuje. Jeśli ktoś ma ochotę odebrać osobiście,zapraszam na Bemowo ul.Wrocławska 4 "Twój serwis" lub proszę o telefon to mogę gdzieś podjechać 600 22 85 06
Rekomendowane odpowiedzi