Sympatycy orzech Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Listopada 2011 Dane do przelewu są w tym temacie w 68 poście.
Klubowicze MAKI Opublikowano 27 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2011 Sorry Koledzy za opóźnienia w wpłacie !! Kaska została przelana w piątek na konto. A propos takiej gorączki na forum. Czy nikt nie pomyślał , że opóźnienie przelania w/w kwoty mogło być spowodowane względami osobistymi? (długoterminowy wyjazd,choroba, awaria kompa lub ludzkie zapomnienie ?! ).Można jeszcze wysłać zwykłego s-msa przypominającego o wpłacie. Proszę następnym razem wziąć to pod uwagę , A z mojej strony jeszcze raz przepraszam za sytuację która miała miejsce i obiecuję że to było pierwszy i ostatni raz
marcin62 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Super !OKK Uaktualnię jak Krzytro mi potwierdzi kolejne wpłaty kasa poszła za dodatkową sztukę !YES ja już potwierdzenie przelewu mam, iż doszedł gdzie trzeba...
Klubowicze Migu Opublikowano 27 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2011 Kasa poszła, przesyłka z grupą śląską (do szefowej )
Klubowicze Patryk Opublikowano 27 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2011 Kasa poszła, przesyłka z grupą śląską (do szefowej ) Ty to masz układy - nie ma Cię na liście Orzecha (ani na czarnej, ani na różowej) a za kalendarz wpłacasz.
dr.big Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Patryku, układy to trzeba mieć z pocztą i kucharkami ... DHL Super- Exxxpress czyni cuda ... PS. Krzytro, czemu na ebayu i allegro są już od dawna dostępne kalendarze Burgmanii ?
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Listopada 2011 Ty to masz układy - nie ma Cię na liście Orzecha (ani na czarnej, ani na różowej) a za kalendarz wpłacasz. Układy układami,ale parę osób się zadeklarowało a żaden przelew nie doszedł
Burgerman Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Sorki, że tak późno ale nie śledziłem wątku. !pomidor !placz1 Dyspozycja zrobiona, jutro rano kasa wysłana.
Sympatycy orzech Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 29 Listopada 2011 Lista zaktualizowana i jednocześnie zamknięta. Krzysiu, czekamy na kalendarze. Wysyłki będę zaznaczał na liście.
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 29 Listopada 2011 Układy układami,ale parę osób się zadeklarowało a żaden przelew nie doszedł Bo masz konto przepełnione Krzysiu, czekamy na kalendarze. O, tak, tak, czekamy ....
limmp1 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ja dodatkowy poproszę kalendarz kaska poszła
Pollacca Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 my tez poprosimy dwie sztuki, juz robie przelew
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2011 Osoby wymienione poniżej proszone są o wpłaty: 18. Zegar 1 szt. 21. Doktorek 2 szt. 34. Burgerman 2 szt. 37. Zybex 1 szt. 45. Kristof 1 szt. 46. Maki 1 szt. 50. Pollacco 1 szt. Orzeszku zlikwiduj tę listę
limmp1 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 kiedy będą wysyłane kalendaeze do osób które zapłaciły
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2011 kiedy będą wysyłane kalendaeze do osób które zapłaciły lada chwila
mxmichal Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 lada chwila czy dostałeś kase ode mnie bo nie mam żadnej informacji
Sympatycy orzech Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Grudnia 2011 czy dostałeś kase ode mnie bo nie mam żadnej informacji Nie dostałem takiej inf. od Krzytra więc musimy poczekać.
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2011 czy dostałeś kase ode mnie bo nie mam żadnej informacji napisałeś mi swój nick na przelewie czy tylko nazwisko?
mxmichal Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 napisałeś mi swój nick na przelewie czy tylko nazwisko? tytuł przelewu to : burgmania/mxmichal - za 2szt. , ja mam zaksięgowany przelew w dn.29.11.2011.
Klubowicze PIN Opublikowano 1 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgodnie z dyspozycją dzisiejszą w 66 ;-) . Dwa moje i dla Orła jeden.
Klubowicze krzytro Opublikowano 2 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2011 tytuł przelewu to : burgmania/mxmichal - za 2szt. , ja mam zaksięgowany przelew w dn.29.11.2011. ok doszło
Sympatycy orzech Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Pierwsze koty za płoty, dzisiaj wychodzi Via DHL Joasia: Patryk, Paweł883, Migu + 1 sztuka za Kristofa (gdzieś się rozejdzie) - 7 szt. DHL nr. 11404637253 Ciesu: T-Rex, Zdun, Kulawy, Krzewik - 6 szt. DHL nr. 11404637275
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Grudnia 2011 Administrator Opublikowano 2 Grudnia 2011 A ja dziś odebrałem kalendarze i powiem tak: produkt jest naprawdę OK !OK Chciałem w tym miejscu podziękować Krzytrowi za ogarnięcie tematu i to, że w ogóle chciało mu się... Thx należy się także Orzechowi za wspieranie Krzyśka w tych trudnych chwilach Ps. Kisiel, tak jak mówiłem- mam Twoje egzemplarze. Przywózkę masz all inclusive bezpośrednio do domu !OKK
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Chciałem w tym miejscu podziękować Krzytrowi za ogarnięcie tematu i to, że w ogóle chciało mu się... Thx należy się także Orzechowi za wspieranie Krzyśka w tych trudnych chwilach Szacunek dla Was chłopaki. Ze swojej strony chciałbym podziękować Artixowi za nadanie biegu konkursowi foto, dzięki któremu mamy taki piękny kalendarz na 2012 rok.
Rekomendowane odpowiedzi