Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Lista chętnych na Kalendarz 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adam, nie bądź jak dziecko.

Powiem tak, doskonale rozumiem o co chodzi, ale dysponując cudzymi pieniędzmi zrobiłbym to zupełnie inaczej, żeby uniknąć niejasności i nieporozumień. Ciągle wracam do Twojej ostatniej (ostatecznej?) kalkulacji. Kalendarz 35 + 5 gratisy... OK. Gdybyś wtedy określił koszty wysyłki, wszystko miałoby ręce i nogi. Na przyklad: wysyłka 1 szt. x zł. wysyłka 2 szt. xx zł. itg. Dlaczego kolega Kowalski z Warszawy, który odbierze kalendarz na czwartkowym spocie musi zapłacić tyle, co taki tam Abach z Gdańska, do którego trzeba będzie wysłać paczkę?

Żeby była jasność, nie kłócę się o 5 złotych, jak już nieliczni zauważyli bo nie o to chodzi.

• Sympatycy
Opublikowano

Nie chcę dysponować cudzą własnością. Piszę tylko to co przekazuje mi Krzytro. Cena wysyłki jest uśredniona. Jedni odbiorą sami, innym trzeba wysłać a myślę, że robienie oddzielnej zbiórki kasy za wysyłki nie będzie realne.

• Klubowicze
Opublikowano

Chciałbym odebrać kalendarze,nie mam pieniędzy żeby założyć za osoby które jeszcze nie wpłaciły.APEL DO OSÓB KTÓRE NIE WPŁACIŁY,WPROWADZACIE ZAMĘT!PROSZĘ O NATYCHMIASTOWE WPŁATY!2guns.gif

Uprzedzam lojalnie że nie odbiorę kalendarzy dopuki wszyscy nie zapłacą,choćby to miałoby być w czercu 2012

Opublikowano

sorki za blokade ale nie miałem pojęcia że już trzeba wpłacać , niestety nie śledziłem tego watku ale juz sie poprawiłem i przelew zrobiony,

• Sympatycy
Opublikowano

Uprzedzam lojalnie że nie odbiorę kalendarzy dopuki wszyscy nie zapłacą,choćby to miałoby być w czercu 2012

Ty mi tu nie tiutniaj, bo nie dość, że mnie obciążyłeś kosztami wysyłek, nie dość że uszczupliłem swój budżet o całe 90 zeta, to jeszcze mnie straszysz, że kalendarz dostanę w czerwcu z powodu braku wpłat od naszych kolegów. :o Pisz do tych ociągających się PM-y, maile, listy, ewentualnie dzwoń. Jak nie pomaga, to zamieść ponownie listę tych, którzy nie zapłacili. Może ich znajomi z regionów zareagują i kolegów zmobilizują. ;)

I dawaj mi tu szybko kalendarze, bo już chcę go mieć na ścianie i przez najbliższe 2 miesiące podziwiać najpiękniejszą kartę tego kalendarza (o styczniu mowa) :P;)

PS. Miałem przyjemność oglądać kalendarz :book:, full wypas :D. Na aledrogo jego wartość będzie kilkakrotnie wyższa :D

• Sympatycy
Opublikowano

Osoby wymienione poniżej proszone są o wpłaty:

TUTAJ BYŁA LISTA ALE JUŻ JEJ NIE MA :D

Opublikowano

To przez siedem osób reszta żyje w strachu, że kalendarz będzie w czerwcu?!?! A wypełnić im kreskę statusu ostrzeżeń !TAZ

• Sympatycy
Opublikowano

Już tylko 6 osób. Jednego zdopingowałem. yes.gif

• Klubowicze
Opublikowano

Jedną odpowiedż od kolegi Kristofa otrzymałem na PW .cyt. To nie wysyłaj do mnie i tyle!!! i nie wiem co mam o tym myśleć?

• Klubowicze
Opublikowano

jak to pomoże to mogę brać jeszcze jeden

• Klubowicze
Opublikowano

Jedną odpowiedż od kolegi Kristofa otrzymałem na PW .cyt. To nie wysyłaj do mnie i tyle!!! i nie wiem co mam o tym myśleć?

To zależy co mu napisałeś. Jeśli na PW napisałeś mu "zadziornie" do dostałeś "zadziorną" ospowiedź. Tak są ludzie skonstruowani...

A tak swoją drogą, to szkoda, że kilka osób trzyma całą operacje w szachu... Czuję się jak w szkole, kiedy przyszedłem punktualnie, a nauczyciel zrobił przepytkę za to, że kilka osób się spóźniło. !sciana Odpowiedzialność zbiorowa...

Opublikowano

Czuję się jak w szkole, kiedy przyszedłem punktualnie, a nauczyciel zrobił przepytkę za to, że kilka osób się spóźniło. !sciana Odpowiedzialność zbiorowa...

U nas w szkole kolega puścił głośnego bąka na lekcji, a Pani wywaliła go z klasy. Reszta siedziała (razem z Panią) w tym smrodzie do końca lekcji...- to jest odpowiedzialnośc zbiorowa :):D

• Sympatycy
Opublikowano
Już tylko 6 osób. Jednego zdopingowałem.

Przepraszam za zamiesznie postaram sie poprawić nastepnym razem.

Kasa poszła.

Opublikowano

Orzech ja moge + 1 do moich zasobów i dokonuje przelewu?

• Sympatycy
Opublikowano

Orzech ja moge + 1 do moich zasobów i dokonuje przelewu?

Super !OKK Uaktualnię jak Krzytro mi potwierdzi kolejne wpłaty

Opublikowano

Orzech jak jest możliwość to do mojego można dodać jeszcze jeden, dajcie znać na PM, to od razu robię przelew !winkiss

• Klubowicze
Opublikowano

prześlijcie na PM namiary ile do kogo bo nieme czasu śledzić co gdzie kto pisał komu.... itp.

• Klubowicze
Opublikowano

prześlijcie na PM namiary ile do kogo bo nieme czasu śledzić co gdzie kto pisał komu.... itp.

wszystko jest w tym wątku

• Klubowicze
Opublikowano

Panowie spokojnie !winkiss , kalendarz Kristofa idzie do mnie !guns

A tak wogóle to dałbym np. do poniedziałku czas na ostatnie przelewy malkontentom a potem, kto pierwszy ten ma i już.

• Sympatycy
Opublikowano

Orzech jak jest możliwość to do mojego można dodać jeszcze jeden, dajcie znać na PM, to od razu robię przelew !winkiss

Nie ma sprawy, jak wpłynie kasa to będziesz dopisany. !YES

Opublikowano

Orzech ja chętnie wezme jeszcze jeden jak jest to powiedz i robię przelew

• Klubowicze
Opublikowano

Orzech ja chętnie wezme jeszcze jeden jak jest to powiedz i robię przelew

ok

• Klubowicze
Opublikowano

Kasa za 2 kalendarze dziś poszła

Opublikowano

ok