Abach Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Adam, nie bądź jak dziecko. Powiem tak, doskonale rozumiem o co chodzi, ale dysponując cudzymi pieniędzmi zrobiłbym to zupełnie inaczej, żeby uniknąć niejasności i nieporozumień. Ciągle wracam do Twojej ostatniej (ostatecznej?) kalkulacji. Kalendarz 35 + 5 gratisy... OK. Gdybyś wtedy określił koszty wysyłki, wszystko miałoby ręce i nogi. Na przyklad: wysyłka 1 szt. x zł. wysyłka 2 szt. xx zł. itg. Dlaczego kolega Kowalski z Warszawy, który odbierze kalendarz na czwartkowym spocie musi zapłacić tyle, co taki tam Abach z Gdańska, do którego trzeba będzie wysłać paczkę? Żeby była jasność, nie kłócę się o 5 złotych, jak już nieliczni zauważyli bo nie o to chodzi.
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 22 Listopada 2011 Nie chcę dysponować cudzą własnością. Piszę tylko to co przekazuje mi Krzytro. Cena wysyłki jest uśredniona. Jedni odbiorą sami, innym trzeba wysłać a myślę, że robienie oddzielnej zbiórki kasy za wysyłki nie będzie realne.
Klubowicze krzytro Opublikowano 24 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2011 Chciałbym odebrać kalendarze,nie mam pieniędzy żeby założyć za osoby które jeszcze nie wpłaciły.APEL DO OSÓB KTÓRE NIE WPŁACIŁY,WPROWADZACIE ZAMĘT!PROSZĘ O NATYCHMIASTOWE WPŁATY! Uprzedzam lojalnie że nie odbiorę kalendarzy dopuki wszyscy nie zapłacą,choćby to miałoby być w czercu 2012 1
bicykl1 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 sorki za blokade ale nie miałem pojęcia że już trzeba wpłacać , niestety nie śledziłem tego watku ale juz sie poprawiłem i przelew zrobiony,
Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2011 Uprzedzam lojalnie że nie odbiorę kalendarzy dopuki wszyscy nie zapłacą,choćby to miałoby być w czercu 2012 Ty mi tu nie tiutniaj, bo nie dość, że mnie obciążyłeś kosztami wysyłek, nie dość że uszczupliłem swój budżet o całe 90 zeta, to jeszcze mnie straszysz, że kalendarz dostanę w czerwcu z powodu braku wpłat od naszych kolegów. Pisz do tych ociągających się PM-y, maile, listy, ewentualnie dzwoń. Jak nie pomaga, to zamieść ponownie listę tych, którzy nie zapłacili. Może ich znajomi z regionów zareagują i kolegów zmobilizują. I dawaj mi tu szybko kalendarze, bo już chcę go mieć na ścianie i przez najbliższe 2 miesiące podziwiać najpiękniejszą kartę tego kalendarza (o styczniu mowa) PS. Miałem przyjemność oglądać kalendarz , full wypas . Na aledrogo jego wartość będzie kilkakrotnie wyższa
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2011 Osoby wymienione poniżej proszone są o wpłaty: TUTAJ BYŁA LISTA ALE JUŻ JEJ NIE MA
Gość Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 To przez siedem osób reszta żyje w strachu, że kalendarz będzie w czerwcu?!?! A wypełnić im kreskę statusu ostrzeżeń !TAZ
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2011 Już tylko 6 osób. Jednego zdopingowałem.
Klubowicze krzytro Opublikowano 25 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2011 Jedną odpowiedż od kolegi Kristofa otrzymałem na PW .cyt. To nie wysyłaj do mnie i tyle!!! i nie wiem co mam o tym myśleć?
Klubowicze Domel Opublikowano 25 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2011 jak to pomoże to mogę brać jeszcze jeden
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2011 Jedną odpowiedż od kolegi Kristofa otrzymałem na PW .cyt. To nie wysyłaj do mnie i tyle!!! i nie wiem co mam o tym myśleć? To zależy co mu napisałeś. Jeśli na PW napisałeś mu "zadziornie" do dostałeś "zadziorną" ospowiedź. Tak są ludzie skonstruowani... A tak swoją drogą, to szkoda, że kilka osób trzyma całą operacje w szachu... Czuję się jak w szkole, kiedy przyszedłem punktualnie, a nauczyciel zrobił przepytkę za to, że kilka osób się spóźniło. !sciana Odpowiedzialność zbiorowa...
boochos Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Czuję się jak w szkole, kiedy przyszedłem punktualnie, a nauczyciel zrobił przepytkę za to, że kilka osób się spóźniło. !sciana Odpowiedzialność zbiorowa... U nas w szkole kolega puścił głośnego bąka na lekcji, a Pani wywaliła go z klasy. Reszta siedziała (razem z Panią) w tym smrodzie do końca lekcji...- to jest odpowiedzialnośc zbiorowa
Sympatycy zegar Opublikowano 25 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2011 Już tylko 6 osób. Jednego zdopingowałem. Przepraszam za zamiesznie postaram sie poprawić nastepnym razem. Kasa poszła.
marcin62 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Orzech ja moge + 1 do moich zasobów i dokonuje przelewu?
Sympatycy orzech Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 26 Listopada 2011 Orzech ja moge + 1 do moich zasobów i dokonuje przelewu? Super !OKK Uaktualnię jak Krzytro mi potwierdzi kolejne wpłaty
Arkadiusz Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Orzech jak jest możliwość to do mojego można dodać jeszcze jeden, dajcie znać na PM, to od razu robię przelew !winkiss
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 26 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2011 prześlijcie na PM namiary ile do kogo bo nieme czasu śledzić co gdzie kto pisał komu.... itp.
Klubowicze krzytro Opublikowano 26 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2011 prześlijcie na PM namiary ile do kogo bo nieme czasu śledzić co gdzie kto pisał komu.... itp. wszystko jest w tym wątku
Klubowicze Domel Opublikowano 26 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2011 Panowie spokojnie !winkiss , kalendarz Kristofa idzie do mnie !guns A tak wogóle to dałbym np. do poniedziałku czas na ostatnie przelewy malkontentom a potem, kto pierwszy ten ma i już.
Sympatycy orzech Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 26 Listopada 2011 Orzech jak jest możliwość to do mojego można dodać jeszcze jeden, dajcie znać na PM, to od razu robię przelew !winkiss Nie ma sprawy, jak wpłynie kasa to będziesz dopisany. !YES
limmp1 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Orzech ja chętnie wezme jeszcze jeden jak jest to powiedz i robię przelew
Klubowicze krzytro Opublikowano 26 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2011 Orzech ja chętnie wezme jeszcze jeden jak jest to powiedz i robię przelew ok
Klubowicze Doktorek Opublikowano 26 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2011 Kasa za 2 kalendarze dziś poszła
mxmichal Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 jak jest możliwość to prosze o 2 sztuki ,kase wpłacam jutro pozdrawiam w jakim temacie moge znaleźć dane do przelewu podpowiedzcie
Rekomendowane odpowiedzi