Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Lista chętnych na Kalendarz 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

podaję maila, bo w przelewie nie podałem adresu do wysyłki : kowal6515@wp.pl

To lepiej wyślij adres domowy/firmowy na PMa bo raczej na maila papierowego kalendarza Ci nie wyślę !zorro

Opublikowano

Witam KASKA poleciała

Pozdrowienia !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

kasiora poszla

Opublikowano

A ja rezygnuję z kalendarza <_<

• Sympatycy
Opublikowano

A ja rezygnuję z kalendarza <_<

Nie wnikam w szczegóły - kalendarz leci do Krzewika

Opublikowano

Nie wnikam w szczegóły - kalendarz leci do Krzewika

No i dobrze, niech służy komuś innemu <_<

• Sympatycy
Opublikowano

Pan Maciejewski proszony jest o podanie na PM jaki ma nick. Nie wiem do kogo przypisać wpłatę.

Lista zaktualizowana!!!

Opublikowano

Witam.

Dogadałem się z osobami z mojej okolicy, którzy także zamawiali kalendarze, tj. T-REX, Zdun13m i Krzewik.

Doszliśmy do porozumienia, że kalendarze dla Łodzi i okolic mogą przyjechać na mój adres, który podałem w tytule przelewu oraz Orzechowi.

Razem ze mną to 4 kalendarze:-)

Czekamy z niecierpliwością...

Pozdrawiam.

Opublikowano

Orzechu.

Poz. 28. DOPPIO = KULAWY 2szt. Kasa poszła

Wyślijcie proszę do grupy łódzkiej, a ja odbiorę sobie od Zduna z Aleksa.

Opublikowano

Czyli spodziewam się w przesyłce 6 szt. kalendarzy po doliczeniu 2 szt. Kulawego.

Opublikowano

kase wysyłam jutro kalendarz można wysłać do Arkadiusza sobie odbiorę

Opublikowano

kalendarz można wysłać do Arkadiusza sobie odbiorę

Michał skrzykniemy się i pojedziemy 4oo razem w kilku na spota i się odbierze, po co wysyłać, chłopaki i tak już nogi zedrą na Pocztę Polską !winkiss (damy radę) !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Mam prośbę do wszystkich którzy nie wpłacili jeszcze za kalendarze żeby zrobili to do końca tygodnia.Jeszcze jedna informacja-Proszę w JEDNYM POŚCIE określić ile kalendarzy w jednej paczce i dla kogo mamy wysłać je REGIONAMI.Dziękuję

• Klubowicze
Opublikowano

Krzytro kalendarze śląskie tzn. : Patryk, pawel883, Kristof i mój ( 6 szt. ) proszę przesłać do mnie ( adres na PM wysyłam )

Opublikowano

Krzytro kalendarze dla regionu łódzkiego: T-REX x 1, Zdun13m x 1, Krzewik x 1, Kulawy x 2, Ciesu x 1. Razem 6 sztuk. Proszę o wysyłkę na mój adres podany w tytule przelewu, w dodatku wysyłam także na PW.

Dziękuję i pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Poszło! !piwko

Dziękuję i pozdrawiam. !kiss

Opublikowano

Dziś poszła kaska po długim weekendzie.

Pozdrawiam

Sebastian

• Sympatycy
Opublikowano

Lista zaktualizowana, jeżeli kogoś nie ma odznaczonego to proszę o info.

Mam prośbę do wszystkich którzy nie wpłacili jeszcze za kalendarze żeby zrobili to do końca tygodnia.

Tydzień mamy kolejny a nie wpłacili:

18. Zegar 1 szt.

21. Doktorek 2 szt.

34. Burgerman 2 szt.

37. Zybex 1 szt.

45. Kristof 1 szt.

46. Maki 1 szt.

50. Pollacco 1 szt.

Prosimy o wpłaty lub jakąś deklarację, jeżeli komuś nie odpowiada forma kalendarza lub cena mógł napisać, teraz troszkę późno na dąsy.

Opublikowano

Prosimy o wpłaty lub jakąś deklarację, jeżeli komuś nie odpowiada forma kalendarza lub cena mógł napisać, teraz troszkę późno na dąsy.

Najpierw wstępnie 50, odpadam. Potem kalkulacja na 40, ok wchodzę, ale za chwilę żądanie wpłaty 45 zł. :) Czy to poważne? Ja wszystko rozumiem, wysyłki i inne pierdoły, ale proponuję następnym razem pisać wyraźnie co, za co i ile! Nie będzie wtedy nieporozumień.

Przelew wysyłam z pozdrowieniami ;) Abach Polska

• Klubowicze
Opublikowano

Adam,sorki za zamieszanie ale wszystko jest napisane w pierwszym poście :)

Opublikowano

Jeszcze jedna informacja-Proszę w JEDNYM POŚCIE określić ile kalendarzy w jednej paczce i dla kogo mamy wysłać je REGIONAMI.Dziękuję

Wstępnie miałem podczepić się do paczki regionu W-M ale ostatecznie zmieniłem zdanie z przyczyn technicznych(tylko i wyłącznie), a że chyba jestem sam z podlaskiego wśród chętnych na kalendarz, więc proszę o indywidualną przesyłkę(szczególy wysłałem Ci na PM)

• Sympatycy
Opublikowano

(...) kalkulacja na 40, ok wchodzę, ale za chwilę żądanie wpłaty 45 zł. :) Czy to poważne? Ja wszystko rozumiem, wysyłki i inne pierdoły, ale proponuję następnym razem pisać wyraźnie co, za co i ile! Nie będzie wtedy nieporozumień.

Adam, nie bądź jak dziecko. Mogłem zostawić 40 Pln i Ci napisać, że kalendarz jest do odbioru u mnie w domu.

Kalendarz 35 Pln, 4,75 Pln zrzutka na gratisy czyli jak dla Ciebie 39,75 - do odbioru w Warszawie przy ul....... Koszt kalendarza to jedna sprawa a wysyłka druga. Nie jestem w stanie pokryć kosztów wysyłki do wszystkich z osobna. Sam zapłaciłem 45 Pln, jeśli chcesz mogę przesłać Ci wyciąg na maila.

Niektórzy niestety nawet w Warszawie poprosili o wysyłkę pocztą i ktoś musi za to zapłacić.

Opublikowano

Tak to już jest niestety, że przy takim przedsięwzięciu wszystkim się nie dogodzi...

Opublikowano

Sam zapłaciłem 45 Pln, jeśli chcesz mogę przesłać Ci wyciąg na maila.

Niektórzy niestety nawet w Warszawie poprosili o wysyłkę pocztą i ktoś musi za to zapłacić.

Witam, to kalendarze już są do odbioru, bo jakoś nigdzie nie wyczytałem co i kiedy?

45zł to z wysyłką czy jak? Bo już sam nie wiem, a odebrać mogę na spocie...

• Sympatycy
Opublikowano

Marcin, jeszcze nie ma. Jak będą do odbioru to napiszemy.