Sympatycy orzech Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Listopada 2011 podaję maila, bo w przelewie nie podałem adresu do wysyłki : kowal6515@wp.pl To lepiej wyślij adres domowy/firmowy na PMa bo raczej na maila papierowego kalendarza Ci nie wyślę !zorro 1
krzysiu Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam KASKA poleciała Pozdrowienia !scooter
Sympatycy orzeł Opublikowano 10 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2011 kasiora poszla
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2011 A ja rezygnuję z kalendarza Nie wnikam w szczegóły - kalendarz leci do Krzewika
Marynarz Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Nie wnikam w szczegóły - kalendarz leci do Krzewika No i dobrze, niech służy komuś innemu
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2011 Pan Maciejewski proszony jest o podanie na PM jaki ma nick. Nie wiem do kogo przypisać wpłatę. Lista zaktualizowana!!!
ciesu Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam. Dogadałem się z osobami z mojej okolicy, którzy także zamawiali kalendarze, tj. T-REX, Zdun13m i Krzewik. Doszliśmy do porozumienia, że kalendarze dla Łodzi i okolic mogą przyjechać na mój adres, który podałem w tytule przelewu oraz Orzechowi. Razem ze mną to 4 kalendarze:-) Czekamy z niecierpliwością... Pozdrawiam.
Kulawy Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Orzechu. Poz. 28. DOPPIO = KULAWY 2szt. Kasa poszła Wyślijcie proszę do grupy łódzkiej, a ja odbiorę sobie od Zduna z Aleksa.
ciesu Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Czyli spodziewam się w przesyłce 6 szt. kalendarzy po doliczeniu 2 szt. Kulawego.
limmp1 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 kase wysyłam jutro kalendarz można wysłać do Arkadiusza sobie odbiorę
Arkadiusz Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 kalendarz można wysłać do Arkadiusza sobie odbiorę Michał skrzykniemy się i pojedziemy 4oo razem w kilku na spota i się odbierze, po co wysyłać, chłopaki i tak już nogi zedrą na Pocztę Polską !winkiss (damy radę) !OKK
Klubowicze krzytro Opublikowano 14 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2011 Mam prośbę do wszystkich którzy nie wpłacili jeszcze za kalendarze żeby zrobili to do końca tygodnia.Jeszcze jedna informacja-Proszę w JEDNYM POŚCIE określić ile kalendarzy w jednej paczce i dla kogo mamy wysłać je REGIONAMI.Dziękuję 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2011 Krzytro kalendarze śląskie tzn. : Patryk, pawel883, Kristof i mój ( 6 szt. ) proszę przesłać do mnie ( adres na PM wysyłam )
ciesu Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Krzytro kalendarze dla regionu łódzkiego: T-REX x 1, Zdun13m x 1, Krzewik x 1, Kulawy x 2, Ciesu x 1. Razem 6 sztuk. Proszę o wysyłkę na mój adres podany w tytule przelewu, w dodatku wysyłam także na PW. Dziękuję i pozdrawiam.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2011 Poszło! !piwko Dziękuję i pozdrawiam. !kiss
Krzewik Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Dziś poszła kaska po długim weekendzie. Pozdrawiam Sebastian
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2011 Lista zaktualizowana, jeżeli kogoś nie ma odznaczonego to proszę o info. Mam prośbę do wszystkich którzy nie wpłacili jeszcze za kalendarze żeby zrobili to do końca tygodnia. Tydzień mamy kolejny a nie wpłacili: 18. Zegar 1 szt. 21. Doktorek 2 szt. 34. Burgerman 2 szt. 37. Zybex 1 szt. 45. Kristof 1 szt. 46. Maki 1 szt. 50. Pollacco 1 szt. Prosimy o wpłaty lub jakąś deklarację, jeżeli komuś nie odpowiada forma kalendarza lub cena mógł napisać, teraz troszkę późno na dąsy.
Abach Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Prosimy o wpłaty lub jakąś deklarację, jeżeli komuś nie odpowiada forma kalendarza lub cena mógł napisać, teraz troszkę późno na dąsy. Najpierw wstępnie 50, odpadam. Potem kalkulacja na 40, ok wchodzę, ale za chwilę żądanie wpłaty 45 zł. Czy to poważne? Ja wszystko rozumiem, wysyłki i inne pierdoły, ale proponuję następnym razem pisać wyraźnie co, za co i ile! Nie będzie wtedy nieporozumień. Przelew wysyłam z pozdrowieniami Abach Polska
Klubowicze krzytro Opublikowano 21 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2011 Adam,sorki za zamieszanie ale wszystko jest napisane w pierwszym poście
boochos Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Jeszcze jedna informacja-Proszę w JEDNYM POŚCIE określić ile kalendarzy w jednej paczce i dla kogo mamy wysłać je REGIONAMI.Dziękuję Wstępnie miałem podczepić się do paczki regionu W-M ale ostatecznie zmieniłem zdanie z przyczyn technicznych(tylko i wyłącznie), a że chyba jestem sam z podlaskiego wśród chętnych na kalendarz, więc proszę o indywidualną przesyłkę(szczególy wysłałem Ci na PM)
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2011 (...) kalkulacja na 40, ok wchodzę, ale za chwilę żądanie wpłaty 45 zł. Czy to poważne? Ja wszystko rozumiem, wysyłki i inne pierdoły, ale proponuję następnym razem pisać wyraźnie co, za co i ile! Nie będzie wtedy nieporozumień. Adam, nie bądź jak dziecko. Mogłem zostawić 40 Pln i Ci napisać, że kalendarz jest do odbioru u mnie w domu. Kalendarz 35 Pln, 4,75 Pln zrzutka na gratisy czyli jak dla Ciebie 39,75 - do odbioru w Warszawie przy ul....... Koszt kalendarza to jedna sprawa a wysyłka druga. Nie jestem w stanie pokryć kosztów wysyłki do wszystkich z osobna. Sam zapłaciłem 45 Pln, jeśli chcesz mogę przesłać Ci wyciąg na maila. Niektórzy niestety nawet w Warszawie poprosili o wysyłkę pocztą i ktoś musi za to zapłacić.
ciesu Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Tak to już jest niestety, że przy takim przedsięwzięciu wszystkim się nie dogodzi...
marcin62 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Sam zapłaciłem 45 Pln, jeśli chcesz mogę przesłać Ci wyciąg na maila. Niektórzy niestety nawet w Warszawie poprosili o wysyłkę pocztą i ktoś musi za to zapłacić. Witam, to kalendarze już są do odbioru, bo jakoś nigdzie nie wyczytałem co i kiedy? 45zł to z wysyłką czy jak? Bo już sam nie wiem, a odebrać mogę na spocie...
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 22 Listopada 2011 Marcin, jeszcze nie ma. Jak będą do odbioru to napiszemy.
Rekomendowane odpowiedzi