Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2011 Kasa w drodze. ( No może nie w takiej kwocie ) Dzięki
ciesu Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Jeżeli pocztą będzie wysłane to nic nie płacisz, jeżeli będziesz chciał kurierem DHL to 20 Pln To ja poproszę pocztą... Adres podam Ci na PW i w przelewie. Proponuję zebrać się w regionach i umówić w celu wysyłki, unikniemy wysyłania po 1 sztuce. Jeżeli ktoś nie ma możliwości umówienia się z grupą proszę również podać adres do wysyłki. Ja mogę zająć się kolportażem kalendarza w Łodzi i okolicach. Dostępny jestem w Aleksandrowie Ł. lub w Łodzi na Bałutach. Jeżeli ktoś z moich okolic, kto zapisał się na kalendarz jest chętny, aby w ten sposób załatwić wysyłkę i odbiór kalendarza, to czekam na info tu na forum. Wtedy Orzech będzie wiedział, ile kalendarzy i dla kogo wysłać na mój adres. Pozdrawiam.
Marynarz Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 A do kiedy ten przelew trzeba zrobić ? Tapnięte z Deski
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 5 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2011 Kasa poszła. !OK
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2011 A do kiedy ten przelew trzeba zrobić ? Tapnięte z Deski Nie ma ustalonej daty końcowej ale musimy pamiętać, że jeżeli nie wszyscy zapłacą Krzytro będzie w plecy.
Arkadiusz Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 , że jeżeli nie wszyscy zapłacą Krzytro będzie w plecy. Chyba już nie pierwszy raz !placz1 Kasa ode mnie poszła wczoraj lub przed wczoraj !winkiss
Abach Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Według ostatniej kalkulacji miało być tak: Cena jest obecnie kalkulowana na 35 Pln. Do ceny będzie dodany koszt 10 szt. gratisów czyli ok. 5 Pln Wysyłka regionami. Dlaczego nagle zrobiło się 45? Z ciekawości pytam !pomidor
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2011 Po to aby nie kombinować później z kosztami wysyłek. Trzeba będzie kupić znaczki, koperty itd. Grupowe paczki będą szły via DHL i nie będziemy zbierać za to oddzielnie.
Klubowicze PIN Opublikowano 7 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2011 Kasa właśnie płynie !
Klubowicze krzytro Opublikowano 7 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2011 Proszę o pilne wpłaty,kalendarze są w trakcie drukowania
Mr.T Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 pieniądze w drodze - adres do wysyłki w tytule przelewu dzięki
Krzewik Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Jeśli jest możliwość na dopisanie to bardzo bym poprosił x1.
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2011 Jeśli jest możliwość na dopisanie to bardzo bym poprosił x1. Wpiszę na listę dodatkową, jak zostaną jakieś sztuki to dostaniesz ale nie wpłacaj teraz pieniędzy.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2011 Kasa wyfrunęła
Sympatycy Arecki Opublikowano 8 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2011 Przelew poszedł !YES .
Krzewik Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Wpiszę na listę dodatkową, jak zostaną jakieś sztuki to dostaniesz ale nie wpłacaj teraz pieniędzy. Serdeczne dzięki. Podrawiam
stefanekmac Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Kasa poszła na 2 szt.Tyle że zapomniałem podać adresu.Może będzie w info od banku.
kowal Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam,kasa poszła. podaję maila, bo w przelewie nie podałem adresu do wysyłki : kowal6515@wp.pl
gumis Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 kaska poszła, adres do wysyłki podam na PM
Rekomendowane odpowiedzi