Klubowicze Domel Opublikowano 1 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2012 A ja dzisiaj uczciłem pierwszy dzień roku i powiesiłem sobie kalednarz na ścianie i powiem Wam... ładnie to wygląda. Orzech, Krzytro wielkie dzięki !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Stycznia 2012 A czy są jeszcze Burgmaniacy/Burgmanianki do których nie dotarła jeszcze przesyłka?
Klubowicze Jack Opublikowano 2 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia 2012 Gdzie mógłbym odebrać mój "wylicytowany" egzemplarz za 6 dych? Na spocie w czwartek??? Mógłbym wpaść, ale dosyć późno, po 20,00. Nowy rok się zaczął, pasowałoby powiesić nowy kalendarz...
GadekW Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 a czy jest szansa jeszcze się załapać na kalendarzyk?
Sympatycy orzech Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Stycznia 2012 Kolejne kalendarze i umawianie się na odbiory proszę załatwiać bezpośrednio z Krzytrem.
Corleone Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Tak się złożyło, że los rzucił mnie do Trójmiasta. Będę tam (tu) do wiosny. Krzytro, czy mógłbym odebrać kalendarz jutro około 21 lub w piątek przed południem? Ostatnie tygodnie są zwariowane !sciana
Klubowicze Doktorek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2012 !OK Krzytro Kalendarz super opracowany, podoba się każdemu kto mnie odwiedza, w związku z tym wysyłam Tobie podziękowania i (+) (+) (+)
Corleone Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Moje dwie sztuki również już powieszone. Dzięki Krzytro p.s. brakuje mi tylko imienin....
Sympatycy orzech Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2012 No i mamy od wczoraj kolejną kartę w kalendarzu. Teraz w pracy mówię, że zmieniam skuter co miesiąc !scooter
Rekomendowane odpowiedzi