Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Dziewczyna_na_skuterze_Gymkhana.jpg

Już się nie mogę doczekac przyszłorocznych edycji !wolf

Tutaj jeszcze ten sam filmik z innej perspektywy:

A tu najważniejszy wyścig imprezy - Mistrz z Japonii kontra Mistrz Polski w Gymkhanie :angry: Warto zobaczyc! :

Opublikowano

no a tutaj Twój i Ogryzka...

ps. szkoda plastików tego PCXa tyko, takie po przycierane :angry:

• Sympatycy
Opublikowano

Żałuję, że nie udało mi się dojechać, żeby pooglądać na żywo, może następnym razem.

Rozumiem, że zawodnicy wiedzieli jak mają jechać, bo gdy patrzy się na to jak jest przygotowana trasa to na pierwszy i nawet drugi rzut oka, trochę ciężko się połapać. Tym bardziej szacunek dla Ciebie i Ogryzka.

Jeżeli będą jeszcze Burgmanie z konkurencjami skuterowymi, trzeba będzie Was brać do sędziowania żebyście nie mogli startować i żeby inni mieli szansę wygrać :angry::angry: .

• Klubowicze
Opublikowano

Rozumiem, że zawodnicy wiedzieli jak mają jechać, bo gdy patrzy się na to jak jest przygotowana trasa to na pierwszy i nawet drugi rzut oka, trochę ciężko się połapać.

Spokojnie, przed samym startem dostaliśmy do rąk takie mapki:

trasa_wielki_final_honda_gymkhana_warszawa_marki_wrzesien.jpg

oraz trochę czasu na obejrzenie trasy chodząc po niej pieszo. :)

Jeżeli będą jeszcze Burgmanie z konkurencjami skuterowymi, trzeba będzie Was brać do sędziowania żebyście nie mogli startować i żeby inni mieli szansę wygrać :) .

Arecki, mam pomysł !V - zrobimy Mini Gymkhanę - ja zajmę się ułożeniem toru !ying i tłumaczeniem zasad !YES , mogę też wykonać jazdę pokazową !scooter , stanąć do walki ze zwycięzcą konkursu !vampire , a na koniec zrobimy wyścig "Karolina kontra Mariusz Burgi"! !tut Oj, będzie się działo... :(

Tutaj macie jeszcze relację i galerię na portalu MOTOGEN.pl (na zdjęciu nr 1 PCX u granic możliwości...)

ps. szkoda plastików tego PCXa tyko, takie po przycierane

P.S. Marynarzu - Ogryzkowy Burgman też ma zdarte plastiki, ale mu nie szkoda... :)

Opublikowano

No dobra, tylko jak Karolina ułoży tor dla PCXa to go trzeba będzie obowiązkowo rozciągnąć półtora raza, żeby przynajmniej połowa zawodników go przejechała :(

"O ho ho przechyły i przechyły..." Aż mnie skóra na łokciach i kolanach bolała jak oglądałem te ewolucje.

Gratulacje dla naszych zawodników. Niezwykły wyczyn.

I czekamy na kolejne sukcesy.

Opublikowano

Arecki, mam pomysł !V - zrobimy Mini Gymkhanę - ja zajmę się ułożeniem toru !ying i tłumaczeniem zasad !YES , mogę też wykonać jazdę pokazową !scooter , stanąć do walki ze zwycięzcą konkursu !vampire , a na koniec zrobimy wyścig "Karolina kontra Mariusz Burgi"! !tut Oj, będzie się działo... :(

Tutaj macie jeszcze relację i galerię na portalu MOTOGEN.pl (na zdjęciu nr 1 PCX u granic możliwości...)

P.S. Marynarzu - Ogryzkowy Burgman też ma zdarte plastiki, ale mu nie szkoda... :)

Dobra a ja przygotuje do zawodów Kicie i Osła zobaczymy jak nam wyjdą te zawody chyba że ktoś jeszcze chce przyłączyć się do ekipy Pilota przyjmuje zapisy.

Dla porównania Kicia w akcji

• Klubowicze
Opublikowano

No dobra, tylko jak Karolina ułoży tor dla PCXa to go trzeba będzie obowiązkowo rozciągnąć półtora raza, żeby przynajmniej połowa zawodników go przejechała :(

Nie martw się, ja też nie lubię ciasnego toru - nie zrobię Wam tego... :)

Dobra a ja przygotuje do zawodów Kicie i Osła zobaczymy jak nam wyjdą te zawody chyba że ktoś jeszcze chce przyłączyć się do ekipy Pilota przyjmuje zapisy.

Pilocie - Kicie i Osła to Ty przygotuj do startów w przyszłorocznej Gymkhanie - przecież oni jeżdżą lepiej ode mnie! !OK

A Mini Gymkhanę na zlocie zostawmy Burgmaniakom - Was wciągniemy do grupy pokazowej. !holiday

Ewentualnie wprowadzimy osobną klasyfikację dla ekipy Pilota. !scooter

Opublikowano

Nie martw się, ja też nie lubię ciasnego toru - nie zrobię Wam tego... :(

Pilocie - Kicie i Osła to Ty przygotuj do startów w przyszłorocznej Gymkhanie - przecież oni jeżdżą lepiej ode mnie! !OK

A Mini Gymkhanę na zlocie zostawmy Burgmaniakom - Was wciągniemy do grupy pokazowej. !holiday

Ewentualnie wprowadzimy osobną klasyfikację dla ekipy Pilota. !scooter

A ja myślałem że ty Karolina należysz do grupy pilota skoro szkoliłaś się na Stella ale skoro nie chcesz !sciana .

• Klubowicze
Opublikowano

A ja myślałem że ty Karolina należysz do grupy pilota skoro szkoliłaś się na Stella ale skoro nie chcesz !sciana .

No myślałam że to oczywiste, że należę, więc nic nie pisałam. :) Będzie nas więc co najmniej trójka do osobnej kategorii w konkursie. !wchair

A kto też chce jeździć tak jak na tych zdjęciach i filmach niech się zgłosi do Pilota. !scooter Może stworzymy na przyszły sezon drużynę Burgmanii na Gymkhanę. :(

• Administrator
Opublikowano
ja ciągle czekam na rewanż w starciu z Mariuszem Burgi - może kiedyś się doczekam... :P

Karolina, po 1wsze- Gratulacje. Przy tej konkurencji Twoj wynik zasługuje na duze uznanie <ok>

A co do rewanżu- miałem już nawet pozwolenie na po/gymkhanowe starcie "tytanów" ;) pod M1 ale niestety... Czas mi nie pozwolił. Co sie odwlecze to..... Ale i tak jestem pewien, że tym razem mnie pokonasz :)

pozdro z gorącej Italii

tap by N8

Opublikowano

Dla porównania Kicia w akcji

Fajne ujęcie, pozostałe też.

Ale Pilocie nie pokazałeś całej prawdy, która też wygląda tak:

DSC06010.JPG

• Użytkownicy
Opublikowano

Nauka kosztuje ale efekty są

Opublikowano

Fajne ujęcie, pozostałe też.

Ale Pilocie nie pokazałeś całej prawdy, która też wygląda tak:

A ta prawda była taka że pomimo tej wywrotki przyjechał na metę 20 sekund przed wszystkimi

• Klubowicze
Opublikowano

Co sie odwlecze to..... Ale i tak jestem pewien, że tym razem mnie pokonasz :)

pozdro z gorącej Italii

Ja tam nie byłabym wcale tego taka pewna... ;) Zobaczymy - to będzie jak "spotkanie po latach"! :P

Póki co wygrzewaj kości w Italii wśród włoskich skuterów. :)

P.S. Już w listopadzie podobno Honda ma przedstawić szczegóły dotyczące Gymkhany w sezonie 2012. Nieoficjalnie wiadomo, że rozważają wprowadzenie osobnej klasyfikacji dla amatorów i PCXów. Ciekawe, co z pozostałymi skuterami?

Opublikowano

Nauka kosztuje ale efekty są

OT

kurcze, to jak Osioł (mniem, że to on) przerzuca 250kg SIlvera jest niesamowite.

Generalnie SZACUN dla wszystkich, którzy tak potrafią panować nad sprzętem thumbup1.gifthumbup1.gif

Opublikowano

OT

kurcze, to jak Osioł (mniem, że to on) przerzuca 250kg SIlvera jest niesamowite.

Generalnie SZACUN dla wszystkich, którzy tak potrafią panować nad sprzętem thumbup1.gifthumbup1.gif

To akurat Kicia, co najlepsze jest on mały wazy około 55kg i tak sobie radzi. Ja jestem na Burgmanie.