Klubowicze Karolina Opublikowano 13 Września 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Września 2011 Już się nie mogę doczekac przyszłorocznych edycji !wolf Tutaj jeszcze ten sam filmik z innej perspektywy: A tu najważniejszy wyścig imprezy - Mistrz z Japonii kontra Mistrz Polski w Gymkhanie Warto zobaczyc! :
Marynarz Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 no a tutaj Twój i Ogryzka... ps. szkoda plastików tego PCXa tyko, takie po przycierane
Sympatycy Arecki Opublikowano 13 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 13 Września 2011 Żałuję, że nie udało mi się dojechać, żeby pooglądać na żywo, może następnym razem. Rozumiem, że zawodnicy wiedzieli jak mają jechać, bo gdy patrzy się na to jak jest przygotowana trasa to na pierwszy i nawet drugi rzut oka, trochę ciężko się połapać. Tym bardziej szacunek dla Ciebie i Ogryzka. Jeżeli będą jeszcze Burgmanie z konkurencjami skuterowymi, trzeba będzie Was brać do sędziowania żebyście nie mogli startować i żeby inni mieli szansę wygrać .
Klubowicze Karolina Opublikowano 14 Września 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Września 2011 Rozumiem, że zawodnicy wiedzieli jak mają jechać, bo gdy patrzy się na to jak jest przygotowana trasa to na pierwszy i nawet drugi rzut oka, trochę ciężko się połapać. Spokojnie, przed samym startem dostaliśmy do rąk takie mapki: oraz trochę czasu na obejrzenie trasy chodząc po niej pieszo. Jeżeli będą jeszcze Burgmanie z konkurencjami skuterowymi, trzeba będzie Was brać do sędziowania żebyście nie mogli startować i żeby inni mieli szansę wygrać . Arecki, mam pomysł !V - zrobimy Mini Gymkhanę - ja zajmę się ułożeniem toru !ying i tłumaczeniem zasad !YES , mogę też wykonać jazdę pokazową !scooter , stanąć do walki ze zwycięzcą konkursu !vampire , a na koniec zrobimy wyścig "Karolina kontra Mariusz Burgi"! !tut Oj, będzie się działo... Tutaj macie jeszcze relację i galerię na portalu MOTOGEN.pl (na zdjęciu nr 1 PCX u granic możliwości...) ps. szkoda plastików tego PCXa tyko, takie po przycierane P.S. Marynarzu - Ogryzkowy Burgman też ma zdarte plastiki, ale mu nie szkoda...
GrzechoCnik Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 No dobra, tylko jak Karolina ułoży tor dla PCXa to go trzeba będzie obowiązkowo rozciągnąć półtora raza, żeby przynajmniej połowa zawodników go przejechała "O ho ho przechyły i przechyły..." Aż mnie skóra na łokciach i kolanach bolała jak oglądałem te ewolucje. Gratulacje dla naszych zawodników. Niezwykły wyczyn. I czekamy na kolejne sukcesy.
pilot Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Arecki, mam pomysł !V - zrobimy Mini Gymkhanę - ja zajmę się ułożeniem toru !ying i tłumaczeniem zasad !YES , mogę też wykonać jazdę pokazową !scooter , stanąć do walki ze zwycięzcą konkursu !vampire , a na koniec zrobimy wyścig "Karolina kontra Mariusz Burgi"! !tut Oj, będzie się działo... Tutaj macie jeszcze relację i galerię na portalu MOTOGEN.pl (na zdjęciu nr 1 PCX u granic możliwości...) P.S. Marynarzu - Ogryzkowy Burgman też ma zdarte plastiki, ale mu nie szkoda... Dobra a ja przygotuje do zawodów Kicie i Osła zobaczymy jak nam wyjdą te zawody chyba że ktoś jeszcze chce przyłączyć się do ekipy Pilota przyjmuje zapisy. Dla porównania Kicia w akcji
Klubowicze Karolina Opublikowano 14 Września 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Września 2011 No dobra, tylko jak Karolina ułoży tor dla PCXa to go trzeba będzie obowiązkowo rozciągnąć półtora raza, żeby przynajmniej połowa zawodników go przejechała Nie martw się, ja też nie lubię ciasnego toru - nie zrobię Wam tego... Dobra a ja przygotuje do zawodów Kicie i Osła zobaczymy jak nam wyjdą te zawody chyba że ktoś jeszcze chce przyłączyć się do ekipy Pilota przyjmuje zapisy. Pilocie - Kicie i Osła to Ty przygotuj do startów w przyszłorocznej Gymkhanie - przecież oni jeżdżą lepiej ode mnie! !OK A Mini Gymkhanę na zlocie zostawmy Burgmaniakom - Was wciągniemy do grupy pokazowej. !holiday Ewentualnie wprowadzimy osobną klasyfikację dla ekipy Pilota. !scooter
pilot Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Nie martw się, ja też nie lubię ciasnego toru - nie zrobię Wam tego... Pilocie - Kicie i Osła to Ty przygotuj do startów w przyszłorocznej Gymkhanie - przecież oni jeżdżą lepiej ode mnie! !OK A Mini Gymkhanę na zlocie zostawmy Burgmaniakom - Was wciągniemy do grupy pokazowej. !holiday Ewentualnie wprowadzimy osobną klasyfikację dla ekipy Pilota. !scooter A ja myślałem że ty Karolina należysz do grupy pilota skoro szkoliłaś się na Stella ale skoro nie chcesz !sciana .
Klubowicze Karolina Opublikowano 14 Września 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Września 2011 A ja myślałem że ty Karolina należysz do grupy pilota skoro szkoliłaś się na Stella ale skoro nie chcesz !sciana . No myślałam że to oczywiste, że należę, więc nic nie pisałam. Będzie nas więc co najmniej trójka do osobnej kategorii w konkursie. !wchair A kto też chce jeździć tak jak na tych zdjęciach i filmach niech się zgłosi do Pilota. !scooter Może stworzymy na przyszły sezon drużynę Burgmanii na Gymkhanę.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Września 2011 Administrator Opublikowano 14 Września 2011 ja ciągle czekam na rewanż w starciu z Mariuszem Burgi - może kiedyś się doczekam... Karolina, po 1wsze- Gratulacje. Przy tej konkurencji Twoj wynik zasługuje na duze uznanie <ok> A co do rewanżu- miałem już nawet pozwolenie na po/gymkhanowe starcie "tytanów" pod M1 ale niestety... Czas mi nie pozwolił. Co sie odwlecze to..... Ale i tak jestem pewien, że tym razem mnie pokonasz pozdro z gorącej Italii tap by N8
GrzechoCnik Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Dla porównania Kicia w akcji Fajne ujęcie, pozostałe też. Ale Pilocie nie pokazałeś całej prawdy, która też wygląda tak:
Użytkownicy Tony Opublikowano 14 Września 2011 Użytkownicy Opublikowano 14 Września 2011 Nauka kosztuje ale efekty są
pilot Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Fajne ujęcie, pozostałe też. Ale Pilocie nie pokazałeś całej prawdy, która też wygląda tak: A ta prawda była taka że pomimo tej wywrotki przyjechał na metę 20 sekund przed wszystkimi
Klubowicze Karolina Opublikowano 14 Września 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Września 2011 Co sie odwlecze to..... Ale i tak jestem pewien, że tym razem mnie pokonasz pozdro z gorącej Italii Ja tam nie byłabym wcale tego taka pewna... Zobaczymy - to będzie jak "spotkanie po latach"! Póki co wygrzewaj kości w Italii wśród włoskich skuterów. P.S. Już w listopadzie podobno Honda ma przedstawić szczegóły dotyczące Gymkhany w sezonie 2012. Nieoficjalnie wiadomo, że rozważają wprowadzenie osobnej klasyfikacji dla amatorów i PCXów. Ciekawe, co z pozostałymi skuterami?
magart Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Nauka kosztuje ale efekty są OT kurcze, to jak Osioł (mniem, że to on) przerzuca 250kg SIlvera jest niesamowite. Generalnie SZACUN dla wszystkich, którzy tak potrafią panować nad sprzętem
Gość Osioł Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 OT kurcze, to jak Osioł (mniem, że to on) przerzuca 250kg SIlvera jest niesamowite. Generalnie SZACUN dla wszystkich, którzy tak potrafią panować nad sprzętem To akurat Kicia, co najlepsze jest on mały wazy około 55kg i tak sobie radzi. Ja jestem na Burgmanie.
Rekomendowane odpowiedzi