Bulba Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 No wiec jest propozycja aby wlasnie jutro. Pewniaki 1.Bulba 2.Voj-ciach 3.Sajd Chetni 4.Carl 5.Pazdzioch 6.Jeden niezrzeszony kolega Majką 400 Wypad o 17 spod McDonald`s w Zgierzu Kto sie przylaczy ? Nie pekac Panowie ! Pogoda jak marzenie, sloneczko i nie za goraco. Odnośnik do komentarza
voy-ciach Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Pogoda do jazdy idealna. Kto chętny !scooter to jutro o 17:20 na parkingu McDonald's w Zgierzu. 17:30 ruszamy. Takie godziny ze względu na dojazd do Zgierza. Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Kwiaty i oranżada będzie czekała !OKK !OKK !OKK Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 A rozwiniesz czerwony dywan ? Dzisiaj na pietrynie podczas mikro spotu (my bzykiem reszta z buta) Carl i Grinku wyrazili chec uczestnictwa w nalocie. Czyli jak dobrze pojdzie bedzie nas czery skuterki. Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Czyli jak dobrze pojdzie bedzie nas czery skuterki. Dwa to para, a cztery to już chmara, dawać, dawać, tylko poinformować mnie o której będziecie na nasz teren wjeżdżać, to wyjedzie się po Was. !OKK Zdun Ty nie dasz rady ? Odnośnik do komentarza
Carl Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Nie wiem czy się wyrobię, mam trochę zajęć... Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Nieskromnie stwierdze, ze widzialem dzisiaj w Twoich oczach atlas samochodowy z zaznaczona trasa dojazdu do Gostynina Odnośnik do komentarza
bogdan201 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 No nareszcie będzie nalot. Czekam na Was, pomyślimy nad programem zwiedzania, może jakaś rybka z Wisły pod wieczór ? Voi-ciach jak będziecie wyjeżdżać ze Zgierza daj chalo na komóre, wyjedziemy po Was w stronę Kutna. Do zobaczyska. Odnośnik do komentarza
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Jak mi się jutro uda załatwić klocki hamulcowe to też się z Wami kulnę !TAZ Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Wyjazd 0 17:30 nie bedzie za pozno ? Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Wyjazd 0 17:30 nie bedzie za pozno ? Mnie to dziś pasuje każda godzina !winkiss Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Wyjazd o 17 spod McDonald`s w Zgierzu. Rozeslalem dodatkowo kilka SMSow ludziom ktorych nie ma na naszym forum, oraz tym ktorzy sa ale siedza cicho jak mysz pod miotla wiec liczba 2oo moze ulec zwiekszeniu. EDIT: No to pedze sie szykowac Odnośnik do komentarza
sajd Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Na mnie możecie liczyć oczywiście że się zjawie..... !scooter Do zobaczyska o 17.... Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ja dzisiaj nie mogę !sciana jak pojedziecie be zemnie to będę !placz1 . Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Wiemy wiemy. Wciagniemy rybke za Wasze zdrowie, a ty pilnuj hydraulika co by fuszery zadnej nie odwalil Potem to opijemy Ps. Na pocieszenie dostaniesz odpowiednia fotorelacje Odnośnik do komentarza
voy-ciach Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 dotarłem do domu, obiad i zaczynam się zbierać do drogi !scooter, będę na 17-tą Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 No Więc tak !!! Przyjechali !!! Rybę złapali Później jedli i jedli Dzięki chłopaki za odwiedziny i za spotkanie !!! W końcu maxi w Duninowie były !OKK Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Fotki i filmik juz leca na serwerek. Cy minuty, cy minuutyyy... https://picasaweb.google.com/109017166832530357700/Gostynin31Sierpnia2011?authkey=Gv1sRgCPWE2diM2ODlVA# Ps. Sajd migalismy Ci ze skrecamy w lewo Ale jak wydarles kapcia do przodu, to nawet swiatlo mialo problem aby Cie dogonic Ps2. Nie wiem dlaczego filmik na picassie tak klatkuje Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 1 Września 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Dziękuje Arkadiuszowi i Bogdanowi za miłą przejażdżkę po ich terenach. Naprawdę fajna okolica. I ta pyszna rybka. Dzięki !OKK !OKK Odnośnik do komentarza
sajd Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 No jakoś sie niezgadalismy w tym zgierzu.... ale fajno było lubie takie spontany.... !OKK Odnośnik do komentarza
voy-ciach Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Dzięki Koledzy za wspólnie nawinięte kilometry. Okolica, widok na Wisłę i rybka !OKK Trzeba teraz pielęgnować ten "ruch graniczny" !OK Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 To prosze teraz skupic sie na Fryszerce Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Trzeba teraz pielęgnować ten "ruch graniczny" !OK Jestem za, koniecznie muszę Was przeciągnąć nad tą naszą piękną Wisłą jak będą te zielone komary, to będzie dopiero co opowiadać :lol: A oczywiście możemy się nie raz zgadać gdzieś w połowie drogi, wyjść jest dużo !!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi