Lucjan73 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ja już mam wszystkie graty naszykowane i tylko odliczam czas do startu, tradycyjnie ogarnia mnie reisefieber Już nie moge się doczekać spotkania z Burgmaniakami szczególnie z tymi których zabrakło w Żywcu !piwko
Klubowicze Migu Opublikowano 7 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2012 Spakowani start około 11-tej !TOMCAT .
Miro71 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Wszystkim ktorym dane jest pojechac do Berina zycze suchej pogody miej zabawy i bezpiecznej jazdy Mi niestety nie jest to dane ( praca) ale ciesze sie ze mogem chociaz byc z wami na Burgmani Miro71
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Użytkownicy Opublikowano 7 Czerwca 2012 Strasznie wam zazdroszczę Może kiedyś uda mi się wybrać z wami do Berlina.Póki co zostaje mi Burgmania.I na następny rok jóż mogę się zapisać. Życzę wszystkim jadącym do Berlina pogody,przyjaznych winklów i szerokości.
Sympatycy siemik Opublikowano 7 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 7 Czerwca 2012 Rodzinka Siemików startuje za pół godzinki. Do zobaczyska.
Rzelu Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Szczecin wjeżdża na autostradę o 10.30. Do zobaczenia
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Czerwca 2012 Administrator Opublikowano 7 Czerwca 2012 Nasza ekipa na ostatnim przystanku (jeszcze w Czechach) i testujemy kolejne aquaparki. Jutro rano startujemy z klimatycznej czeskiej wioski i grzejemy nach BERLIN Do zobaczenia jutro pod mc w Wildau
Sympatycy Miętus Opublikowano 7 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dojechałem do Torzyma -30km od świecka zakwaterowanie - Motel u Sosny. Jazda autostradą z Warszawy bajka. Jutro dalszy ciąg podróży :-), ale to już Pikuś zaledwie 105 km do miejsca spotkania MCDonald Wildau.
pawelneos Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Uffff .po strasznych walkach ze skuterem w końcu już za 8 godzin ruszam do Berlina .Choc już bylem całkowicie zrezygnowany na 2 dni przed wyjazdem zaczął mi sie buntowac skuter , pierw zerwała się linka gazu i po usunięciu tej usterki jechałem zatankowac i tu nagle :mad2:silnik całkowicie odmówił posłuszeństwa , obdzwoniłem kolegów o pomoc i po długim grzebani odnalazł się problem typu braku zasilania do przekaźnika pompy i układu zapłonowego , nowy kabelek i zaczął działac . A wreście po próbach zdecydowałem się jechac poniewaz tak ma byc . Do berlina wybieram się z ABACH-em i dołanczają do Nas dwóch gości którzy zarejestrują się na miejscu jest to KUDŁATY I LAZY Do zobaczenia
Lucjan73 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dojechałem do Torzyma -30km od świecka zakwaterowanie - Motel u Sosny. Jazda autostradą z Warszawy bajka. Jutro dalszy ciąg podróży :-), ale to już Pikuś zaledwie 105 km do miejsca spotkania MCDonald Wildau. Sosenka, byliśmy tam ostatnim razem przed zlotem w Berlinie fajna miejscówka.
Klubowicze Piootr Opublikowano 7 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2012 Gdyby nie to Ojro 2012 (mam bilet na mecz otwarcia) to byłbym z Wami. Życzę wybornejj zabawy i miłych wrażeń. Za rok jestem z Wami.
Lucjan73 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Już za chwile start !scooter do zobaczenia w Berlinie !
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Czerwca 2012 Administrator Opublikowano 8 Czerwca 2012 Chyba można już napisać ze impreza się zaczeła i wszyscy szczęśliwie dojechali... No, prawie wszyscy. Generalnie będzie nas ok. 50 lub ponad Najważniejsze że jest pogoda... O reszte się zatroszczymy sami pozdro z przyzlotowego campingu
dr.big Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2012 Slonce bylo przez caly dzien, pierwsza czesc zlotu dobiegla wczoraj konca Dzisiaj wybieramy sie do Car Remizy i pobuszowac po Berlinie . PS. I na dzisiaj zapowiedzi sa mocno sloneczne z 23 stopniami...
krzysiu Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 oj o mały włos a bawił bym z Wami Pozdrowienia i miłej zabawy
bogdan201 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Miłego zwiedzania i ładnej pogody na powrót
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Użytkownicy Opublikowano 10 Czerwca 2012 Po powrocie i odpoczynku napiszcie jak było,aby jeszcze bardziej nam było żal że nas tam nie było
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 10 Czerwca 2012 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Czerwca 2012 ... aby jeszcze bardziej nam było żal że nas tam nie było I nie zapomnijcie dołączyć zdjęć, aby jeszcze bardziej podnieść poziom żalu, i zgryzoty !placz1 .
Lucjan73 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witam, dojechałem do domu o 12.30 Dla mnie fajny wyjazd, szczególnie że spotkałem kilka odób których zabrakło w Żywcu. Miło i sympatycznie zleciał nam czas na pogaduchach i nie tylko !piwko Wczoraj fajna wycieczka po Berlinie - dziękuje współtowarzyszom. Na zlocie można było zobaczyć kilka fajnych skuterów min. Kymco MY 700 - jeżdzące. Marcin zrobił chyba miljon zdjęć pewnie jak dojadą do domu z Mareczkiem to zapodadzą linka. Wczoraj jeszcze było kilka atrakcjii - ale to niech opowie Bobas i Drek jak już do siebie dojdą. W przerwie meczu Niemcy Portugalia oj działo się działo - może ktoś ma film z tego spektaklu ? Na nasz następny zlot musimy przygotować coś podobnego. Jeszcze raz wielkie dzięki za kolejny udany wspólny wyjazd. Do zobaczenia.
dr.big Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ja też już od dłuższego czasu w domu , w końcu raz ze zlotu miałem 24 km do przejechania . Za to dojazd -> "bajka" . Dziekuję wszystkim uczestnikom razem i osobno (kolejność alfabetyczna), Artixowi, Bunny'emu, Gosi, MariuszowiBurgiemu, Weronice i xmarcinowix za super wyjazd i ok. 920 km jazdy w okolicach "pierdzącego" żółtego Tmaxa . Wrażeń, smiechu i ciekawych rozmów było co niemiara !OKK ... MI TA DOJAZDóWKA BARDZO SIę PODOBAŁA . Na szczególne podziękowania zasługuje Bunny, która wyszukała i zaplanowała dla naszej grupy wszystkie miejsca noclegów. Aż miło było jechać! Dziękuję też wszystkim Uczestnikom Burgmanii, którzy przyjechali na zlot, było bardzo fajnie, a od śmiechu brzuch mnie boli do teraz
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2012 I ja też już w domu, o 14.36 zameldowałam się przed garażem. Dziękuję wszystkim za super zabawę i rozmowy do późna w nocy a Pawłowi za wspólny "przelot" tam i spowrotem ps. zgubiłam w drodze do domu jeden plastik tylny z mojego maleństwa, może ktos znalazł albo ktoś ma ?
Sympatycy pawel883 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ja też już w domu ,na sam koniec zaliczyłem niezłą ulewę.Dzięki wszystkim za wspólną zabawe.Do następnego.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 10 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2012 Meldujemy się razem z Edzią cali i zdrowi. Właśnie dojechaliśmy do domku a tu jak nie pierdyknie deszczem. Tak że fuksa mieliśmy niemałego ( idę zagrać w totka ) Odnośnie spotkania w Berlinie, bardzo chcieliśmy podziękować wszystkim, za wspólnie spędzony czas. Kolejny bardzo udany wyjazd z Burgmanią. Resonek dla ciebie również wielki ukłon za towarzystwo podczas podróży do i z Berlina. Do następnego
antoniaczek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 My tez już w dojechalismy. Deszcz nas nie złapał, a jechało sie bardzo przyjemnie, A2 z Berlina pod sam dom Dzięki serdeczne dla Grzesia76 za towarzystwo w obie strony.
Rekomendowane odpowiedzi