Klubowicze Patryk Opublikowano 12 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2012 Jeśli po Burgmanii nie będę musiał odpracować w Dębinie na zmywaku - to też planuję pojechać, wstyd byłoby nie jechać tak blisko "że kamieniem można dorzucić" (w porównaniu do Marl), no i trzeba zobaczyć czy będzie leżał ten kamień.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 13 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 13 Maja 2012 Patryk to jest w ciula cięcie pytalem w czwartek o twój wyjazd a ty nic.Jak co to pomogę na tym zmywaku.Jedziesz!!!!!
szuwarek Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 Bigu jade na 100% oczywiście C1 opłatę zlotową apłacę na miejscu.
dr.big Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Opublikowano 14 Maja 2012 Obie listy to 46 osób !OKK , jestem ciekaw czy dobijemy do 50- ki...
Mareczek Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 No- no na zlocie w Berlinie będzie nasz mówiących po Polsku sporo. !OKK !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !OKK
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2012 Niestety okazało się, że nie mogę pojechać. !NOT Jeśli ktoś chce skorzystać z mojego miejsca (opłacone), to proszę bardzo.
pawelneos Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Już pozostał nie cały tydzień do wyjazdu na zlot w Berlinie i choc psychicznie przygotowuje się już od 3 miesięcy wkrada się jednak lekki niepokój jakie to przygody mnie zastaną . Najlepiej gdyby to były same pozytywne ale jednak w głowie cały czas tkwi mi wypadek naszego kolegi Klausa z Koln który przejechał ponad 1000 km aby byc i zobaczyc pierwszy raz zlot skuterów w Polsce w Żywcu a niedaleko Opola wjechał w niego jakiś szalony motocyklista na szlifierce i przekreślił jego całe plany i odebrał mu dużo zdrowia przy okazji swojego a do tego zginął jeszcze pasażer który był z nim na motocyklu http://www.24opole.pl/9286,29-latek_zginal_w_zderzeniu_dwoch_motocykli,wiadomosc.html KLAUS życzę dla Ciebie bardzo szybkiego powrotu do zdrowia i abyś spełnił swoje marzenia i na najbliższy zlot pojawił się z nowym wymarzonym SKUTEREM .Trzymam kciuki za Twój szybki powrót do zdrowia i wiem że jeszcze razem nakręcimy wiele km
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Czerwca 2012 Administrator Opublikowano 5 Czerwca 2012 Wieści przedzlotowe:::: Do Pragi dotarła całkiem spora ekipa twardzieli zmierzających na maxi rumakach w kierunku Berlina Pod hotelem Iris stoi już min. 10 skuterów a kolejni mają jeszcze dojechač Nie wiem czy ten hotel to przetrzyma! Do zobaczenia pod Mc.donald w Wildau w piątek przed wjazdem na zlot !!! :>
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ja czekam na opone do Gp-tki. Jak dojdzie jutro jade !scooter jak nie wsiadam w samochód.Tak czy inaczej będe w Berlinie w czwartek
Sympatycy Miętus Opublikowano 5 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2012 Z ciekawych newsów prognoza na podróż bardzo optymistyczna Do zobaczenia w piątek godz. 14.00 MC Donald - Wildau.
Sympatycy siemik Opublikowano 5 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2012 Siemikowa rodzinka w czwartek wieczorem będzie już na polu namiotowym prze zlocie a w piątek przy macu. Do zobaczyska.
dr.big Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jutro wyruszamy z Pragi, jeszcze tylko nocleg w okolicach Liberca i w piatek ruszamy na spotkanie w Wildau na parkingu McDonaldsa . Do zobaczyska .
Abach Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Chiński Black Wing opłukany z owadów zebranych na trasie z Żywca do Gdańska. Bak napełniony, ciśnienie w tylnej oponie zmniejszone do "łan driwera" Oleju nie muszę sprawdzać Namiot, śpiwór i inne gadżety campingowe spakowane. Ojro zakupione. W nawigacji adresy z przed dwóch lat sprawdzone, wciąż są aktualne. Generalnie wszystko na najlepszej drodze... do Berlina. Wyjazd z Gdańska w piątek o 6.00
Sympatycy zdun13m Opublikowano 6 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2012 W piątek dwie maszyny startują z Łodzi o 7.00 !piwko
Klubowicze Ewik Opublikowano 6 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2012 Druga praska ekipa rusza jutro w kierunu Teplic, a w piątek rano do Berlina przez Drezno. ps. Hotel w Pradze jeszcze stoi. ps2. W Pradze mamy mały zlot gwiaździsty Burgmanii (jakby nie było przed hotelem stoi w rówwnym rządku 10 maszyn)
Mareczek Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Siemikowa rodzinka w czwartek wieczorem będzie już na polu namiotowym prze zlocie a w piątek przy macu. Do zobaczyska. My również, jak Rodzina Siemików, będziemy już w czwartek w godzinach popołudniowych/wieczornych na Campingu w Berlinie
Drek Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Również sprzęt przygotowałem i kupiłem nawet namiot P.S. Szukam Wrzonia jakby ktoś widział to proszę przekazać mu, że ma oczekujące PM . Dzięki
Jarek_PL Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Mimo że pod nosem wciąż czuje zapach piany z Żywieckiego piwa , to już by się chciało posmakować Warsteinera ! No ale niestety : Żeby ktoś bawić się mógł Czuwać musi ktoś. Życzę wam słonecznej pogody i bezawaryjności maszyn. Resztę czyli dobrą zabawę Burgmaniacy mają we krwi.
Lucjan73 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jarek ale chociaż masz koszulke zlotową
dr.big Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 (...) P.S. Szukam Wrzonia jakby ktoś widział to proszę przekazać mu, że ma oczekujące PM . Dzięki Dzisiaj mu przekaze .
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opona doszła,nówka sztuka napęd założony, skuter zapakowany i zatankowany.Ruszamy z Antoniaczkami jutro ok.10. Czekamy na Was w Berlinie z zimnym !piwko
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2012 grupa śląska jak na razie nie wiadomo jak liczna rusza jutro ok 12 z Gliwic Krzysiu H. mówi, że z domu na camping mam równo 500 km
szuwarek Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Gotowy start jak wstanę pewnie koło 6. I proszę mnie nie gonić przelotowa max 80 !scooter
Rekomendowane odpowiedzi