Sympatycy zdun13m Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Robert jedziemy ,ale jeszcze nie dostalem potwierdzenia na maila Poszukaj potwierdzenia w spamie. Ja miałem podobny problem.
szamot Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Mam nawet 2 potwierdzenia ,tak że jade z wami
Bobas Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ja też wypełniłem formularz zgłoszeniowy. Czekam na maila z potwierdzeniem rejestarcji i nr konta.
dr.big Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Rozmawiałem dzisiaj z organizatorami, wytłumaczyłem im, że przyjedzie prawdopodobnie kilka osób więcej niż jest zapłacone. Poprosiłem i ustaliłem, że osoby, które nie zdążyły zapłacić, będą to mogły zrobić na miejscu, bez ciśnienia oraz dodatkowych kosztów za zagraniczne przelewy. Jedyny minus, osoby bez wpłaty nie będzie widać na liście zlotowej. PS. Bardzo się cieszyli, że Burgmania będzie tak licznie reprezentowana .
Sympatycy zdun13m Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2012 A jak w tym roku organizujemy wjazd? Niektórzy jadą bezpośrednio z Burgmani a inni od siebie z domów. Czy tym razem uda nam się połączyć i wjechać całą grupą ? Wydaje mi się że osoby jadące indywidualnie mogły by się spotkać np.w tym w Mc Donaldzie co dwa lata temu. I tutaj prośba do Biga aby przypomniał adres. Myślę że osoby jadące z Burgmani, będą już na tym campingu obok zlotu i o umówionej godzinie dojechały by do Ma-Ka. Tam połączymy siły i razem Wjedziemy na teren zlotu. Może być ?
dr.big Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2012 W 2010 roku było o tyle łatwiej, że duża część grupy spotkała się dzień wcześniej w "Sosence"... Jak to będzie teraz? Może ten McDonalds, a w razie czego dla całej grupy jako ostateczne miejsce spotkania pole namiotowe. PS. Już szukam tego miejsca... zaraz dopiszę... Edit: McDonalds Gewerbepark 2 15745 Wildau jest to zjazd Nr.10 na Königs Wusterhausen KLIK TU - Google Maps Godzina 14:00 Stamtąd jedziemy na kemping, rozbijamy się, zwalamy graty... i wjeżdżamy na zlot !OKK .
Sympatycy zdun13m Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Houk i ustalone. !V
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Piotrek będę mógł jechać za tobą bo tam wszystko po Deutszlandzku !winkiss
Sympatycy zdun13m Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja Ja natürlich.
resenok Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Rozmawiałem dzisiaj z organizatorami, wytłumaczyłem im, że przyjedzie prawdopodobnie kilka osób więcej niż jest zapłacone. Poprosiłem i ustaliłem, że osoby, które nie zdążyły zapłacić, będą to mogły zrobić na miejscu, bez ciśnienia oraz dodatkowych kosztów za zagraniczne przelewy. Jedyny minus, osoby bez wpłaty nie będzie widać na liście zlotowej. PS. Bardzo się cieszyli, że Burgmania będzie tak licznie reprezentowana . Będę chyba taką osobą, która zapłaci na miejscu, czekam na powrót Zduna oraz Paździocha, którzy są w trasie Praga-Grossglocknerstrasse z innymi Burgmaniakami :-) ( bo chciałbym się dołączyć do grupy Łódzkiej :-) do zobaczenia w 90% !scooter Pzd resenok
Sympatycy zdun13m Opublikowano 8 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2012 Miło będzie z kolegą polecieć. Jedziesz sam czy z plecakiem? Ja do Berlina jadę z żonką. Mój kolega chce polecieć z nami Transalpem. Chyba na miejscu nie będzie z tym problemu?
dr.big Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Opublikowano 8 Maja 2012 Jeśli chodzi o zapłatę, to umówiłem się, że kilka osób może przyjechać bez niej i będą płacili na miejscu . PS. A co do moto... W 2010 też ich tam kilka było...
Sympatycy zdun13m Opublikowano 8 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2012 No i git. Kumpel odetchnie bo się troszku stresował.
Sympatycy Miętus Opublikowano 8 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2012 Super info i dla mnie, ponieważ moja koleżanka na motorku też chce się udać z nami do Berlina !TAZ
Jarek_PL Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Dzięki bigu że ruszyłeś ten temat. Dla mnie ta opcja z ewentualną zapłatą na miejscu jest wygodna , bo wciąż nie wiem czy i gdzie uda mi się z wami
Sympatycy siemik Opublikowano 8 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2012 Świetnie.Ja raczej pojadę chociaż nie mogę być tego pewny ale chcą ze mną jechać żonka i córcia dla tego czekałem na taką informację. Pozdrawiam Siemik.
dr.big Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Opublikowano 11 Maja 2012 Organizator prosi, żeby w miarę możliwości zrobić listę osób obecnych ale "niezapłaconych": 1. Morwa 2. Wojcieck 3. Jarek Czajka 4. Maja 5. Antoniaczek 6. Kiero 7. Plecaczek 8. Siemik 9. Ania 10. Patryk 11. Szuwarek ... Jeszcze ktoś z grupy jadących na 100% i płacących na miejscu?
Sympatycy zdun13m Opublikowano 11 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2012 Ze mną ma jechać mój kolega Jarek Czajka na wspomnianym Transalpie. Słyszałem też że Mirek z Hajnówki wybiera się ze swoim kolegą.
szamot Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Organizator prosi, żeby w miarę możliwości zrobić listę osób obecnych ale "niezapłaconych": 1. Michu 2. Morwa 3. Szamot 4. Fundi60 5. Wojcieck 6. Jarek Czajka 7. Maja 8. Antoniaczek ... Jeszcze ktoś z grupy jadących na 100% i płacących na miejscu? Z tego co widze i wiem to część z tej listy ma zapłacone LIsta poz 145-150 Wiem też że kiero + plecaczek będzie jechał z nami i by zapłacił na miejscu
dr.big Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Opublikowano 11 Maja 2012 Ale lista urosła !OKK , dawno tam nie zaglądałem . Zaraz pokoryguję i podopisuję ... PS. Dzięki za zwrócenie mojej uwagi !OKK .
Jarek_PL Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Organizator prosi, żeby w miarę możliwości zrobić listę osób obecnych ale "niezapłaconych" Bigu ja wciąż nie mogę dać konkretnej odpowiedzi , i oprócz koszulki na Berlin która jest już pewna , mój wyjazd wciąż jest pod znakiem zapytania. Gdy będziesz Niemcom przedstawiał Burgmaniaków mógłbyś wspomnieć o ewentualnym jednym "niepewniaku" , który jeśli przyjedzie wszystko opłaci na miejscu. ( plus profity)
resenok Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Organizator prosi, żeby w miarę możliwości zrobić listę osób obecnych ale "niezapłaconych": Prośba o dopisanie do listy "niezapłaconych" resenok + plecaczek Pzd resenok
Sympatycy siemik Opublikowano 12 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2012 Siemik + Ania (12 lat) na pewno, Sylwia jeszcze nie wiem. Bigu, dopisz nas. Pozdrawiam Siemik
Rekomendowane odpowiedzi