Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jarku, na koncie BigScooter 30.04 to koniec :P .

Przelałem dalej opłaty od: Abacha, Pawłaneosa, Ewika i Wrzonia !OKK .

Informuję również, że jedyny i ostatni przelew będę robił w połowie kwietnia. Tylko te pieniądze, które wejdą na konto do 15 kwietnia będę przelewał dalej.

Po tym terminie proszę nie robić przelewów na moje konto.

• Klubowicze
Opublikowano

Mam jedno pytanko?czy ktoś będzie robił jakieś koszulki zlotowe?No i możeby stworzyć jakąś liste uczestników?

Opublikowano

Dobrze, że pytasz, też chciałem zahaczyć o koszulki... w 2010 zajmował się tym Worlan, koszulki były b. fajne, a ich jakość do dzisiaj nie pozostawia wiele do życzenia, napisy nie schodzą nawet po kilkunastu praniach... Ja osobiście wolę zapłacić i mieć jakość, następnej "szmatki do kurzu", która po 5 praniach się rozpadnie nie potrzebuję :rolleyes: .

Listę zrobię w pierwszym poście na podstawie listy BigScooter :lol: .

Edit: Już jest.

• Sympatycy
Opublikowano

Kulawy jest bardzo w temacie robi to zawodowo,rozmawiałem z nim przed chwilą. Obiecał że odezwie się wieczorem.

• Klubowicze
Opublikowano

Bigu to oddaj kasę jak mnie na listę nie wpisałeś ;)

Opublikowano

Jakoś zaspałem :D . Już skorygowane ;) .

• Sympatycy
Opublikowano

Dobrze, że pytasz, też chciałem zahaczyć o koszulki... w 2010 zajmował się tym Worlan, koszulki były b. fajne, a ich jakość do dzisiaj nie pozostawia wiele do życzenia, napisy nie schodzą nawet po kilkunastu praniach... Ja osobiście wolę zapłacić i mieć jakość, następnej "szmatki do kurzu", która po 5 praniach się rozpadnie nie potrzebuję ;) .

Ze względu na zażywanie dziwnych leków, które mają wpływ na moją "pomroczność jasną i ciemną" wheelchair.gif , nie podejmę się zorganizowania "odzieży galowej" dla uczestników zlotu w Berlinie. :D

Opublikowano

Nie ściemniaj, tylko załatwiaj, ile przelewać za 2 koszulki ;) ? Wybierasz się w tym roku "nach Berlin" :P ?

PS. I pamiętej o koszulce z Tmaxem do Zywca :D ... Liczę na Ciebie !V .

• Administrator
Opublikowano

Pomimo, że na razie nie ma mnie na liście jak także poproszę o 2 koszulki (men/women) w jakości doskonałej !OKK

I proszę się tu nie wypinać na kolegów! !TAZ

• Sympatycy
Opublikowano

He, he....

Bigu, wiesz że nie chodzi o ściemnianie. Myślę, że będzie ktoś chętny do podjęcia się tego zadania.

A koszulki do Żywca będą rzecz jasna, ale z BMW C1 w00t.gif i w rozmiarze XL, a coś obiło mi się o uszy, że Ty to w "S" się wpasowujesz. ;)

Opublikowano

Rozmiary "S" to tylko na szmatki do pucowania Tmaxa :P , na razie rozmiar zmieniłem z XL na L, no cóż, jedzenie podrożało, trzeba oszczędzać i zaciskać pasa :P .

By the way... Wiesz, może być żółta, tak żeby kolorystycznie pasowała pod Tmaxa, pomyśl nad czymś fajnym i ... podaj numer konta hrabio :) .

PS. Policzyłem wszystkie osoby i powoli zbiera się nas ok. 20 osób na zlocie w Berlinie !OKK .

Mało nas, mało nas, do pieczenia chleba ;) ...

Edit: Na kempingu mamy 10% zniżki, tak jak w 2010 roku tylko na hasło: "BigScooter Rollertreffen- 07 zgłoś się" ;):P

Opublikowano

Edit: Na kempingu mamy 10% zniżki, tak jak w 2010 roku tylko na hasło: "BigScooter Rollertreffen- 07 zgłoś się" ;):P

Sporo zaoszczędzimy kasy, którą przeznaczymy na inny cel. !piwko lub kolo%20fortuny.thumbnail.png

I przez to Organizatorzy zlotu znowu będą, co jakiś czas blokować koło „fortuny”2smiech.gif

Opublikowano

Dostałem maila z rejestracją. Proszę dopisać koszulkę XL. Może koszulki polo w tym roku?

• Sympatycy
Opublikowano

By the way... Wiesz, może być żółta, tak żeby kolorystycznie pasowała pod Tmaxa, pomyśl nad czymś fajnym i ... podaj numer konta hrabio :) .

Powtórzę jeszcze raz - nie dam rady zająć się koszulkami. :)

A swoją drogą to ostatni dzwonek na przygotowanie koszulek zlotowych. Trzeba zacząć od projektu grafiki. Ma ktoś jakiś pomysł ?

• Klubowicze
Opublikowano

Bigu kaska poszła,obserwuje listę whist

• Administrator
Opublikowano

2 razy L poproszę :lol: zapisalem sie na liste oficjalnie whist i robie za woz serwisowy

Opublikowano

Jeżeli znajdzie się organizator „koszulkowy” To ja zamawiam;

XXL szt. 1 + XL szt.1 >dla plecaczka.

Propozycja organizacyjna

Przed wjazdem na Plac Zlotowy, proponuje spotkanie na Campingu. Porozkładać namioty, ładnie się ubrać a następnie wjechać na imprezę.

• Sympatycy
Opublikowano

Formularz wypełniony, kaska za zlot !scooter poleciała do Biga .

Jeżeli będą koszulki - zamawiam XXL 1szt. ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Panowie i Panie,może namówimy kogoś do zrobienia koszulek?Jest jakiś chętny?

Opublikowano

Panowie i Panie,może namówimy kogoś do zrobienia koszulek?Jest jakiś chętny?

Ja bym zaproponował żeby koszulkami zajęła się jakaś „Burgmaniaczka” ze Stolicy. Dlaczego? ;)

1. Łatwiejszy kontakt bezpośredni z Doradcą Worlanem

2. Wieże, że wybiorą wzór i napisy idealne. !OK

Opublikowano

Na zdrowy rozsądek wydaje mi się już po "ptakach", bo znając szybkość przeprowadzania takich forumowych akcji nie widzę nikogo, kto chciałby się tego podjąć i "nakłaniać" wręcz do wyrażenia "życzenia", a później dokonywaniu wpłat ;) .

Ja założę po prostu koszulkę z Zywca...

PS. Jeśli jakimś cudem znajdzie się ktoś, kto podejmie się tej "roboty": poproszę rozmiar "L", a przelew z mojej strony będzie zrobiony najpóźniej po 1 dniu od podania danych konta...

• Sympatycy
Opublikowano

Da się jeszcze zrobić koszulki, tylko jest potrzebny chętny. Zrobiłem w corelu na szybko projekt. Jeszcze dzisiaj mogę go przesłać do osoby, która chce poświęcić trochę czasu i ogarnie temat zamówienia i rozliczeń kasy. Od jutra do końca tygodnia niestety jestem ponownie w "SPA" , bez dostępu do kompa. A później.....nie wiem :P.

Rysunek skutera jest pożyczony od "Big Scooter.de", mam nadzieję, że mnie nie pozwą ;)

Napis "burgmania" można powiększyć, wyprostować itp

B w słowie GroBrollertreffen jest niewłaściwe, ale nie miałem niemieckiej czcionki. Nie wiem, czy tak może być.

Berlin2012_01.jpg

Opublikowano

Ja bym prosił o rozmiar XL !pomidor Jak kznajdzie sie chętny to ogarnąc Należnośc oczywiście wyślę na podane konto !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Ja poproszę L i XL :)

• Sympatycy
Opublikowano

pawel883 XL-1szt.