Klubowicze morwa37 Opublikowano 25 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2011 Ja juz sie zarejstrowałem
Mareczek Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Jeśli mógłbym Was prosić o nierejestrowanie się jeszcze na wypadek kiedy terminy się pokryją i nikt na ten zlot nie pojedzie. Głupio się póżniej tłumaczyć z osób które są zarejestrowane, a które... nie przyjeżdżają... . Robert ma racje nie ma co się śpieszyć ze zgłoszeniem uczestnictwa , aczkolwiek kilka dni temu wysłałem zgłoszenie. !sciana Oczywiście w pierwszej kolejności pojadę !scooter na zlot Burgmani jeżeli będą w tym samym terminie.
dr.big Opublikowano 25 Października 2011 Autor Opublikowano 25 Października 2011 Wiem, Thobi mi już o was mówił .
Drek Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Z 30 listopada na 1 grudnia otwierają autostradę Nowy Tomyśl - Świecko. Czyli zdążymy do Berlina na Zlot i z powrotem jakby się terminy pokrywały. Przy okazji częściej wpadniemy do Berlina na kebaba
dr.big Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 Termin zlotu Burgmanii już znany, zlot BigScooter wypada tydzień po naszym zlocie... Szczerze powiedziawszy będę na jednym i na drugim zlocie, a korzystając z wycieczki na Burgmanię mam zamiar później odwiedzić Budapeszt i Balaton i stamtąd uderzyć na zlot do Berlina.
Drek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Termin zlotu Burgmanii już znany, zlot BigScooter wypada tydzień po naszym zlocie... Szczerze powiedziawszy będę na jednym i na drugim zlocie, a korzystając z wycieczki na Burgmanię mam zamiar później odwiedzić Budapeszt i Balaton i stamtąd uderzyć na zlot do Berlina. Primo gratulacje z zakupu żółtego Tmaxa. I w dziale "chwale się" miałem właśnie cytować Ciebie "będę miał czym jechać do Budapesztu" pisząc "czy jest coś (czyt. zlot, spot) w Budapeszcie o czym my nie wiemy ?" . Heh już wiemy. A jadąc na Zlot do Berlina to będziemy jechać pod prąd chyba ( Euro2012)
dr.big Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 A dzięki, dzięki... Pojezdka ok. 2000- 2500 km Tmaxem mającym jakieś 80 tkm? Bezproblemowa, to w końcu Tmax !OKK . No a skoro będę już w Zywcu, to dalej te 350 km aż szkoda nie jechać . A stamtąd to już tylko 880 km na zlot do Berlina . Delikatny nocleg w okolicach Pragi ? Dam radę .
voy-ciach Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Przyłączam się do gratulacji !OK Mój plan jest taki, że najpierw jadę na Burgmanię tydzień później Berlin - choćby i pod prąd !YES a stamtąd na północ. Wszystko zależy od cenowego szaleństwa na stacjach paliw !guns
Sympatycy zdun13m Opublikowano 7 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2011 Naprawdę? Nic nie mówiłeś !sciana
dr.big Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2011 Rozmawiałem z organizatorami i w tym roku na listę wpisywane są jedynie osoby, które dokonały wpłaty. Chcą uniknąć "pustego" meldowania się osób, które nie przyjeżdżają, jak miało to miejsce wcześniej... Ciężko wtedy zaplanować imprezę. Tak wiec, gdyby ktoś się meldował, a później dziwił, że go nie ma na liście... Podaję jako info.
pawelneos Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 No -ja raczej będe próbował dojechac do Berlina na ten zlocik !scooter
Sympatycy zdun13m Opublikowano 14 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2011 Paweł zabierz ze sobą angola. !OKK
dr.big Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2012 Uważam, że warto też podjechać tu: KLIK, mamy na to cały dzień w sobotę, a dla miłośników czterech kółek mogę tylko podkreślić: takich young- i oldtimerów na pewno nie zobaczymy na ulicy . Warto podjechać i obejrzeć kilkadziesiąt (czasami bardzo) unikatowych modeli... Wstęp za free... Późniejsza degustacja kebaba lub currywursta w ciekawych miejscach Berlina wskazana . PS. Myślałem wcześniej o zarezerwowaniu dla nas wypadu do fabryki BMW, ale dostępne godziny otwarcia, meldowanie grupy na kilka miesięcy wcześniej oraz inne czynniki nie pozwalają na tą wycieczkę. 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Stycznia 2012 Administrator Opublikowano 2 Stycznia 2012 Uważam, że warto też podjechać tu: KLIK, Pomysł super... pomimo, że byłem w Classic Remise kilka razy to z chęcią podjadę zobaczyć co nowego dojechało. Tym, którzy tam jeszcze nie byli a interesują się old400 i young4oo - Szczerze polecam !OK A currywurst to jak zawsze !OKK !OKK !OKK
Administrator Artix Opublikowano 3 Stycznia 2012 Administrator Opublikowano 3 Stycznia 2012 Urlop zapewniony wiec ze zlotu Burgmanii szlajam sie z wami az do zlotu w Berlinie co prawda autem jako woz serwisowy ale zawsze a z Berlina to do domu wroce sobie autostrada pod dom
dr.big Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dla osób nowych oraz dla przypomnienia podaję stronę campingu na którym się rozbijamy. Jakoś w kwietniu tam podjadę, żeby w razie czego "zaklepać" dla nas miejsce... Nie powinno być tłoku, jak i w roku 2010, ale lepiej to załatwić . Strona campingu: KLIK TU i dla przypomnienia cennik: KLIK TU 2
pawelneos Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Paweł zabierz ze sobą angola. !OKK Z chęcią bym go zabrał Tylko Ten dziadziuś tyle drogi nie wytrzyma Aaaa i to jest Szkot a nie Angol
Sympatycy zdun13m Opublikowano 13 Stycznia 2012 Sympatycy Opublikowano 13 Stycznia 2012 I tak dobrze że ty się wybierasz. !OKK
pawelneos Opublikowano 26 Lutego 2012 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zdun13m - Ale na pewno będzie miło sie ponownie spotkac - tylko teraz na obczyźnie !scooter przy dobrym !piwko
Rzelu Opublikowano 26 Lutego 2012 Opublikowano 26 Lutego 2012 Dla słabszych w teutońskim to ile w tym cenniku będzie za skuter+namiocik?
dr.big Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Opublikowano 27 Lutego 2012 (6,50+3)x2=19 Euro za 2 noclegi, namiot oczywiście mały . W cenie noclegu prysznice i sanitariaty, były one w 2010 na poziomie hotelu *** ... Do tego dochodzi opłata zlotowa w wysokości 10 Euro. Oczywiście bez jedzenia i bez picia. PS. Dowiem się później u organizatora, czy w tym roku też wynegocjowali jakieś zniżki.
Klubowicze krzytro Opublikowano 7 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2012 No to ja się zarejestrowałem i zapłaciłem.Czekam na potwierdzenie i wpisanie na listę.Ktoś jeszcze jedzie?bo taka cisza w temacie.Kto robi koszulki?znaczki?
dr.big Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 !OKK Kilka osób na pewno jedzie !scooter Podam jeszcze raz link do formularza zgłoszeniowego: KLIK TU. Dodam, że w tym roku na listę trafiają tylko te osoby, które dokonały wpłaty (nauka po 2010, kiedy zgłosiło się dużo więcej "chętnych" niż później przyjechało) .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2012 a ile i gdzie trzeba wpłacić ?
Rekomendowane odpowiedzi