Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Musimy zrobić wszystko żeby ściągnąć ich na przyszłoroczny zlot Burgmanii. :confused:

Cena nie gra roli :shocking:

Opublikowano

(...)Gwóźdź programu, punkt kulminacyjny zlotu, mega niespodzianka... (...)

Aj tam, aj tam, mi się podobało :laughing: . Ciekawy pomysł, nietuzinkowe dla zlotu 2oo wykonanie, praca włożona w całe przedstawienie ...

Ja daję naprawdę duży plus :msn-wink: .

PS. Lepsze nawet od "pacynek" !!!

Opublikowano

Mnie również się podobało, szkoda tylko, że trafiłem jedynie na końcówkę przedstawienia. Może ktoś ma to nagrane?

Opublikowano

Jak oglądam fotki i czytam Wasze wrażenia to aż mnie w dołku ściska .

A było tak blisko , może za rok się uda :) .

Opublikowano

Upiorek raczej za dwa lata bo ten zlot jest organizowany w cyklach dwuletnich.

Opublikowano

Lucek dzięki za informację .

Opublikowano

Jak oglądam fotki i czytam Wasze wrażenia to aż mnie w dołku ściska .

A było tak blisko , może za rok się uda :wink32: .

Upiór byłeś może nie w całości ale byłeś bo Twoje gacie były wraz z namiotem Bobasa hehe :confused::Jumpy::laughing:

P.S. Dzięki wszystkim za super zabawę. Kujawiaki są Ekstra. Wracając trzymałem się Kujawiaków ale poluzował mi się namiot i musiałem stopnąć. Pognałem za nimi jednak do granicy nie dogoniłem znaczy się gdzieś wcześniej musieli zjechać. Hajłej nudny pojechałem starą drogą. Było git. Polska mistrzem Polski :)

Opublikowano

My zjechaliśmy na stacje zatankować i kawałek dalej zostaliśmy zatrzymani przez taką miła parkę na białym rumaku :) bo zabrakło im tego co my uzupełniliśmy.Jechaliśmy cały czas autostradą do Poznania.

Najważniejsze ,że wszyscy cało dotarliśmy do domów

P1120458.JPGP1120459.JPG

Opublikowano

Kaszubi cali i zdrowi dotarli do domku :(

Dziękujemy za miłą integrację i do następnego :)

• Administrator
Opublikowano

My zjechaliśmy na stacje zatankować i kawałek dalej zostaliśmy zatrzymani przez taką miła parkę na białym rumaku :( bo zabrakło im tego co my uzupełniliśmy.

Pierwszy raz w życiu zabrakło mi paliwa w trasie :(

Dane Integry mówią o 14.1 litrowym zbiorniku a w praktyce jak uda się nam wlać przy totalnej suszy 13 litrów to jest max, max! Ot i cała tajemnica naszej "wpadki" autostradowej :) Na 1 litrze można przejechać Integrą nawet 30 km a pałując ok 20 km. Nam zabrakło 5 km do stacji...

Ps. A tak w ogóle to pozazdrościłem Artixowi przygód paliwowych i musiałem doznać tego uczucia :(

Fotki z powrotu z Marl 2009

086.jpg

085.jpg

• Administrator
Opublikowano

My z Miętusem też nie zatankowaliśmy na Orlenie po przekroczeniu granicy, bo "przecież jeszcze dwie kreski są" a potem jechaliśmy 90 kmh żeby tylko dojechać. Tak samo Zdun z Resenokiem. A jeszcze zjazd z autostrady był zamknięty w miejscu, w którym była ostatnia szansa zjechać i zatankować poza autostradą. Jak zobaczyliśmy baner McD i BP to śpiewaliśmy z radości. Wlałem do baku 14,5 litra.

Opublikowano

My z Miętusem też nie zatankowaliśmy na Orlenie po przekroczeniu granicy, bo "przecież jeszcze dwie kreski są" a potem jechaliśmy 90 kmh żeby tylko dojechać. Tak samo Zdun z Resenokiem. A jeszcze zjazd z autostrady był zamknięty w miejscu, w którym była ostatnia szansa zjechać i zatankować poza autostradą. Jak zobaczyliśmy baner McD i BP to śpiewaliśmy z radości. Wlałem do baku 14,5 litra.

Dokładnie jak pisze xmarcinx, ja "wcisnąłem" do Silver Winga 15,17 litra, jechałem z duszą na ramieniu..... ale udało się ...... następnym razem zastanowię się za nim minę Orlen-a :blush:

Opublikowano

Oj oj co Wy macie za skutery Gilera Nexus też lubi zapier...... a spalanie jest naprawdę niewielkie

• Administrator
Opublikowano

Wrzonio robisz sceny :) wylicz tak :)

20090611.jpg

Co do samego zlotu no cóż trza będzie i za 2 lata pojechać na ten specyficzny acz przyjemny zlot, a przedstawienie piersza klasa bardzo mi sie podobało jak i caly dojazd z Zywca do Berlina ale o tym za chwile :)

Opublikowano

Abach... zdjęcia jak zwykle rewelacja :)

No i najważniejsze zostało uchwycone! Gwóźdź programu, punkt kulminacyjny zlotu, mega niespodzianka... po prostu SZAŁ!

Prosto z Los Angeles, specjalnie dla nas przybyli na zlot... i pokazali (tytułu przedstawienia- przepraszam nie pamiętam :kwasny: )

:Jumpy:

Wersja z ruchomymi obrazami oraz audio :-)

cz.1.

cz. 2.

:fireman2:

Opublikowano

A tu "oficjalny" film ze zlotu "BigScooter"

• 3 lata później...
Opublikowano

Odświeżę celem wyjaśnienia, bo już klika osób się mnie o zlot w Berlinie pytało... To był raczej ostatni zlot Bigscooter... A czy będzie następny? Widząc sytuację w Bigscooter ja osobiście wątpię...