Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2012 Musimy zrobić wszystko żeby ściągnąć ich na przyszłoroczny zlot Burgmanii. Cena nie gra roli
Samba Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 https://picasaweb.google.com/106688807574712367295/Picasa?authkey=Gv1sRgCMr9pPybuvmtLQ Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie i za świetną zabawę. Powyżej parę zdjęć ze zlotu.
dr.big Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 (...)Gwóźdź programu, punkt kulminacyjny zlotu, mega niespodzianka... (...) Aj tam, aj tam, mi się podobało . Ciekawy pomysł, nietuzinkowe dla zlotu 2oo wykonanie, praca włożona w całe przedstawienie ... Ja daję naprawdę duży plus . PS. Lepsze nawet od "pacynek" !!!
Abach Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Mnie również się podobało, szkoda tylko, że trafiłem jedynie na końcówkę przedstawienia. Może ktoś ma to nagrane?
upiór Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jak oglądam fotki i czytam Wasze wrażenia to aż mnie w dołku ściska . A było tak blisko , może za rok się uda .
Lucjan73 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Upiorek raczej za dwa lata bo ten zlot jest organizowany w cyklach dwuletnich.
upiór Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Upiorek raczej za dwa lata bo ten zlot jest organizowany w cyklach dwuletnich. Lucek dzięki za informację .
Drek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jak oglądam fotki i czytam Wasze wrażenia to aż mnie w dołku ściska . A było tak blisko , może za rok się uda . Upiór byłeś może nie w całości ale byłeś bo Twoje gacie były wraz z namiotem Bobasa hehe P.S. Dzięki wszystkim za super zabawę. Kujawiaki są Ekstra. Wracając trzymałem się Kujawiaków ale poluzował mi się namiot i musiałem stopnąć. Pognałem za nimi jednak do granicy nie dogoniłem znaczy się gdzieś wcześniej musieli zjechać. Hajłej nudny pojechałem starą drogą. Było git. Polska mistrzem Polski
szamot Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 My zjechaliśmy na stacje zatankować i kawałek dalej zostaliśmy zatrzymani przez taką miła parkę na białym rumaku bo zabrakło im tego co my uzupełniliśmy.Jechaliśmy cały czas autostradą do Poznania. Najważniejsze ,że wszyscy cało dotarliśmy do domów
raczek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Kaszubi cali i zdrowi dotarli do domku Dziękujemy za miłą integrację i do następnego
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Czerwca 2012 Administrator Opublikowano 14 Czerwca 2012 My zjechaliśmy na stacje zatankować i kawałek dalej zostaliśmy zatrzymani przez taką miła parkę na białym rumaku bo zabrakło im tego co my uzupełniliśmy. Pierwszy raz w życiu zabrakło mi paliwa w trasie Dane Integry mówią o 14.1 litrowym zbiorniku a w praktyce jak uda się nam wlać przy totalnej suszy 13 litrów to jest max, max! Ot i cała tajemnica naszej "wpadki" autostradowej Na 1 litrze można przejechać Integrą nawet 30 km a pałując ok 20 km. Nam zabrakło 5 km do stacji... Ps. A tak w ogóle to pozazdrościłem Artixowi przygód paliwowych i musiałem doznać tego uczucia Fotki z powrotu z Marl 2009
Administrator xmarcinx Opublikowano 14 Czerwca 2012 Administrator Opublikowano 14 Czerwca 2012 My z Miętusem też nie zatankowaliśmy na Orlenie po przekroczeniu granicy, bo "przecież jeszcze dwie kreski są" a potem jechaliśmy 90 kmh żeby tylko dojechać. Tak samo Zdun z Resenokiem. A jeszcze zjazd z autostrady był zamknięty w miejscu, w którym była ostatnia szansa zjechać i zatankować poza autostradą. Jak zobaczyliśmy baner McD i BP to śpiewaliśmy z radości. Wlałem do baku 14,5 litra.
resenok Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 My z Miętusem też nie zatankowaliśmy na Orlenie po przekroczeniu granicy, bo "przecież jeszcze dwie kreski są" a potem jechaliśmy 90 kmh żeby tylko dojechać. Tak samo Zdun z Resenokiem. A jeszcze zjazd z autostrady był zamknięty w miejscu, w którym była ostatnia szansa zjechać i zatankować poza autostradą. Jak zobaczyliśmy baner McD i BP to śpiewaliśmy z radości. Wlałem do baku 14,5 litra. Dokładnie jak pisze xmarcinx, ja "wcisnąłem" do Silver Winga 15,17 litra, jechałem z duszą na ramieniu..... ale udało się ...... następnym razem zastanowię się za nim minę Orlen-a
pawelneos Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Oj oj co Wy macie za skutery Gilera Nexus też lubi zapier...... a spalanie jest naprawdę niewielkie
Administrator Artix Opublikowano 14 Czerwca 2012 Administrator Opublikowano 14 Czerwca 2012 Wrzonio robisz sceny wylicz tak Co do samego zlotu no cóż trza będzie i za 2 lata pojechać na ten specyficzny acz przyjemny zlot, a przedstawienie piersza klasa bardzo mi sie podobało jak i caly dojazd z Zywca do Berlina ale o tym za chwile
resenok Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Abach... zdjęcia jak zwykle rewelacja No i najważniejsze zostało uchwycone! Gwóźdź programu, punkt kulminacyjny zlotu, mega niespodzianka... po prostu SZAŁ! Prosto z Los Angeles, specjalnie dla nas przybyli na zlot... i pokazali (tytułu przedstawienia- przepraszam nie pamiętam ) Wersja z ruchomymi obrazami oraz audio :-) cz.1. cz. 2.
dr.big Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2012 A tu "oficjalny" film ze zlotu "BigScooter"
dr.big Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Upiorek raczej za dwa lata bo ten zlot jest organizowany w cyklach dwuletnich. Odświeżę celem wyjaśnienia, bo już klika osób się mnie o zlot w Berlinie pytało... To był raczej ostatni zlot Bigscooter... A czy będzie następny? Widząc sytuację w Bigscooter ja osobiście wątpię...
Rekomendowane odpowiedzi