pilot Opublikowano 12 Września 2011 Autor Opublikowano 12 Września 2011 Moje spotkanie w Bieszczadach rozpoczęło i zakończyło od pecha bo już po powrocie zauważyłem że nie mam wiatru w przednim kole. Dziękuje wszystkim obecnym w Bieszczadach za mile spędzony czas a w szczególności i się nie dziwcie (to już weterani) Orzechowi i Migowi. Z tego co piszecie wszyscy szczęśliwie dojechali do domów więc kolejne Spotkanie Bieszczadzkie zostało zakończone. Czy spotkamy się jeszcze w Bieszczadach na terenie Olimpu i Sarzyny to już będzie zależało od paru czynników ale w trakcie spotkanie okazało się że jest szansa na jeszcze jeden Zlot w malowniczych Ustrzykach. Ale czy to będzie Zlot czy spotkanie zależne będzie tylko już od uczestników.
GrzechoCnik Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Chciałem jeszcze raz podziękować Pilotowi za zorganizowanie tego wyjazdu. Gdyby nie to, to nie miałbym motywacji, żeby samemu się tak daleko wybrać na 2oo. A Bieszczady kocham. Całemu towarzystwu też dziekuję za wspaniałe, wspólne chwile. I do następnego ... A tymczasem kilka przypadkowych fotek jest TUTAJ PS Wróciłem cały i zdrowy jadąc tzw "ścianą wschodnią" zahaczając po drodze o Przemyśl i Roztocze (Susiec, Zwierzyniec, Szczebrzeszyn) Zrobiłem w sumie ok. 1200km i pobiłem ekologiczny rekord spalania mojej YaMajki tzn poniżej 4L
Bafka Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 My również dotarliśmy do domku cali i zdrowi Było bardzo fajnie i mega odlotowo i jedno czego nam bardzo brakowało to .... naszych skuterów !scooter Pilot dzięki za organizację !OK Miki dzięki że dałaś mężusiowi pojeździć na swoim moto dzięki temu miałam chwilę spokoju
GrzechoCnik Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Udało mi się posklejać fragmenty nagrań z kamerki. Niestety wycięła mi numer i nie zarejestrowała tego co chciałem.
Kulawy Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 Witajcie. Na wstępie bardzo dziękuję za miłe spotkanie w Bieszczadach. Jak widzicie zgodnie z sugestiami mój nick uległ zmianie. TU SĄ ZDJĘCIA
Sympatycy orzech Opublikowano 13 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 13 Września 2011 Fajne zdjęcia Kulasie chociaż mogłeś mnie na nich odchudzić !TAZ
Kulawy Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 Mało czasu na PhotoShop'a. Jak będziesz miał mieć zdjęcie na okładkę jakiegoś magazynu (np. MOTOCYKL ) to popracuję nad odchudzaniem.
gumis Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 oj tam, oj tam, nie jest Orzech tak źle !OK żebyś za parę lat tych zdjęć od Kulawego nie pokazywał ludziom i mówił "taki byłem super")
GrzechoCnik Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 Mamy na forum Gołego i Bosego to i Kulawy pasuje do naszego towarzystwa !OKK Fajne fotki. Znalazłem jedną, którą wsadzę do awatara. Jeszcze by się jakaś moja facjata przydała do profilu. Ale ten twój aparat to nie tylko Orzechowi, ale wszystkim porobił szerokie gęby !NOT !TAZ
Kulawy Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 To prawda. Towarzystwo doborowe Cieszę się, że moja fota znajdzie się w awatarze, ale zachodzę w głowę która to
Gość miki Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 Milo sie oglada wszystkie fotki...
krzysiu Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 dzięki za małe wspomnienia, kilku rzeczy nie pamiętałem ale i tak było super, czekam na następne spotkanie !scooter !scooter !scooter !scooter
Sympatycy zdun13m Opublikowano 13 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 13 Września 2011 Jarku naprawdę dobre ujęcia. Coś mi się wydaje że musisz już teraz rezerwować czas na następne wyjazdy. Bo przecież nie można cały czas !piwko rozmawiać trzeba też coś na takim wyjeżdzie zobaczyć. !OKK
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 13 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2011 Przepraszam za lekkie opóźnienie.Wielkie dzięki dla Pilota za organizację,dla wszystkich za udaną zabawę,a "grupie łódzkiej" za pomoc i cierpliwość w czasie przejazdów.A i jeszcze Kulawemu za super foty !OKK
GrzechoCnik Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Na Bieszczadach dwóch kolegów zmieniło nicki. Pewnie pod wpływem !piwko :angry: Mam pomysł, jakby Pilot zechciał, to w 1szym poście można by zrobić na liście dopowiednie przekierowanie. Coś w stylu: Doppio => Kulawy, GreG => Saper Poza tym to zdawało mi się, że na wyjeździe było dużo !tut , a z prezentacją jakoś mizernie !NOT Wszystkie pokazane już obejrzałem i chciałbym jeszcze, jeszcze. Ludziska ! Dawać te foty !
Kulawy Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Miło się czyta, że podobają się wam zdjęcia. Jak już pisałem ja też fantastycznie wspominam weekend i obiecuję, że jeśli tylko czas i zasoby finansowe pozwolą to będę się pojawiał na spotkaniach czy zlotach. Robienie zdjęć sprawia mi dużą frajdę także dokumentacja fotograficzna też będzie.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Września 2011 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Września 2011 Kulawy. Dobrze, że robienie dokumentacji fotograficznej sprawia Ci przyjemność, gdyż "trzymam Cię za słowo" i na kolejnych spotkaniach, czy zlotach również powstanie takie cudo jak obecne !OK . Poza tym zdjęcia zawsze mogą być "dowodem dla sądu wojennego". Zwłaszcza dla Tych co nie pamiętają. !piwko Mój nick również uległ zmianie po delikatnej perswazji "Spotkaniowego Towarzystwa" !YES Jeszcze raz dziękuję Pilotowi za organizację spotkania, i niezapomniane wrażenia, i Wszystkim obecnym za miło spędzone chwile.
Klubowicze Migu Opublikowano 16 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2011 Moje spotkanie w Bieszczadach rozpoczęło i zakończyło od pecha bo już po powrocie zauważyłem że nie mam wiatru w przednim kole. Dziękuje wszystkim obecnym w Bieszczadach za mile spędzony czas a w szczególności i się nie dziwcie (to już weterani) Orzechowi i Migowi. Z tego co piszecie wszyscy szczęśliwie dojechali do domów więc kolejne Spotkanie Bieszczadzkie zostało zakończone. Czy spotkamy się jeszcze w Bieszczadach na terenie Olimpu i Sarzyny to już będzie zależało od paru czynników ale w trakcie spotkanie okazało się że jest szansa na jeszcze jeden Zlot w malowniczych Ustrzykach. Ale czy to będzie Zlot czy spotkanie zależne będzie tylko już od uczestników. Dzięki Marek !piwko , ale weterani to mi się kojarzy ze starością !wchair . Plany masz ambitne oby się udały !OK , bo nie widze sezonu bez spotkania w Bieszczadach !YES.
Gość radiolog Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 No jeszcze parę osób nie opublikowało swoich dokonań fotograficznych, Orzech kręcił film, ale nie ma śladu po nim
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2011 Ja? Film? Nie kręcę filmów, nie robię zdjęć więc raczej pomyliłeś mnie z kimś innym.
Użytkownicy Tony Opublikowano 16 Października 2011 Użytkownicy Opublikowano 16 Października 2011 O jaki fajny temat powrócił, miło powspominać Jak już mowa o fotkach to dla porównania tak było w maju jak byłem z Ghandim bieszczady maj 2011
Gość radiolog Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Ja? Film? Nie kręcę filmów, nie robię zdjęć więc raczej pomyliłeś mnie z kimś innym. No ale ktoś to robił, jadąc w safety car, chyba ze znowu coś pomyliłem
Sympatycy orzech Opublikowano 17 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2011 Kulawy foty strzelał, możliwe, że Zdun coś nakręcił, ja tylko trzymałem się kierownicy !wchair
Sympatycy zdun13m Opublikowano 17 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2011 Ok. Sami tego chcieliście.Po powrocie z pracy przepchnę całą zawartość z telefonu do picasa i załączę link. Jeżeli są jakieś prośby dot. tej zawartości to proszę o kontakt na PM. hi.hi
Rekomendowane odpowiedzi