Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje spotkanie w Bieszczadach rozpoczęło i zakończyło od pecha bo już po powrocie zauważyłem że nie mam wiatru w przednim kole.

Dziękuje wszystkim obecnym w Bieszczadach za mile spędzony czas a w szczególności i się nie dziwcie (to już weterani) Orzechowi i Migowi.

Z tego co piszecie wszyscy szczęśliwie dojechali do domów więc kolejne Spotkanie Bieszczadzkie zostało zakończone.

Czy spotkamy się jeszcze w Bieszczadach na terenie Olimpu i Sarzyny to już będzie zależało od paru czynników ale w trakcie spotkanie okazało się że jest szansa na jeszcze jeden Zlot w malowniczych Ustrzykach. Ale czy to będzie Zlot czy spotkanie zależne będzie tylko już od uczestników.

Opublikowano

Chciałem jeszcze raz podziękować Pilotowi za zorganizowanie tego wyjazdu. Gdyby nie to, to nie miałbym motywacji, żeby samemu się tak daleko wybrać na 2oo. A Bieszczady kocham.

Całemu towarzystwu też dziekuję za wspaniałe, wspólne chwile.

I do następnego ...

A tymczasem kilka przypadkowych fotek jest TUTAJ

PS

Wróciłem cały i zdrowy jadąc tzw "ścianą wschodnią" zahaczając po drodze o Przemyśl i Roztocze (Susiec, Zwierzyniec, Szczebrzeszyn)

Zrobiłem w sumie ok. 1200km i pobiłem ekologiczny rekord spalania mojej YaMajki tzn poniżej 4L

Opublikowano

My również dotarliśmy do domku cali i zdrowi B) Było bardzo fajnie i mega odlotowo :) i jedno czego nam bardzo brakowało to .... naszych skuterów !scooter Pilot dzięki za organizację !OK Miki dzięki że dałaś mężusiowi pojeździć na swoim moto dzięki temu miałam chwilę spokoju :D

Opublikowano

Udało mi się posklejać fragmenty nagrań z kamerki. Niestety wycięła mi numer i nie zarejestrowała tego co chciałem.

Opublikowano

Witajcie.

Na wstępie bardzo dziękuję za miłe spotkanie w Bieszczadach. Jak widzicie zgodnie z sugestiami w00t.gif mój nick uległ zmianie. thumbup.gif

TU SĄ ZDJĘCIA

• Sympatycy
Opublikowano

Fajne zdjęcia Kulasie chociaż mogłeś mnie na nich odchudzić !TAZ

Opublikowano

Mało czasu na PhotoShop'a. Jak będziesz miał mieć zdjęcie na okładkę jakiegoś magazynu (np. MOTOCYKL :) ) to popracuję nad odchudzaniem. w00t.gif

Opublikowano

oj tam, oj tam, nie jest Orzech tak źle !OK

żebyś za parę lat tych zdjęć od Kulawego nie pokazywał ludziom i mówił "taki byłem super":))

Opublikowano

Święte słowa Gumiś, święte słowa

punk.gif

Opublikowano

Mamy na forum Gołego i Bosego to i Kulawy pasuje do naszego towarzystwa !OKK

Fajne fotki. Znalazłem jedną, którą wsadzę do awatara.

Jeszcze by się jakaś moja facjata przydała do profilu. Ale ten twój aparat to nie tylko Orzechowi, ale wszystkim porobił szerokie gęby !NOT !TAZ

Opublikowano

To prawda. Towarzystwo doborowe thumbup.gif

Cieszę się, że moja fota znajdzie się w awatarze, ale zachodzę w głowę która to wallbash.gif

Opublikowano

dzięki za małe wspomnienia, kilku rzeczy nie pamiętałem ale i tak było super, czekam na następne spotkanie !scooter !scooter !scooter !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Jarku naprawdę dobre ujęcia. Coś mi się wydaje że musisz już teraz rezerwować czas na następne wyjazdy. Bo przecież nie można cały czas !piwko rozmawiać trzeba też coś na takim wyjeżdzie zobaczyć. !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Przepraszam za lekkie opóźnienie.Wielkie dzięki dla Pilota za organizację,dla wszystkich za udaną zabawę,a "grupie łódzkiej" za pomoc i cierpliwość w czasie przejazdów.A i jeszcze Kulawemu za super foty !OKK

Opublikowano

Na Bieszczadach dwóch kolegów zmieniło nicki. Pewnie pod wpływem !piwko :angry: :angry:

Mam pomysł, jakby Pilot zechciał, to w 1szym poście można by zrobić na liście dopowiednie przekierowanie.

Coś w stylu:

Doppio => Kulawy,

GreG => Saper

Poza tym to zdawało mi się, że na wyjeździe było dużo !tut , a z prezentacją jakoś mizernie !NOT

Wszystkie pokazane już obejrzałem i chciałbym jeszcze, jeszcze.

Ludziska ! Dawać te foty !

Opublikowano

Miło się czyta, że podobają się wam zdjęcia. Jak już pisałem ja też fantastycznie wspominam weekend i obiecuję, że jeśli tylko czas i zasoby finansowe pozwolą to będę się pojawiał na spotkaniach czy zlotach. Robienie zdjęć sprawia mi dużą frajdę także dokumentacja fotograficzna też będzie. toot.gif

punk.gif

• Użytkownicy+
Opublikowano

Kulawy.

Dobrze, że robienie dokumentacji fotograficznej sprawia Ci przyjemność, gdyż "trzymam Cię za słowo" i na kolejnych spotkaniach, czy zlotach również powstanie takie cudo jak obecne !OK . Poza tym zdjęcia zawsze mogą być "dowodem dla sądu wojennego". Zwłaszcza dla Tych co nie pamiętają. !piwko

Mój nick również uległ zmianie po delikatnej perswazji "Spotkaniowego Towarzystwa" !YES

Jeszcze raz dziękuję Pilotowi za organizację spotkania, i niezapomniane wrażenia, i Wszystkim obecnym za miło spędzone chwile.

• 1 miesiąc temu...
  • Klubowicze
Opublikowano

Moje spotkanie w Bieszczadach rozpoczęło i zakończyło od pecha bo już po powrocie zauważyłem że nie mam wiatru w przednim kole.

Dziękuje wszystkim obecnym w Bieszczadach za mile spędzony czas a w szczególności i się nie dziwcie (to już weterani) Orzechowi i Migowi.

Z tego co piszecie wszyscy szczęśliwie dojechali do domów więc kolejne Spotkanie Bieszczadzkie zostało zakończone.

Czy spotkamy się jeszcze w Bieszczadach na terenie Olimpu i Sarzyny to już będzie zależało od paru czynników ale w trakcie spotkanie okazało się że jest szansa na jeszcze jeden Zlot w malowniczych Ustrzykach. Ale czy to będzie Zlot czy spotkanie zależne będzie tylko już od uczestników.

Dzięki Marek !piwko , ale weterani to mi się kojarzy ze starością !wchair . Plany masz ambitne oby się udały !OK , bo nie widze sezonu bez spotkania w Bieszczadach !YES.

Opublikowano

No jeszcze parę osób nie opublikowało swoich dokonań fotograficznych, Orzech kręcił film, ale nie ma śladu po nim :)

• Sympatycy
Opublikowano

Ja? Film? Nie kręcę filmów, nie robię zdjęć więc raczej pomyliłeś mnie z kimś innym. :)

• Użytkownicy
Opublikowano

O jaki fajny temat powrócił, miło powspominać:)

Jak już mowa o fotkach to dla porównania tak było w maju jak byłem z Ghandim bieszczady maj 2011

Opublikowano

Ja? Film? Nie kręcę filmów, nie robię zdjęć więc raczej pomyliłeś mnie z kimś innym. :)

No ale ktoś to robił, jadąc w safety car, chyba ze znowu coś pomyliłem

• Sympatycy
Opublikowano

Kulawy foty strzelał, możliwe, że Zdun coś nakręcił, ja tylko trzymałem się kierownicy !wchair

• Sympatycy
Opublikowano

Ok. Sami tego chcieliście.Po powrocie z pracy przepchnę całą zawartość z telefonu do picasa i załączę link. Jeżeli są jakieś prośby dot. tej zawartości to proszę o kontakt na PM. hi.hi :blink:;)