Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Spoko Marcinie, jade autem. Bede w nocy. Niech ktos na mnie poczeka w pionie.

Dojechałem. Droga do du... Wszyscy pijani, nawet Pilot.

• Klubowicze
Opublikowano

wszyscy ???? Bafka i Dzięgiel też ???? niemożliwe :) miłej zabawy w Bieszczadach :(

Opublikowano

Krzyżówka (teraz w wersji podwójnej :)) i Półkrzyżówke (na wygnaniu w Finlandii) chcieli być, ale niestety pewne okoliczność nie pozwoliły na to, no cóż może jeszcze spotkamy się nie raz ( wtedy już 2+1) :( życzymy fajnej zabawy, a Ty ojciec nie przeginaj z procentami :P

Opublikowano

Orzech zapodaj jakąś gorącą relację z dzisiaj. Pewnie ty jeden będziesz tylko w stanie !OKK

Są już jakieś plany na jutro, pojutrze?

Ja wyruszam w południe z Wawy.

Opublikowano

To do zobaczenia wieczorem, jak się zgubimy, to będziemy się wydzierać zeby nas ktoś odnalazł i wskazał drogę.

Opublikowano

A ja nie dojadę w Bieszczady awaria sprzętu !sciana po drodze przed Skawiną . Dobrze ze wykupiłem assistance to chociaż bezpłatnie do domu dojechałem i tak mi skończyła się wycieczka. Darioo jak wróci w niedziele to zajmie mi się suzuki :huh: dzięki WAW za tel może jak mówisz nie będzie tak źle. Pozdrawiam i przyjemnego imprezowania !piwko

Opublikowano

Jak dojechałem nic się nie zmieniło z wyjątkiem tego że do grona procentowców dołączył Orzech. Zresztą właśnie Orzech zaliczył dziś szlifa. Obtarł łokieć i zabrudził spodnie po puknięciu przez Pilota - od tylu:)

Opublikowano

Zresztą właśnie Orzech zaliczył dziś szlifa. Obtarł łokieć i zabrudził spodnie po puknięciu przez Pilota - od tylu:)

no właśnie Pilotowi od środy figle w glowie, na ostatnim spocie bylo coś o mydle na podłodze w łaźni, o jakiś lodach przy recepcji etc, etc....., biorę z domu pas cnoty na bank

• Klubowicze
Opublikowano

Ale żeby Orzecha od tylu?... :huh: Może to wszystko reakcja Pilota na to że zostanie dziadkiem? :)

Widzę że dobrze się tam bawicie... :)

Opublikowano

Najwidoczniej :P Łojciec starość zbliża się wielkimi krokami :P :P

Opublikowano

Ja właśnie dotarłem i się melduję:)

dzięki wszystkim za miłe spotkanie i wspólne nawijanie km po bieszczadach.

mam nadzieję, że wszyscy dotrą lub dotarli już do domu cało.

pozdrawiam

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ja również dotarłem do domu w jednym kawałku. Bardzo dziękuję Wszystkim za wspaniałą atmosferę i wspólnie przejechane km.

Gumiś, mam nadzieję, że nie spowalniałem Cię za bardzo w drodze do domu :) . Wszystkim którzy jadą szerokości i przyczepności.

Pozdrawiam i do zobaczenia.

Opublikowano

Spoko, dobrze się jechało:) pośpiechu nie było.

wystarczy, że wczoraj przegoniliśmy pająki po serpentynkach !V

• Sympatycy
Opublikowano

Ja również już w domu. Dzięki za kolejny udany wyjazd !OK

Opublikowano

Dobra nasza jesteśmy w domu !walkm dzięki PILOT i dzięki wszystkim za miło spędzony czas !OKK

Opublikowano

Ja również dotarłem do domu w jednym kawałku,dzięki za dobrom zabawe. :)

• Użytkownicy
Opublikowano

My też meldujemy szczęśliwy powrót thumbup.gif

Było thumbup.gifcheers.gifscooter.gifno i SUPER

Szkoda że tak szybko minęło crybaby.gif

Serdeczne dzięki dla Pilota i całej reszty

Fotki zapodam potem

Opublikowano

Ja też już w domu. Dzięki dla organizatora i całego towarzystwa za dobrą zabawę. Do zobaczenia

Opublikowano

Czesc wlasnie dotarlem 471km pozdrowienia i wielkie dzieki za weekend a szybowcami polatam za rok.

• Użytkownicy
Opublikowano

Kilka fotek o tu

Opublikowano

My też dotarliśmy z miki w jednym kawałku, w spokojnym tempie.

Dziękuję wszystkim, za wspaniały weekend,Pilotowi za organizację wszystkiego (nawet za te felerne skróty przez błoto i kamienie), w szczególności podziękowania dla Dzięgiela, za pomoc w transporcie trochę nadgryzionego "bzyka" miki do ośrodka.

Fotki i filmik z ręcznego dmuchania burka przej Wojtka wkrótce :)

10092011316.jpg

10092011319.jpg

Opublikowano

I mnie się udało dojechać o 19.30 do domu.

Dzisiaj przejechane blisko 600 km. D..a boli, ale było bardzo przyjemnie.

Dziękuję grupie Małopolskiej za wspólne dzisiejsze kulanie po Bieszczadach i Beskidzie Niskim. Od Gromnika podróż poszła mi już szybciej :) - ale i widoki się skończyły.

Podziękowania dla Pilota za organizację kolejnej bieszczadzkiej imprezki.

Dzięki również dla wszystkich uczestników za wspólną zabawę. !OKK

Opublikowano

"Jezdzace nieszczescie" czyli ja :o melduje sie i dziekuje za wspaniala zabawe !jump Serdeczne podziekowania dla Dziegiela !piwko

Pilot... czekam na kolejne spotkania :)

• Sympatycy
Opublikowano

Melduję grupę Łódzką w domu. Dzięki dla wszystkich uczestników spotkania w Bieszczadach. Wielki ukłon w stronę Pilota. Pozdrawiam i do zobaczyska na następnym zlocie.