Sympatycy orzech Opublikowano 9 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Września 2011 Spoko Marcinie, jade autem. Bede w nocy. Niech ktos na mnie poczeka w pionie. Dojechałem. Droga do du... Wszyscy pijani, nawet Pilot.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2011 wszyscy ???? Bafka i Dzięgiel też ???? niemożliwe miłej zabawy w Bieszczadach
Krzyżówka Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Krzyżówka (teraz w wersji podwójnej ) i Półkrzyżówke (na wygnaniu w Finlandii) chcieli być, ale niestety pewne okoliczność nie pozwoliły na to, no cóż może jeszcze spotkamy się nie raz ( wtedy już 2+1) życzymy fajnej zabawy, a Ty ojciec nie przeginaj z procentami
GrzechoCnik Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Orzech zapodaj jakąś gorącą relację z dzisiaj. Pewnie ty jeden będziesz tylko w stanie !OKK Są już jakieś plany na jutro, pojutrze? Ja wyruszam w południe z Wawy.
Gość radiolog Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 To do zobaczenia wieczorem, jak się zgubimy, to będziemy się wydzierać zeby nas ktoś odnalazł i wskazał drogę.
Dragos Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 A ja nie dojadę w Bieszczady awaria sprzętu !sciana po drodze przed Skawiną . Dobrze ze wykupiłem assistance to chociaż bezpłatnie do domu dojechałem i tak mi skończyła się wycieczka. Darioo jak wróci w niedziele to zajmie mi się suzuki dzięki WAW za tel może jak mówisz nie będzie tak źle. Pozdrawiam i przyjemnego imprezowania !piwko
Przemo_ST Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Jak dojechałem nic się nie zmieniło z wyjątkiem tego że do grona procentowców dołączył Orzech. Zresztą właśnie Orzech zaliczył dziś szlifa. Obtarł łokieć i zabrudził spodnie po puknięciu przez Pilota - od tylu:)
Gość radiolog Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Zresztą właśnie Orzech zaliczył dziś szlifa. Obtarł łokieć i zabrudził spodnie po puknięciu przez Pilota - od tylu:) no właśnie Pilotowi od środy figle w glowie, na ostatnim spocie bylo coś o mydle na podłodze w łaźni, o jakiś lodach przy recepcji etc, etc....., biorę z domu pas cnoty na bank
Klubowicze Karolina Opublikowano 9 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2011 Ale żeby Orzecha od tylu?... Może to wszystko reakcja Pilota na to że zostanie dziadkiem? Widzę że dobrze się tam bawicie...
Krzyżówka Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Najwidoczniej Łojciec starość zbliża się wielkimi krokami :P
gumis Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Ja właśnie dotarłem i się melduję dzięki wszystkim za miłe spotkanie i wspólne nawijanie km po bieszczadach. mam nadzieję, że wszyscy dotrą lub dotarli już do domu cało. pozdrawiam
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Września 2011 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Września 2011 Ja również dotarłem do domu w jednym kawałku. Bardzo dziękuję Wszystkim za wspaniałą atmosferę i wspólnie przejechane km. Gumiś, mam nadzieję, że nie spowalniałem Cię za bardzo w drodze do domu . Wszystkim którzy jadą szerokości i przyczepności. Pozdrawiam i do zobaczenia.
gumis Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Spoko, dobrze się jechało:) pośpiechu nie było. wystarczy, że wczoraj przegoniliśmy pająki po serpentynkach !V
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2011 Ja również już w domu. Dzięki za kolejny udany wyjazd !OK
andi.nb Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Dobra nasza jesteśmy w domu !walkm dzięki PILOT i dzięki wszystkim za miło spędzony czas !OKK
Ściemniacz Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Ja również dotarłem do domu w jednym kawałku,dzięki za dobrom zabawe.
Użytkownicy Tony Opublikowano 11 Września 2011 Użytkownicy Opublikowano 11 Września 2011 My też meldujemy szczęśliwy powrót Było no i SUPER Szkoda że tak szybko minęło Serdeczne dzięki dla Pilota i całej reszty Fotki zapodam potem
Zbychu Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Ja też już w domu. Dzięki dla organizatora i całego towarzystwa za dobrą zabawę. Do zobaczenia
krzysiu Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Czesc wlasnie dotarlem 471km pozdrowienia i wielkie dzieki za weekend a szybowcami polatam za rok.
Użytkownicy Tony Opublikowano 11 Września 2011 Użytkownicy Opublikowano 11 Września 2011 Kilka fotek o tu
Gość radiolog Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 My też dotarliśmy z miki w jednym kawałku, w spokojnym tempie. Dziękuję wszystkim, za wspaniały weekend,Pilotowi za organizację wszystkiego (nawet za te felerne skróty przez błoto i kamienie), w szczególności podziękowania dla Dzięgiela, za pomoc w transporcie trochę nadgryzionego "bzyka" miki do ośrodka. Fotki i filmik z ręcznego dmuchania burka przej Wojtka wkrótce
Przemo_ST Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 I mnie się udało dojechać o 19.30 do domu. Dzisiaj przejechane blisko 600 km. D..a boli, ale było bardzo przyjemnie. Dziękuję grupie Małopolskiej za wspólne dzisiejsze kulanie po Bieszczadach i Beskidzie Niskim. Od Gromnika podróż poszła mi już szybciej - ale i widoki się skończyły. Podziękowania dla Pilota za organizację kolejnej bieszczadzkiej imprezki. Dzięki również dla wszystkich uczestników za wspólną zabawę. !OKK
Gość miki Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 "Jezdzace nieszczescie" czyli ja melduje sie i dziekuje za wspaniala zabawe !jump Serdeczne podziekowania dla Dziegiela !piwko Pilot... czekam na kolejne spotkania
Sympatycy zdun13m Opublikowano 11 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2011 Melduję grupę Łódzką w domu. Dzięki dla wszystkich uczestników spotkania w Bieszczadach. Wielki ukłon w stronę Pilota. Pozdrawiam i do zobaczyska na następnym zlocie.
Gość radiolog Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Ciekawostki zlotowe: http://www.youtube.com/watch?v=suSjE6KF05o http://www.youtube.com/watch?v=zt8sOIe24VU http://www.youtube.com/watch?v=YMOZBLal4O0 http://www.youtube.com/watch?v=gF2tG-4q_u8
Rekomendowane odpowiedzi