Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtam wszystkich. Przed chwilą zostałem zarejestrowany, to od razu piszę. Wybieramy się z żoną w Bieszczady tylko mamy problem. Ja mam zapalenie gardła ale do czwartku powinno przejść, a żonę boli kręgosłup. W związku z tym pytanie- czy ktoś wybiera się w czwartek samochodem i może zabrać jedną osobę z Krakowa?

Pozdrawiam Zbyszek

W srode na spocie bedzie szansa obgadania tematu wyjazdu z Krakowa, zagladnij w regionalne- malopolskie... Do zobaczenia

Opublikowano

Będę dzięki

• Sympatycy
Opublikowano

No dobra. Klamka zapadła. Jadę w Bieszczady !tut

Mam 2 opcje dojazdu.

Czwartek - start około 18:30 - 19:00

Piątek - 9:00 rano

Ktoś z Wawy podłącza się???

Opublikowano

Mam 2 opcje dojazdu.

Czwartek - start około 18:30 - 19:00

Piątek - 9:00 rano

Ktoś z Wawy podłącza się???

Jak wybierzesz opcję piątek rano, to ja chętnie.

• Sympatycy
Opublikowano

Przemo, właśnie szkoda mi piątku. Wolę się przemęczyć w nocy i od rana być na miejscu. Wszystko jest uzależnione od Orzechówki. Mamy parę spraw na głowie i nie wiem czy będę mógł ją zostawić w czwartek. Jak chcesz mogę na Ciebie poczekać w czwartek i ruszymy np. o 20.

Opublikowano

Orzeszku nawet nie wiesz jak bardzo się ciesze że będziesz obecny w Bieszczadach. !OKK !TAZ !TAZ

Nie dziwcie się mojej radości ale jest to osoba która zaszczyciła wszystkie wyjazdy w Bieszczady i to bez względu na trudności pogodowe i losowe.

PS. Orzechówka jesteś wielka (nie kojarzyć z wyglądem)

Opublikowano

Przemo, właśnie szkoda mi piątku. Wolę się przemęczyć w nocy i od rana być na miejscu. Wszystko jest uzależnione od Orzechówki. Mamy parę spraw na głowie i nie wiem czy będę mógł ją zostawić w czwartek. Jak chcesz mogę na Ciebie poczekać w czwartek i ruszymy np. o 20.

Dla mnie czwartek jest zupełnie poza zasięgiem. O 19 mam firmowe spotkanie (oficjalne, więc nie mogę się urwać).

Mogę jedynie od piątku (za to np od 5 rano whist)

Opublikowano

Pilocie, daj mi znać o której będziecie we czwartek przelatywać przez Jasło to się do was dołącze.

pozdrawiam

EDIT: Pilocie, właśnie się dowiedziałem, że jutro muszę być w pracy !sciana , dojadę w piątek do południa do Was.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja już postanowiłem. Ruszam jutro ok. 19 Jadę !scooter jeżeli pogoda będzie względna. Jak dobrze pójdzie będę u Was pewnie około 1 w nocy tak więc proszę chociaż 1 osobę na chodzie o przywitanie.

EDIT: Pamiętajcie, że tym razem śpimy w górnym ośrodku a nie w domkach !kiss

Opublikowano

Ludziska wrzućcie tu jakieś namiary GPSa na ten górny nocleg.

pliiiisss

No i jeszcze dodatkowo na miejsce ogniska czy innej balangi która będzie w piątkowy wieczór, żebym po nocy trafił na właściwą imprezkę. ;):P

Opublikowano

I ja dołączam się do prośby o dokładny adres górnego noclegu. Jak wszystko dobrze pójdzie to planuje jutro być na miejscu w najgorszym wypadku piątek.

Do zobaczenia na miejscu !piwko

• Sympatycy
Opublikowano

OLIMP - UROCZYSKO

38-700 Ustrzyki Dolne

ul. Strwiążyk 30

Z głównej drogi skręcamy w lewo (na początku Ustrzyk)

Ośrodek jest po przejechaniu ok 1,5 km za basenami po lewej stronie.

MAPA

Opublikowano

Orzeszku dzięki za wyręczenie mnie w podaniu danych do ośrodka.

Kto będzie pierwszy w ośrodku niech szuka Bogusi i powie że jest z Burgmani.

Ja jeszcze dokładnie nie wiem o której dojadę ale pierwsze plany są na wyjazd jutro (czwartek) koło godziny 12 i mam nadzieje że tak się stanie. Jeśli są jeszcze jacyś chętni to zapraszam bo świat do odważnych należy.

Opublikowano

ja wyruszam o 8 rano w piątek, do zobaczyska !scooter a jak dojadę !holiday !OK !V !tut !TAZ !piwko

• Administrator
Opublikowano

A mnie pękło mocowanie szyby w kasku i szyba nie trzyma. Kłopot. Miałem startować z Warszawy o 9:00, ale muszę najpierw ogarnąć problem z szybą, która jest już nie do dokupienia (kask Kiwi). Czuje, że skończy się na kupnie nowego.

Opublikowano

spoko ja dziś kupiłem otwartego Nolana 43 spoko-zobaczymy jak spiszę się w drodze !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Żałuję, że omija mnie kolejna impreza w tym roku, ale co zrobić :rolleyes: .

Życzę Wam dobrej pogody, udanego spotkania i czekam na wrażenia i relację.

Opublikowano

Dzięki Orzeszku za namiar. Jakoś mapki ośrodka nie były za dokładne.

Jak widać na mapach gugli to na terenie ośrodka już złota polska jesień. A niecały kilometr na wschód jeszcze lato !w00t

xMarcinx zamocuj szybę na kropelkę albo gwoździk. I tak na straty i tak. A kask sobie kupisz na spokojnie.

Opublikowano

Jeśli nie jest za późno to dopiszcie i mnie. Śmigam w piątek od rana także na wieczór powinienem dotrzeć. Mam nadzieję, że zgadam się jakoś ze Zdunem i Paździochem, a po drodze spotkamy się z Krzysiem

• Sympatycy
Opublikowano

Ja w związku z pogodą pewnie pojadę Safety Carem. Jakoś nie uśmiecha mi się śmigać 420 km nocą w deszczu. !yeah

Opublikowano

Ja w związku z pogodą pewnie pojadę Safety Carem. Jakoś nie uśmiecha mi się śmigać 420 km nocą w deszczu. !yeah

Orzech ma być pogoda więc się jeszcze zastanów.

A z resztą jedź czym chcesz byleś szczęśliwie i zdrowo dotarł.

• Sympatycy
Opublikowano

Akurat teraz jest u nas ładnie ale jeszcze godzinę temu na Woli lało. Decyzja zapadnie na pół godziny przed wyjazdem. Nie ma stresu, będę w nocy.

• Klubowicze
Opublikowano

Pilocie dopisz proszę do nas jeszcze dwie osoby !V

• Administrator
Opublikowano

Z Warszawy wyjechałem przed południem z nowym kaskiem na głowie i lżejszy o ponad dwa tauzeny. Teraz jestem w restauracji za Sandomierzem. Droga ciężka. Prawie cały czas pada, temp 14 st. Ruch umiarkowany. Ja osobiście nie jechał bym w nocy i w deszczu. Do zobaczenia na miejscu.

• Sympatycy
Opublikowano

No kolego to na miejscu z takiego nowego garnka będziemy musieli się napić. !piwko Będziemy z Łódzką grupą około 15,00 to się naszykuj.