Klubowicze krzytro Opublikowano 2 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2011 Ja niestety muszę odpuścić,zostało jeszcze troszkę wyjazdów (zaplanowanych wcześniej),a kasy brak
gumis Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Troszke malo chetnych Czy przy tak niewielkiej liczbie spotkanie sie odbedzie? Miki, 11 chętnych to przecież nie jest mało
Ściemniacz Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Jadę !TAZ jak kto wybiera się w piontek z okolic krakowa to zapraszam do spulnej podruży !scooter
Bafka Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Lista ewentualnych uczestników. 13) dzięgiel + 3 ( brat z żoną) Dzięgiel + bafka + 2 (brat z żoną )od piątku !OKK
Gość radiolog Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Jadę !TAZ jak kto wybiera się w piontek z okolic krakowa to zapraszam do spulnej podruży !scooter Ja i miki startujemy koło 17, jak nie za późno i nie będzie cie denerwować dość spokojna jazda to możemy jechać razem
krzysiu Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 jeszcze nigdy nie byłem w Bieszczadach, proszę o dokładne namiary na ośrodek Olimp aby nie blądzić
Goły Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Ja zgłaszam 2 Kymco downtown wraz z Kierownikami ( ja i kolega jeszcze nie zrzeszony ) od piątku wieczorem .
dr.big Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 jeszcze nigdy nie byłem w Bieszczadach, proszę o dokładne namiary na ośrodek Olimp aby nie blądzić http://www.olimp-ustrzyki.pl/
Sympatycy zdun13m Opublikowano 4 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2011 Gdzieś na początku tematu wyczytałem że musi być najmniej 20 osób aby spotkanie mogło się odbyć. Czy ten warunek jest dalej konieczny do spełnienia?
pilot Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 Gdzieś na początku tematu wyczytałem że musi być najmniej 20 osób aby spotkanie mogło się odbyć. Czy ten warunek jest dalej konieczny do spełnienia? Nie jest konieczny, postanowiłem że skoro jest to ostanie spotkanie u Jacka i tak tam jedziemy. Za dużo miłych wspomnień aby zrezygnować z tego wyjazdu chodź może szkoda że frekwencja jest mała ale to niestety taki urok Bieszczad że po wakacjach mało ludzi się tam wybiera. Brakuje tego spontanu który towarzyszył kiedyś Burgmani a i dziwić nie ma się co za bardzo po prostu się starzejemy a i kasy coraz mniej. Nie zamykam listy przyjeżdżających czekamy na nich nawet na miejscu już w Ustrzykach bo zawsze materace można rozłożyć.
Klubowicze Migu Opublikowano 4 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2011 Też się przymierzam !YES !scooter .
Dragos Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Ja z chęciom przyjadę !scooter od czwartku do niedzieli
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Września 2011 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Września 2011 Ja też się zgłaszam, od czwartku wieczorem do niedzieli, jeden skuter z operatorem kierownicy. Pozdrawiam Grzegorz
GrzechoCnik Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Będzie mi miło z Wami się spotkać. Najbardziej prawdopodobny termin przybycia to piątek wieczór (chyba że się zmieni na czwartek) Pobędę do niedzieli. dozoba
Użytkownicy Tony Opublikowano 4 Września 2011 Użytkownicy Opublikowano 4 Września 2011 Towarzystwa przybywa W piątek wieczorem dotrze moja Gośka
krzysiu Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Jak ktos jedzie z okolic Łodzi moze jest jakas propizycja wyjazdu i trasy?
Sympatycy zdun13m Opublikowano 4 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2011 Nie jest konieczny, postanowiłem że skoro jest to ostanie spotkanie u Jacka i tak tam jedziemy. Za dużo miłych wspomnień aby zrezygnować z tego wyjazdu chodź może szkoda że frekwencja jest mała ale to niestety taki urok Bieszczad że po wakacjach mało ludzi się tam wybiera. Brakuje tego spontanu który towarzyszył kiedyś Burgmani a i dziwić nie ma się co za bardzo po prostu się starzejemy a i kasy coraz mniej. Nie zamykam listy przyjeżdżających czekamy na nich nawet na miejscu już w Ustrzykach bo zawsze materace można rozłożyć. No to super. Potwierdzam pobyt od piątku do niedzieli. Paździoch też będzie. Do zobaczyska.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 4 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2011 Pilot jednego Pazdziocha wykreśl bo się nie rozdwoję !OKK
Administrator xmarcinx Opublikowano 5 Września 2011 Administrator Opublikowano 5 Września 2011 Proszę o dopisanie do listy. Na 99% będę, od czwartku do niedzieli.
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2011 Mnie nie będzie....
pilot Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 Mnie nie będzie.... Orzeszku chodź ty mi nie rób tego !sciana !placz1 !placz1
Klubowicze Ewik Opublikowano 5 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2011 Niestety jak wcześniej pisał Wrzonio, nie będziemy mogli uczestniczyć w spotkaniu. !sciana Marek, gdybyś trochę wcześniej dał znać, że chociaż próbujesz coś zorganizować to byśmy pojechali a tak to pozostaje tylko wspominać poprzedni pobyt - szkoda !placz1
pilot Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 Niestety jak wcześniej pisał Wrzonio, nie będziemy mogli uczestniczyć w spotkaniu. !sciana Marek, gdybyś trochę wcześniej dał znać, że chociaż próbujesz coś zorganizować to byśmy pojechali a tak to pozostaje tylko wspominać poprzedni pobyt - szkoda !placz1 Powiem tak miałem nie organizować ale jak oznajmiono mi że niestety ośrodki już są praktycznie sprzedane to pomimo naprawdę wielkich kłopotów osobistych chciałem spotkać się z Burgmaniacką Bracią właśnie tam bo jest to przynajmniej dla mnie szczególne miejsce. Będę i tak mile wspominał wszystkie nasze spotkanie i przejechane kilometry po Bieszczadach. Na pewno znowu mi się łza zakręci jak będziemy się żegnać z tymi co będą obecni w Bieszczadach. A co już teraz żałuje to to że nie kontynuowałem tematu Bieszczad w maju i czerwcu ale nie wiedziałem że tak to wszystko się po toczy. Czekam na tych co dojadą i pozdrawiam wszystkich co niestety obecni być nie mogą. 1
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 5 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2011 Bieszczady nie przestaną istnieć, ośrodek zawsze jakiś można znaleść, więc w latach przyszłych Bieszczadzkie Spotkania można będzie kontynuować. Marek, ja z Gosią jedziemy w Bieszczady... ale w drugiej połowie września. 10-11 to ostania eliminacja Mistrzostw Polski SuperMoto w Starym Kisielinie i walka o Mistrza Polski 2011 wyniki 2011 Zatem zobaczymy się przy innej okazji.
Zbychu Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Wtam wszystkich. Przed chwilą zostałem zarejestrowany, to od razu piszę. Wybieramy się z żoną w Bieszczady tylko mamy problem. Ja mam zapalenie gardła ale do czwartku powinno przejść, a żonę boli kręgosłup. W związku z tym pytanie- czy ktoś wybiera się w czwartek samochodem i może zabrać jedną osobę z Krakowa? Pozdrawiam Zbyszek
Rekomendowane odpowiedzi