Bulba Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Planujemy z kolezanka malzonka o 19 wybrac sie gdzies na jakies zarelko Moze tym razem w kierunku poludniowym lub zachodnim. W razie czego zlapiecie mnie na GSM`ie
voy-ciach Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Dziś nie dam rady, ale może by tak w środę na "bliską daleką północ" !scooter Swoją drogą to nieźle Was wzięło co to będzie w przyszłym sezonie !OKK
Bulba Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Przyszly sezon nalezy do mnie, mam nadzieje nie opuscic zadnego zlotu i zadnej wiekszej przejazdzki.
T-Rex Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Hehe Bulba wciąga co? Moja kobita nie chciała wsiąść jako plecak, a dzisiaj śmiga bzykiem sama. Jak ją posadziłem na burgmanie, to panika i nie pojedzie. Swojego bzyka nie chciała na centralkę wrzucać, a teraz trach, pyk i stoi Za rok ją widzę na burku jak nic. Czekaj tylko jak Twoją będzie korciło
Bulba Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Skoro maszyna juz smiga to moze zapodasz z nami ? http://www.forum.burgmania.net/topic/13470-nalot-na-gostynin/
Rekomendowane odpowiedzi