daszek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Pierwsze pokazy od 9-tej. Trzeba by z samego rańca się wypuścić. Marynarz w którymś wątku napisał, że jedzie jak będzie pogoda, a ma byś taka, że hej - jak to powiadają górale. Jest ktoś chętny? Po powrocie wieczorem można uderzyć na stadion narodowy - ma być pokaz iluminacji A w niedzielę na Wilanowie będzie bieg bikini i wybory Miss
Marynarz Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 no jadę, jadę... ale pociągiem. Tak się jakoś złorzyło że dziś wieczorkiem mam imprezę !piwko no i jutro raczej nie będę w stanie wsiąść na !scooter ... tak więc się zobaczymy może na miejscu ps. Pokazy oficjalne zaczynają się od 12.00 a od 9.00 to jakieś mało istotne show ma być (jak zawsze... najlepsze po południu jak się cała masa ludzi zwali...)
daszek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 no jadę, jadę... ale pociągiem. [...] eh.. nie żebym czarnowidział, ale wiesz, pociągi ostatnio coś słabo jeżdżą...
Arkadiusz Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 no jadę, jadę... ale pociągiem. Sebastian, czy ja dobrze czytam pociągiem ? A nie chwaliłeś się w Mam, mam zakupiłem !!! Ps. A ma może ktoś program tej imprezy ? Co i o której godzinie jest przewidywane ? Thank you !!! Marynarzu za program a pociąg niczym SW-T400
Marynarz Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Sebastian, czy ja dobrze czytam pociągiem ? A nie chwaliłeś się w Mam, mam zakupiłem !!! Ps. A ma może ktoś program tej imprezy ? Co i o której godzinie jest przewidywane ? ha ha ha... no wiesz... a co będę się chwalił jakimś tam pociągiem a program jest o tutaj www.airshow.sp.mil.pl
daszek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 ha ha ha... no wiesz... a co będę się chwalił jakimś tam pociągiem [...] Te nie jeżdżą, bo je pomazgrolili sprejem, jak stały przez 4 godz. na bocznicy O, właśnie przeczytałem, że na Air Show wybiera się 570 "kibiców Legii" i podobna ilość Wisły i że w ramach oszczędności zdemolowanych wagonów mają jechać jednym pociągiem :lol: to, co.... może jednak aprilka?
Arkadiusz Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 O, właśnie przeczytałem, że na Air Show wybiera się 570 "kibiców Legii" i podobna ilość Wisły i że w ramach oszczędności zdemolowanych wagonów mają jechać jednym pociągiem No to teraz już wiesz dlaczego Marynarz pociągiem jedzie !OKK !OKK !OKK ale przynajmniej będzie spokój !!!
Marynarz Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 no jako kibic Polonii Warszawa muszę pilnować porządku jako Warszawiak
daszek Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Pogoda doskonała, choć nieco upalna. Ludzi tłumek. Nie jestem miłośnikiem samolotów, ale liczyłem na ładne obrazki. Niestety nie było nic niezwykłego. Słońce i miejsce dla publiczności uniemożliwiało robienie zdjęć innych niż mydło. W lotnictwie belgijskim i, chyba, szwedzkim, słabo muszą zarabiać, bo widziałem jak opylali naszywki po 10 euroków Za to jazda skuterem po równej i nie dziurawej drodze sprawiła mi frajdę No i odkryłem kilka właściwości scala raidera.
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Szkoda, że wczoraj nie zajrzałem tutaj. Dzień w siodle spędzony. Air show - coś pięknego !OKK Jednak oprawa wprawiła mnie we wściekłość, gdyż na imprezie tej rangi, zabrakło choć jednego bankomatu, w związku z czym oglądaliśmy z żonką "tylko" pokazy dynamiczne z pewnego miłego miejsca. Do pełni pecha doliczyć muszę, że zapomniałem zmienić w aparacie 1600 DIN na jakieś 100, więc oglądam sobie teraz jakieś goowniane "ziarno"... !sciana Dobrze, że chociaż oczami widziałem "ałaksa" na niskiej wysokości !V pzdr @Daszek, dzięki temu, że "oglądaliśmy" imprezę z miejsca które było po zachodniej części lotniska i prostopadle do pasa, widok był niezły, zdjęcia mogły być też... !sciana
daszek Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Szorstki, zaglądać na regionalne to podstawa. W końcu po to się zgadujemy - na wspólne wyjazdy Ja mogłem podjechać prawie pod samą płytę, ale co z tego jak było, jak dla mnie, mdło. A, no i jak wracałem w Raszynie korek z powodu wymiany nawierzchni. Jechałem między samochodami i generalnie wszyscy uprzejmi prócz chińczyków jadących wv, zagapionego ukraińca, który jednak się zreflektował, i na koniec był rodzynek z premedytacją - dziadek który mnie zablokował i zaczął robić zdjęcia Pewnie w dzieciństwie nie miał skutera, to teraz chociaż sobie zdjęcia porobił.
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Daszek, ostatnio zaniedbałem regionalne i ogólnie Burgmania, więc teraz - żal... Tym bardziej, że mogło być inaczej Natomiast powrót z Radomia jak i dojazd, zawsze planuję drogami alternatywnymi. Miło mi się jechało via Kozienice - Góra Kalwaria - Otwock, a także Wawa - Grójec przez Piaseczno Czasem słaba nawierzchnia, ale mimo wszystko... Nie bawi mojej Białogłowy jazda drogami "S" pzdr
Corleone Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ja do Radomia wybrałem się z W-wy dopiero o 15:30, więc pod płytę lotniska dotarłem ok. 17. Jechałem trasą Konstancin, Góra Kalwaria (jest kawałek nowej nawierzchni), Warka, Białobrzegi, Radom a wracałem standardowo S-ką. W zasadzie to bardzie przejechałem się przegonić nowe rolki w wariatorze niż na pokazy... ale jakieś półtorej godziny obejrzałem
Przemo_ST Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 I ja wczoraj przez krótką chwilę zagościłem w Radomiu. Robiłem od rana traskę Warszawa-Końskie-Jędrzejów-Szydłów-Starachwice-RADOM-Warszawa. Przez chwilę nawet zastanawiałem się żeby zobaczyć pokazy, ale temperatura mnie zniechęciła (niestety po utracie w szlifie letniej odzieży w tym co mam trochę się gotowałem w ponad 30 stopniach). Jak widać spora grupa Burgmaniaków postanowiła wczoraj Radom odwiedzić, tyle że samotnie
Rekomendowane odpowiedzi