Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2011 Będę
Ania Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 my ruszamy ewentualnie ok 12 i jedziemy przez Pawłowice Skoczów jak ktoś chce się przyłączyć to zapraszamy Mc Donald Wodzisław godz. 12.00
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2011 Byłem kiełbaskę,szszłyczka i ciacho zjadłem,miło pogawędziłem ,uśmiałem się do łez parę razy.Szkoda że jest już po !placz1 Ale co tam -do następnego razu !YES Wielkie dzięki wszystkim przybyłym oraz gospodarzowi
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2011 Dziękuję za wspólną jazdę i spotkanie z tymi co się deszczu nie boją, Jarkowi i Martynce za ciepłe ogniskowo-grillowe przyjęcie i dach nad głową. Miło było się znowu spotkać. Niech żałują ci co się mżawki boją. Do następnego !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2011 ognisko wyglądało tak: Martynka z Jarkiem wyglądali tak: rozmawiający Panowie wyglądali tak: główny dmuchacz wyglada tak: dwie dziewczyny wyglądają tak: a TU więcej zdjęć Dziękuję wszystkim nie bojącym się humorów pogody za bardzo miłą niedzielę edit: link do zdjęć poprawiony
ja-rek Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 Fajnie jest spotkać SIĘ. Fajnie jest zrobić to bez "górnolotnych" powodów. Fajnie, że przyjechaliście do nas, dziękujemy J. i M. ps. Dżoana dzięki za foto relację z w/w okoliczności(w pełni tego słowa znaczeniu) przyrody, Pozdrawiam tych, którzy czytają Szczygła Marcina i "Zrób-my sobie raj" ja-rek.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2011 ja czytam ! ja ! ... świetna książka ...
ja-rek Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 No właśnie dla Ciebie napisałem tego ps.-a. Ze sposobu prowadzenia "narracji opisowej" z ogniska zorientowałem się, że jesteś "gdzieś na początku" w/w. pzdr. ja-rek.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2011 a nie, narracja mi tak wyszła sama z siebie ( to pozytyw czy wręcz przeciwnie ? ) ksiązkę, czytałam już z pół roku temu
Rekomendowane odpowiedzi