Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Piękny weekend, czyli...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sobotę o 5 rano trzasnąłem sobie traskę z Warszawki do Bełchatowa. 14 stopni, wschód słońca - trochę mi broda latała z zimna :lol: Ale jajecznica i gorąca herbata z cytrynem postawiły mnie na nogi. A dzisiaj na odwrót. Trzasnąłem traskę Bełchatów - Warszawka w 2 godziny :lol: Szlag by trafił przebudowy na katowickiej 2guns.gif A Koledzy gdzieś polatali ??

Opublikowano

Polatali :lol:

Opublikowano

...a i owszem ;)

Opublikowano

Pewnie ze tak wczoraj z kosiarkami bylismy na ślubie bo motocyklisty wszedł w związek małżeński , a dzisiaj po okolicy z kolegą we 2 burgmany śmigaliśmy scooter.gif . Pogoda była super i dzionek zakończyliśmy na przeglądzie scooter.gif przy cheers.gif

;)

Opublikowano

Ha! I tu Was zaskoczę... Nie polatałem... Wziąłem dzień wolny na żądanie i cały weekend na łożu upajałem się lenistwem.

• Klubowicze
Opublikowano

Ha! I tu Was zaskoczę... Nie polatałem... Wziąłem dzień wolny na żądanie i cały weekend na łożu upajałem się lenistwem.

Flyman, lepiej byś w końcu wyklepał to swoje X9. ;)

A u mnie łykend jak prawie każdy latem. Traska z Wawki na Kurpiowszczyznę. Ale tym razem nie wracam jutro do roboty, bo pogodę ładną w TiVi zapodali, więc wziąłem urlop. Jutro z rańca na Mazurki :( Ale to już puszką z dziećmi i z wędkami oczywiście :)

Opublikowano

A my wczoraj z madejem zaliczyliśmy przyjemna przejażdżkę swoimi klasykami Mierzeją Wiślaną. Super pogoda, super droga z zakrętami, można by tak dłuuugo :P

Tu mycie sprzęta po trasie, drugi w tle :P

dsc2483.jpg

Opublikowano

Kolejny piękny weekend minął. Człowiek znowu siedzi i patrzy za okno. A w piątek wybornie się jechało przez Pułtusk, Maków, Przasnysz, Szczytno .... prosto na Mazury scooter.gif

Wjechałem tylko na działkę pod Mrągowem, a tu "sanitariuszka" masaż serca mi zapodała, puszką BARDZO zimnego piwa. Nie zdążyłem nawet zgasić silnika w Kimasie cheers.gif

I ognisko do rana było grane, a przy ognisku, jak to przy ognisku....

Sobota upalna, nad jeziorem, z zimnym dwudziestopakiem w lodówce :(

Niedziela - wieczorny powrót bez pośpiechu. Szkoda, ze już koniec weekendu crybaby.gif

Oby do piątku !!!