ptaku_1 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Tutaj macie pare informacji o torze w lublinie tor lublin
Kamikaze Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Tor Radom 19.08 (piątek) motocykle 20.08 (sobota) karting 21.08 (niedziela) motocykle 22.08 (poniedziałek) motocykle 24.08 (środa) motocykle ...26.08 (piątek) motocykle 28.08 (niedziela) karting 29.08 (poniedziałek) motocykle 30.08/04.09 karting FIA Central Europe Zone 05.09 (poniedziałek) motocykle
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Tak w temacie skutery i tor Honda nie odstaje od T-Maxa
monk Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Opublikowano 31 Maja 2012 magal uwieczniony na zdjęciach kolejnej edycji Honda F&S Musiałeś być w sobotę, bo ja się kręciłem w niedzielę, a Ciebie nie widziałem Dlaczego tak mało tam skuterków się pytam?!
pawelneos Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 ale mi się fajnie zrobiło jak zobaczyłem ten filmik - wielki szacun
monk Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2012 I znowu magal, tym razem na łamach motormanii http://motormania.co...klientow-hondy/ @pawelneos, masz już solidną maszynkę, naprawdę mocno polecam tor !OK
wiktoree Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 "...W trakcie zaplanowanych 7 sesji treningowych, każdy z uczestników będzie mógł doskonalić swoje umiejętności jazdy na motocyklu oraz uzyskać cenne wskazówki dotyczące prawidłowej pozycji na motocyklu" To może ktoś mnie prostego człowieka uświadomi jaka jest prawidłowa postawa na motocyklu przy wchodzeniu w zakret oraz co z hamulcem i gazem Z góry dzięki Pzdr
papcioch Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 A to wszystko zależy jak wchodzisz ten zakręt i jak chcesz go pokonać. Możesz to robić wolniej i balansować przeciwwagą, a możesz też szybciej i pochylać się wraz z motocyklem. W każdym przypadku przesuwasz tyłek w odpowiednim kierunku dla zastosowanej techniki. Jeszcze pozostaje prawidłowe ułożenie stóp oraz ciała . No właśnie z tym ciałem to jest tak, że nas nie dotyczy ściskanie kolanami baku oraz kładzenie się na nim . Mi kazano wywalić kopyta do przodu i wisieć w powietrzu nad kierownicą. Brzmi to durnie, ale w praktyce się sprawdza. No i w zakręcie gazu nie odpuszczasz bo z niego wylecisz i też nie hamujesz, bo też z niego wylecisz. Ale najwięcej się dowiesz pod okiem dobrego instruktora w bezpiecznych warunkach na torze. Skorzystałem i nie żałuję.
monk Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2012 Są szkoły, w których tyłka się nie przesuwa, ani nie ściska baku kolanami, ani się na nim nie kładzie, a w zakręcie uczą używać obu hamulców. To tak dla równowagi, coby nie tworzyć mylnych dogmatów Ale co szkoła, to inna teoria.
magal Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 I znowu magal, tym razem na łamach motormanii http://motormania.co...klientow-hondy/ @pawelneos, masz już solidną maszynkę, naprawdę mocno polecam tor !OK Dziękie Monk za zdjęcia. Owszem byłem w sobotę. Wyjeżdziłem sie jak nigdy. ponad 100 km na torze nawinąłem. Zabawa była przednia, dużo frajdy daje rywalizacja z "rasowymi" motocykami. Nie powiem, kilkunastu zostało objechanych . Zdecydowanie polecam.
SimonWarka Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Witajcie Panowie (i Panie)! Właśnie byłem ciekaw czy Radom jest otwarty na Maxi Maniaków. Podpowiedźcie proszę czy trzeba jakoś wcześniej się zapisywać, czy śmiga się w sesjach/dniach "motocykle", czy rzeczywiście płaci się te 60-70 PLNów za godzinę śmigania? Ostatnie pytanie czy ktoś w niedalekim terminie wybiera się zatem na tor? Z miłą chęcią bym dołączył przynajmniej na tę godzinę
Rekomendowane odpowiedzi