Sympatycy spinka Opublikowano 20 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2011 !tut Film pierwsza klasa !OKK Przy nim wracają wspomnienia. !V Za chęci , za wytrwałość reputek poleciał.
Klubowicze Patryk Opublikowano 20 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2011 Film oglądałem z zapartym tchem. To już kolejny super film. Jak tak dalej pójdzie to otrzymasz w kasku. a teraz wielki plusik !OKK
Klubowicze Domel Opublikowano 20 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2011 No chopie, nie miałem przyjemności być w tych wszystkich fajnych miejscach i w takim doborowym towarzystwie ale dzieki Tobie przez 30 minut poprostu byłem w Lęborku, słowa uznania, wyśmienita robota !OKK
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 20 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2011 Jarek umiesz budować napięcie,zaczyna się jak Gwiezdne Wojny !piwko !OKK
upiór Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 No Kolego Szacun od Prezesa ZACNEJ marki !OK . Dobra robota tak jak inni życzę sobie i nie tylko takich tu wspomnień wakacyjnych . Raz jeszcze gratki wielkie !OKK . Pozdrawia !vampire .
Klubowicze robson Opublikowano 20 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2011 A ja mam cichą nadzieję,że w przyszłym roku do Lęborka przyjedzie więcej Burgmaniaków !YES . Ja mam w planach, bynajmniej.
stefanekmac Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zacna impreza.Zazdroszczę.Kobieta obejrzała też i nabiera ochoty na przyszłe spotkanie klubu.
Drek Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Jarek kawał świetnej roboty. Aż łezka w oku się kręci patrząc na jazdę a tu jeszcze tyle miesięcy trzeba czekać na sezon. A reklama super Może jeszcze coś tam masz?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Administrator Opublikowano 14 Kwietnia 2012 A ja mam cichą nadzieję,że w przyszłym roku do Lęborka przyjedzie więcej Burgmaniaków !YES . Niestety nie mam dobrych wiadomości. W tym roku zlotu w Lęborku nie będzie . Powodów jest kilka... ale jeden zasadniczy. ... i choć rozumiem doskonale Marcina to po prostu szkoda
Rekomendowane odpowiedzi