Arkadiusz Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 No „Robaczkowe” !winkiss dawać fotki, nie spać Ja mam tylko cztery zdjęcia !sciana !sciana !sciana Nie było kiedy zrobić, no co Ale liczę na kolegę Gumiśka, widziałem go wielokrotnie z !tut
ŻABA Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 sam zlot jak dla mnie zalatywał trochę wazeliną nie do końca wiem czemu Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi - możesz rozwinąć myśl? Ja nie zauważyłem, żeby ktoś komuś cukrował, ani smarował wazeliną, kremem nivea, ani nawet smarem do łożysk. A oto kilka fotek z telefonu: Xciting w wersji "romania" przy śmietniku Na latarni Stilo, jak widać pogoda wyśmienita Silver w pod łodzią Bałtów:) Przed paradą Tu w zasadzie bez komentarza:) I tu też
szamot Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Taki tekst pojawia się pod tym linkiem: Ups... Tu nie ma nic do oglądania. Albo nie masz dostępu do zdjęć, albo pod tym adresem internetowym po prostu nie ma żadnych zdjęć. Skontaktuj się bezpośrednio z właścicielem albumu, aby uzyskać dostęp." poprawiłem moze teraz bedzie ok Ja mam tylko cztery zdjęcia Nie było kiedy zrobić, no co Ale liczę na kolegę Gumiśka, widziałem go wielokrotnie z Bo to FOTOGUMIS
Administrator Artix Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Administrator Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ja tez dziekuje za mily zlot, ja dotarlem do domu dopiero wczoraj bo troche na okolo wracalem Marcin zapomniales o najmlodszej uczestniczce zlotu w piatek dzielnie imprezowala do 1 w nocy
Marcin organizator Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ja tez dziekuje za mily zlot, ja dotarlem do domu dopiero wczoraj bo troche na okolo wracalem Marcin zapomniales o najmlodszej uczestniczce zlotu w piatek dzielnie imprezowala do 1 w nocy Pamietałem o najmłodszej uczestnicce zlotu,ale niestety jej rodzice stwierdzili ze musza przed czasem wyjezdzac i nie było komu wreczyc nagrody...nawet nagrode i dyplom mialem przygotowany....
szczypiecycki Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi - możesz rozwinąć myśl? Ja nie zauważyłem, żeby ktoś komuś cukrował, ani smarował wazeliną, kremem nivea, ani nawet smarem do łożysk. Żaba nie przejmuj się traktuj mnie jak człowieka z lasu to mój pierwszy zlot nie mam porównania to moje subiektywne odczucie osobiście bawiłem się super i wszyscy byli ok ale wielu osób nie było bo to bo śmo to co trzeba ich zabić ? i zamknijmy temat . najważniejsze żeby wiatr w uszach i sztywno w gaciach 1
QRT Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Był to mój pierwszy zlot i muszę powiedzieć, ze organizacyjne przygotowane wszytko perfekcyjnie ani chwili się nie nudziłem. Towarzystwo było wyśmienite. Iwusiowi tak się podobało, że w następnym roku chyba żadnego zlotu w promieniu 300 km od domu nie przepuści. Jeszcze raz link do galerii ze zdjęciami
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Administrator Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ot taki freak zlotowy zmontowany na szybko The best of Charbrowo 2011
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Ponieważ byłem trochę zajęty , pragnę teraz podziękować Marcinowi Organizatorowi i Całej Jego Ekipie za trud włożony w przygotowanie imprezy oraz Wszystkim Którzy spędzili czas z Nami w poprzedni weckend . Tak dla przypomnienia kilka (...) fotek Charbrowo 2011 cz1 Charbrowo 2011 cz2 Charbrowo 2011 cz3 PS : przed oglądaniem zdjęć radzę zaopatrzyć się w prowiant
Gość dribeck1 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Brak dostępu do forum sprawił, że dopiero teraz mogę podesłać linka:zdjęcia Wyrazy uznania dla organizatorów za ciekawe pomysły i kawał dobrej roboty. Naprawdę - udany weekend, pełen atrakcji, w sympatycznym towarzystwie - będzie co wspominać, gdy przyjdzie bura zima....
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jarek_PL Opublikowano 25 Października 2011 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Października 2011 W ramach reklamy zwiastun do filmu... Już wkrótce na naszych ekranach. akcja ! 3
szamot Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 W ramach reklamy zwiastun do filmu... Już wkrótce na naszych ekranach. akcja ! dawaj więcej
Sympatycy orzech Opublikowano 26 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Października 2011 W ramach reklamy zwiastun do filmu... Już wkrótce na naszych ekranach. akcja ! Fajnie zgrane Jareczku, już nie mogę się doczekać więcej !walkm !OK
dr.big Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Kurcze, początek prawie jak jakaś superprodukcja kinowa !OKK . Brawo !OKK .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Października 2011 Administrator Opublikowano 26 Października 2011 No to mamy zlotowego Spielberg'a !OKK Czekamy na więcej !jump
Sympatycy orzeł Opublikowano 26 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Października 2011 W ramach reklamy zwiastun do filmu... Już wkrótce na naszych ekranach. akcja ! Jestem zaszczycony że z moich marnych filmików udało się stworzyć takie arcydzieło!!!!!!!!!!!!!!! Ciacho, !OKK
Drek Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Ale super. Czekam na ciąg dalszy. Myślę, że nie tylko ja. Brawo świetna robota.
Klubowicze PIN Opublikowano 27 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2011 Jarek! Jeszcze jeszcze! rewelacja !OKK Jestem zaszczycony że z moich marnych filmików udało się stworzyć takie arcydzieło!!!!!!!!!!!!!!! Ciacho, !OKK Hmmm, no nie tylko twoich, pragnę zauważyć Jaro Super robot! !V
Jarek_PL Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Miło mi że się wam podobał mój zwiastun filmu nad którym właśnie zacząłem prace. Postaram się wam go przedstawić jak najszybciej . (maj 2013) Boo niestety na minutę filmu potrzebuje dobrą godzinę pracy , potem jeszcze synchronizacja z linią dzwiękową itd. Ale nie oto chodzi .Ważne że nie tylko ja będę go oglądał. Dzięki za to... ps. Czy mogę pościągać od was trochę fotek ? A i jeszcze jedno fajnie jak by mi ktoś podesłał linki do waszych filmików , które z chęcią bym wykorzystał w mega produkcji 1
szczypiecycki Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 W ramach reklamy zwiastun do filmu... Już wkrótce na naszych ekranach. akcja ! Jarek zajefajne całkowity profes dawaj dalej i jedziemy na czerwone dywany pozdrawiam
szamot Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Nie mam nic przeciwko ,ponizej ponownie wrzucam link Mój link Pozdrawiam i czekam
Miro71 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Jarku zapowiada sie na niezla premiere Od kiedy w kinach ???? Miro71
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Października 2011 Administrator Opublikowano 28 Października 2011 Super zwiastun! Trzyma w napięciu aż żyła wychodzi Mogę podesłać Ci fotki w dużym rozmiarze z relacji na stronie głównej. Filmy też !OK Chyba warto bo na kilku widać niezłe ciacho !V
Sympatycy Kisiel Opublikowano 28 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2011 No zwiastun rewelacja Przestaję żałować że nie byłem ..... sobie oglądnę w 3d i po zawodach
dr.big Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Po ciężkich trudach poszukiwań razem z Mariuszem znaleźliśmy w końcu zlotowy program telewizji obecnej w Charbrowie !OKK . Więcej zobaczycie od minuty 12:50 tu: KLIK - Relacja z Charbrowa PS. Ale jaja, "warty kilkadziesiąt tysiecy złotych"... nawet nie wiedziałem co mam ... Berlin rulezz . Dobrze, że w relacji nie widać rejestracji ZS ...
Rekomendowane odpowiedzi