pawelneos Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Skoro ( Chyba ) !!!! wróciłem pierwszy to może rozpocznę ten temat Jakie macie wrażenia . Bo moje są bardzo pozytywne a że miałem z sobą gościa wizytora ze Szkocji aby mu pokazac jak to wszystko wygląda On jak sam mówi też mu się bardzo spodobało że tak fantastycznie umiemy wykożystywac czas wraz z naszym hobbi . Wielkie dzięki dla organizatorów i wszystkim uczestnikom za spaniale spędzony czas . oraz dzięki miom kolegom za świetny wypad na HEL . Pozdrawiam
Administrator xmarcinx Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Administrator Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Ja też wróciłem. Świetnie było. Serdeczne podziękowania dla Marcina Organizatora oraz całej załogi za trud przygotowania imprezy. Oberwanie chmury, które przerwało rajd, zaliczam do atrakcji i będę wspominał jeszcze długo. Pozdrowienia dla wszystkich nowo poznanych kolegów i koleżanek a także dla starych znajomych. Do zobaczenia.
Arkadiusz Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Więc ja również wróciłem do domku około 21:00. Oczywiście dziękujemy Marcinowi za organizację, atrakcje itd. Cieszę się, że poznałem nowe osoby jak i że mogłem się spotkać ze starymi znajomymi !winkiss Bogdan201, Robson dzięki za towarzystwo w trasie tam i z powrotem. Po prostu zlot !OKK
Sympatycy zdun13m Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Razem z Paździochem wróciliśmy wczoraj o 18. Jak wyżej, szczególne podziękowania dla organizatora. Oraz wszystkich uczestników zlotu za długie i owocne rozmowy !piwko Żałuje że nie mogłem zostać dłużej ale sprawy w domku były nie do przeskoczenia. Szczęśliwego powrotu dla wracających dzisiaj. !OK
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2011 I ja już w domku. Zlot pierwsza liga (ba exstaklasa), dzięki Macin i oczywiście wszystkim osobom a było ich bardzo dużo perfekcyjnie zorganizowana impreza. Za rok jestem na 99,99 %. Oczywiście nie można zapomnieć o zlotowiczach nowych i starych znajomych wielkie dzięki za miło spędzony czas i do następnego spotkania.
Sympatycy spinka Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Suchym kołem już dawno dotarli do Sopotu. Bardzo dziękujemy organizatorom za wspaniały zlot i moc atrakcji. Paniom z Pałacu za przemiłą obsługę. Obecnym za wspólne zwiedzanie, biesiadowanie i pogaduchy /czasami do rana/. Było rewelacyjnie !OKK Do następnego spotkania. !OK
Mareczek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Do następnego spotkania. !OK Fajnie / super było ale się zakończyło. Olbrzymie podziękowanie dla Organizatora i wszystkich pozostałych osób które organizator powołał do pracy przy Zlocie. Byłem na wielu Zlotach , spotkaniach ten przygotowany był wzorcowo. Konkurencje , rajd w których brałem czynny udział (oczywiście wzrokowy) rewelka o szaszłykach i kiełbasach nawet nie będę wspominał. Załatwienie pływania jachtami po morzu to był już szczyt operatywności Organizatora Marcina Ooooooooooooo! Bym zapomniał podziękować Wójtowi Gminy Wicko oraz Sponsorom za przyznanie mojej osobie nagrody w konkurencji o której dowiedziałem się podczas odbierania nagrody.
bogdan201 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ja również dziękuję za miłe zlotowanie, było przednio. Podziękowania dla Robsona i Arkadiusza za towarzystwo w drodze tam i z powrotem.
szamot Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Również dotarliśmy do domu, Zlocik superowy,moc atrakcji,dzieki wielkie dla organizatorów. Mareczek i Jarek PL ( CIACHO ) dzieki za przygarnięcie no i ekipie z Warszawki za wspólny powrót Do zobaczyska
Kurczak Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Witam wszystkich zlotowiczów tych których poznałem i tych których jeszcze poznam to mój pierwszy zlot i wrażenia mam zajebiste podziękowanie dla organizatorów.Pozdrowienia dla ojca dyrektora za osobiste poznanie pozdrawiam Kurczak z Ustki
ŻABA Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 I ja melduję szczęśliwy powrót. Koło Płońska spotkaliśmy Xcitinga R z przytroczonym niebieskim workiem "romanian style" - hmm, zgadnijmy, któż to mógł być... Reaktywacja zlotu w Lęborku była super i musiała taka być - tradycja zobowiązuje! 3 dni ulew i huraganów zaliczam do atrakcji, jak ktoś chce się wygrzewać na słońcu, to niech jedzie do ciepłych krajów Marcin - wielkie brawa i dzięki, no i oczywiście z niecierpliwością czekamy na przyszłoroczną edycję!
Klubowicze robson Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Imprezka w takim towarzystwie jak zwykle zacna !OKK . Dzięki wszystkim za wspólną zabawę, organizatorom zaś za możność uczestniczenia. Arek, Bogdan - Wam szczególne dzięki za wspólne śmiganie !scooter !scooter !scooter . Jarek PL - Boguś, normalnie jesteś niesamowity chłopaku !OK . Szamot - jak to się stało, że się spotkaliśmy, chyba że czegoś nie pamiętam , ale prawdopodobnie mineliśmy się w drodze.
szamot Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Szamot - jak to się stało, że się spotkaliśmy, chyba że czegoś nie pamiętam , ale prawdopodobnie mineliśmy się w drodze. Z Twoją pamięcią wszytko ok, ja po prostu dotarłem dopiero w niedziele postawić obiecane !piwko ale nikogo z kuj-pom niestety nie zastałem już !placz1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Administrator Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Koło Płońska spotkaliśmy Xcitinga R z przytroczonym niebieskim workiem "romanian style" - hmm, zgadnijmy, któż to mógł być... Chyba Ci się pomyliło z "rome style" :---) Tak jak wspomniał płaz zwany Żabą, wjechaliśmy razem na rogatki stolicy pomimo, że nasze godziny wyjazdu były znacząco różne... Nie wiem co wy tam tyle robiliście w tym 3M. Powrót ze zlotu ciekawy, 2 razy byłem na celowniku puszek, 2 razy prostowałem się w łuku bo na mojej drodze pojawiła się rafineria informująca kolorami tęczy o natychmiastowej, możliwej utracie przyczepności, później przygody w MC Donald Malbork... echh... Wesoły powrót. Co do ZLOTU: Jestem mile zaskoczony inwencją Marcina Organizatora... nic się nie postarzał (mentalnie! ) i werwa nadal ta sama co w 2003 roku Jedna z głównych dla mnie atrakcji, czyli rajd po okolicy- super! Wycieczka do parku dinozaurów w Łebie !V Wjazd na Marine i późniejsze żeglowanie !OK Całościowo zlot ogarnięty tak jak powinien być !OK Warto zaznaczyć, że pałac w Charbrowie oferował standard wyższy niż było to zakładane. Czyściutkie pokoje, miła (i wyrozumiała! ) obsługa.... no i ten "stajl" zabytkowego miejsca. Jak dla mnie baza zlotu trafiona w 10'tkę. W związku z powyższym śle podziękowania dla Marcina Organizatora oraz całej jego rodziny, która go mocno wspierała. THX także dla młodzieży i wszystkich pomocników Marcina, którzy "obstawiali" imprezę. Specjalne THX dla obsługi i szefostwa Pałacu w Charbrowie. Mam nadzieję, że będziecie nas (kiedyś) miło wspominać !TAZ Dziękuje także władzom gminy Wicko za pomoc w zlocie a także wszystkim tym, którzy przyczynili się do realizacji imprezy skuterowej w Charbrowie 2011... Dziękuję także WSZYSTKIM uczestnikom zlotu skuterowego Charbrowo 2011... ZA TO ŻE WAM SIĘ CHCIAŁO. Do zobaczenia za rok !V Ps. Na koniec pierwszy z brzegu materiał video z jednej z atrakcji zlotowych A tutaj szczęśliwy uczestnik zlotu
Marynarz Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 o, w końcu jakieś materiały Foto-Video Fajne
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Administrator Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Jeszcze kilka wybanych fotek (powered by N8) z Charbrowa... PKSy... czyli tzw. punkty kontrolne rajdu Test organoleptyczny Test ratunkowy PP (gwałt na kadłubku z regulacją potencjometrami ) Test z PRD W Parku Dinozaurów Na Marinie Wyjście na pełne morze Żagle- trochę nas wybujało !w00t Gumisiek już z dala wyglądał blado Na terenie zlotu TV szalała Intergracja Jarek_PL vel Ciacho z Dziadkiem Pełna relacja z najciekawszymi zdjęciami wkrótce na stronie głownej burgmania.net
Klubowicze PIN Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2011 No cóż, wszystko co dobre, się kiedyś kończy Było super !! Jeszcze raz wszystkim wielgaśne dzięki i do zobaczenia za rok ! , koniecznie trzeba to powtórzyć! Kilka fotek Post przeniesiony z wątku otwierającego do wrażeń po zlocie. Administracja <- dzięki;) 1
Marcin organizator Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Małe podsumowanie: W zlocie brało udział 52 uczestników. W rajdzie sklasyfikowano 14 skuterów. MIjscowosci:10 skuterów było z Trójmiasta, 11 z Warszawy i okolic, 3 z Łodzi, 2 ze Szczecina, i po jednym z Olsztyna, Lęborka, Antwerpii, Sokołowa, Aleksandrowa Kujawskiego, Hajnówki, Słupska, Ustki, Poznania, Mielna, Bydgoszczy i Szkocji. Udział marek:16 Burgmanów, 6 Hond, 6 Kymco, 2 Piaggio, 2 Malaguti, Yamacha i po jednym Vespa, Aprilia, Gilera. W rajdzie sklasyfikowano 14 skuterów. W trakcie rajdu rozegrano 4 konkurencje: 1.konkurencja szybkościowa- byłe lotnisko w Kopaniewie 2.butelki -Stacja Paliw Garczegorze 3.pierwsza pomoc -Park miniatur Chocielewko, 4.znajomosc przepisów ruchu drogowego- Kisewa Kategorie w których wręczono nagrody: Klasyfikacja ogólna rajdu I -miejsce Adam Pacholczyk 35 II –miejsce Marcin Leitner 16 III-miejsce Marek Jurgowiak 23 Najstarszy skuter: Marcin Leiter "PIN 78" Najstarszy uczestnik: Jan Kaczmarski „Dziadek" Amazonka Małgorzata Spinkiewicz "Spinka" Najdalsza trasa załogi: Jarek Kudlicki ” Jarek_PL” / Mirosław Iwaniak Najładniejszy skuter: Robert Wandrey "dr.Big" MORPHUS Najbardziej pechowy uczestnik zlotu: Rafał Podgórny Najbardziej wytrwały uczestnik zlotu: Jerzy Kurek Najbardziej fascynujący uczestnik zlotu: Marek Świtka "Mareczek" Najaktywniejszy uczestnik zlotu: Mariusz Spodarek"Burgi" . Przemysław Jachimczak za dobrą postawę w trakcie rajdu. Straty: O dziwo, brak....o przepraszam zaginął jeden kijek do pieczenia kiełbasy...... Sponsorzy: Larsson-Polska Gdańsk www.larsson.pl, Stacja Paliw „Lotos” Garczegorze, DAW Marcin Wójcik www.bus-lebork.pl, Beata Pietrasik "B&P", ANIOŁY Garczegorze www.aniolygarczegorze.pl, Łeba Park Jurajski www.lebapark.pl/. Partnerzy: Knight Riders Lębork, Fundacja „Bezpieczny Motocyklista”, Gmina Wicko, Gmina Nowa Wieś, Hotel Baltica Marina, Park Miniatur w Chocielewku. Patronat medialny: Dziennik Bałtycki, 4 TYGODNIE, BURGMANIA.NET, Świat motocykli, skutery3miasto. Szczególne podziękowania dla: GOK Wicko(Jan Kiśluk), GOK Nowa Wieś Lęborska (Krzysztof Pruszak), Komenda Policji Lębork(za życzliwość), Paulina Wójcik i Inna Gayewska( Biuro Zlotu), Marek Naczk(Rajd), Jacek Kocur, Roman Szajna, Henryk Hebel, Silna grupa pod wezwaniem w składzie: Hubert Sacharuk, Sylwek Wijatkowski, Darek Staszewski, Darek Zatorski( Obsługa techniczna imprezy), ZHP Hufiec Lębork, Płac w Charbrowie( za gościnę) Szczegółowe wyniki rajdu dostepne na naszej stonie internetowej.
voy-ciach Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Szkoda było wyjeżdżać, ale co poradzić Dobrze było móc się ponownie w tym roku spotkać, integrować !piwko . ponad to co zostało już opisane to min. udało się zaliczyć wycieczkę "fakultatywną" na Hel a w drodze powrotnej zahaczyć o drugi Zgierz przejechałem łącznie 1110km Pozdrawiam Uczestników, Organizatorów, Sponsorów i Wszystkich tych którzy tworzyli Zlot !OKK 1
Jarek_PL Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Dotarłem do celu w jedny kawałku wczoraj w nocy. I już od rana gdy zasiadłem do śniadania brakowało mi aby ktoś zapytał " na ciepło czy na zimno?" . Było SUPER I tak jak wszyscy Wielkie Dzieńki dla Marcina za to co dla nas przygotował. Zajefajna atmosfera dzięki ludziom których miałem tam przyjemność poznać. Wszystkich serdecznie pozdrawiam. Podziękowania dla Pina Igi Orła i Gieni za nocleg i bardzo przyjemną wspólną podróż do Chabrowa. Ps. Foty wstawie jak tylko wrócę do domu. 1
szczypiecycki Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Był to mój pierwszy zlot uznanie dla organizatora napracował się zajefajni ludzie pozdrawiam Elę Spinkę Leszka i Adama pomogliście mi przetrwać trudne chwile mam nadzieje że się jeszcze gdzieś spotkamy na zlocie lub na trasie pozdrowienia dla warszawki ostra była jazda do domu Dominika to potwierdzi ale i grupa rock&rolowa i chyba najliczniejsza sam zlot jak dla mnie zalatywał trochę wazeliną nie do końca wiem czemu ale odświeżył go Jarek.pl zapachniało ciastem tak czy siak było OK tylko mniej sztywniactwa aaaa no i zapomniał bym o charyzmatycznym Bigu - jest OK
szamot Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Oto kilka fotek klik Jeszcze raz wielkie dzieki
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2011 To i ja dziękuję WSZYSTKIM od organizatorów po zlotowiczów za miło spędzony czas i długie dyskusje przy !piwko.Do zobaczyska na następnej imprezie !TAZ
Mareczek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 No „Robaczkowe” !winkiss dawać fotki, nie spać
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Oto kilka fotek klik Taki tekst pojawia się pod tym linkiem: Ups... Tu nie ma nic do oglądania. Albo nie masz dostępu do zdjęć, albo pod tym adresem internetowym po prostu nie ma żadnych zdjęć. Skontaktuj się bezpośrednio z właścicielem albumu, aby uzyskać dostęp."
Rekomendowane odpowiedzi