Gość miki Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Pytanie na sniadanie- kobiety na motocyklach Ps. Beata Sadowska jezdzi na T-Maxie
Sympatycy Kisiel Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2011 W dniu 12.08.2011 o 22:12, miki napisał(a): Ps. Beata Sadowska jezdzi na T-Maxie Mnie to wygląda na x-maxa. ale .... Każda inicjatywa powodująca lepsze, bardziej ludzkie postrzeganie motocyklistów .... bezcenna.
gutek janus Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 W dniu 12.08.2011 o 22:12, miki napisał(a): Pytanie na sniadanie- kobiety na motocykla Swietne słowa, zasada Jacka Czachora : "... motocyklista nigdy nie ma pierwszeństwa, nawet jak ma." Wielu to wie, ale jeszcze nie słyszałem, by ktoś w ten sposób to podkreślał.
iQ! Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 montowałem ten materiał A 30-go będzie kolejna część poświęcona bezpieczeństwu na drodze. Zapraszam do oglądania! A Beata jeździ na X-Maxie
Gość miki Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 W dniu 13.08.2011 o 04:59, Kisiel napisał(a): Mnie to wygląda na x-maxa. Sorki, racja !winkiss Musze powiedzieć, ze milo ze ktos zauwazyl ze kobiecie na motorze trudniej jezdzic (ze wzgledu na ciezkosc sprzetu) wiec tym bardziej mozemy byc z siebie dumne Natomiast zdenerwowalam sie czytajac komentarze !TAZ "same niedowartościowane pasztety jeżdżą na motocyklach, ładne kobiety są wożone" !bicz
iQ! Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Szkoda czasu na czytanie takich bzdur. Podziwiam dziewczyny na motocyklach! A zakompleksione cieniasy mają jedynie internet do wyładowywania swoich frustracji...
T-Rex Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Moim zdaniem dziewczynie motocykl bardzo dodaje uroku. Dla mnie taka kobieta jest bardzo kobieca - interesująca
upiór Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Swego czasu w Bydgoszczy na święceniu motocykli miałem przyjemność byś i widzieć to i owo , ale jak zajechały motocykle nie pamiętam co to były za marki na pewno były z tego co pamiętam dość masywne maszyny i po wyłączeniu zapłonu szczęka mi z lekka opadła dwie ładniutkie koleżanki jeśli mogę tak nazwać zajechały na swych maszynach i nie wiedziałem na co się patrzyć czy na maszyny czy na te Koleżanki , no fakt włosy miały długie i jedna miała warkocz . Ech Kobiety a do tego jeszcze na 2 00 .
LWfilip Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Nie jest tajemnicą, że odwiedzam wiele zlotów motocyklowych ( i jestem z tego dumny ). I zawsze spotykam tam dziewczyny jeżdżące na moto różnego typu. W zależności od miejsca, to kierowniczki ciężkich maszyn i szlifierek. Ale największe wrażenie robią na mnie Koleżanki na potężnych crosach ubrane w zbroję. To trzeba zobaczyć co One wyprawiają. Kiedy jeżdżą nie mogę się napatrzeć a kiedy przechodzą obok ( często bo mieszkają obok ) to nie mam odwagi zagadać. Dla mnie bomba. Pozdrawiam kobiety na motocyklach.
GOODWAY Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 W dniu 14.08.2011 o 19:05, T-Rex napisał(a): Moim zdaniem dziewczynie motocykl bardzo dodaje uroku. Dla mnie taka kobieta jest bardzo kobieca - interesująca Dzisiaj stoję sobie przy moim Kimkim na ulicy, a tu podjeżdża i parkuje obok dziewczyna, na moto. Spodzień obcisły, kurteczka biodrówka, no i ten dosiad ...
Gość radiolog Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 W dniu 18.08.2011 o 12:35, GOODWAY napisał(a): Dzisiaj stoję sobie przy moim Kimkim na ulicy, a tu podjeżdża i parkuje obok dziewczyna, na moto. Spodzień obcisły, kurteczka biodrówka, no i ten dosiad ... Jak jadę z miki na wycieczkę to ten dosiad ciągle mnie rozprasza
jack daniels Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Parafrazując powiedzenie mojego jąkającego się kolegi cyt."Naa roowerze kaażda laska!". Ja zaś twierdzę: Naa mootorze kaażda laska! :) Pozdrawiam wszystkie Kierowniczki !OKK !OKK !OKK J.D.
T-Rex Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 W dniu 19.08.2011 o 10:00, radiolog napisał(a): Jak jadę z miki na wycieczkę to ten dosiad ciągle mnie rozprasza Musisz poprosić koleżankę, żeby usiadła z tyłu i przodem do kierunku jazdy. Tak to nie ma bata, że się będziesz rozpraszał Bez urazy oczywiście A jak dziewczyna ma długie włosy i po odstawieniu motorka zdejmuje kask i wiecie... Te włosy mmmmmmm
Klubowicze Jack Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Ale się chłopaki podjarali... Jednak rzeczywiście, dziewczyna w obcisłym stroju na motocyklu wygląda bardzo sexy. Miki przytoczyła wyżej jeden z głupich komentarzy "same niedowartościowane pasztety jeżdżą na motocyklach, ładne kobiety są wożone" Oj, szkoda mi tych ładnych kobiet, gdy widzę taką, jak plecaczkuje na szlifierce w dżinsikach i tiszercie albo w kusej kurteczce z odsłoniętymi "schabami", trzymając się kurczowo kierownika. Zastanawiam się, co takie dziewczę sobie myśli, gdy tak jedzie... Pewnie nie myśli Powyższa dygresja oczywiście nie dotyczy kierowniczek, które serdecznie pozdrawiam.
T-Rex Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 W dniu 19.08.2011 o 21:14, Jack Warcraft napisał(a): Jednak rzeczywiście, dziewczyna w obcisłym stroju na motocyklu wygląda bardzo sexy. O mojej żonie mógłbym powiedzieć nieładnie: "baba jak baba". Ale jak ją zobaczyłem jako plecaczek na ścigaczu kolegi to mi kopara opadła. Oczywiście jechaliśmy razem na wycieczkę w 4 osoby i dwa motory żeby było jasne hehehe Co tu dużo mówić. Kobieta + motor = fajna sprawa
Radu Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 W dniu 19.08.2011 o 21:14, Jack Warcraft napisał(a): Ale się chłopaki podjarali... Jednak rzeczywiście, dziewczyna w obcisłym stroju na motocyklu wygląda bardzo sexy. W sukience latem na vespie też wygląda sexy !OK !OK
T-Rex Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Moja kobitka właśnie zaczęła śmigać na czymś podobnym - yamaha why. Dzisiaj przyszła do pracy w sukience, a że dwa dni temu zostawiła bzyka w pracy, to pomyślałem, że może by zabrała do domu. Weekend jest itp. No to wsiadła Już sobie wyobrażałem tą sukienkę zarzuconą na twarz hehehe Jadę za nią autem, a tu niespodzianka. Sukienka nic, za to niezapięta kurtka podrywana za plecami, przyklejała się jej do tyłu kasku Ale miałem ubaw i inni ludzie też. Na światłach nieświadoma niczego oglądała się do tyłu rozbawiona jazdą Wszyscy uśmiechnięci dookoła, ale chyba z tej kurtki hehehe
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 4 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2011 Kolejna kobieca wyprawa - 2 laski, 12.000 km info: http://www.ridingacross.com/
iQ! Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Kolejny materiał o dziewczynach na motocyklach: http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/wideo/bezpieczenstwo-motocyklistow/5292728
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2011 W dniu 13.08.2011 o 08:26, iQ! napisał(a): ...................... A Beata jeździ na X-Maxie a pokazała się już na spotkaniach regionalnych???
Rekomendowane odpowiedzi