Skocz do zawartości
Forum Burgmania

III Zawody Jazdy Technicznej

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Może ktoś miałby ochotę pocwiczyc jazdę w zakrętach podczas treningów w ramach zawodów jazdy technicznej pod Krakowem - podaję linka: ZAWODY

Ja niestety nie będę reprezentowac braci skuterowej na skuterze, ale będzie to za mnie robił (moim zdaniem jeszcze lepiej) mój narzeczony Ogryzek na naszym Burgmanie 650. Myślę ze będzie na co popatrzec. :lol: Ja wprawdzie też wystartuję, ale na motocyklu Suzuki Savage (tym co na Gymkhanie w Tychach). Chwilowo niestety mamy tylko jeden skuter i to niestety nie w moim rozmiarze...

Mam nadzieję, że ktoś z Burgmaniaków się wybierze i będzie okazja się spotkac. Największym atutem takiej imprezy jest to, że można się naprawdę dużo na nich nauczyc jeśli chodzi o technikę jazdy, poznac lepiej sprzęta itd. Polecam!

Podaję linka do relacji z zawodów: Zawody

Jest tam zmontowany filmik, a na pierwszym planie Ogryzek na Burgmanie 650. :D

Ogólnie bylo super :) - Wojtek postawil teorię, że Burgman to "wańka-wstańka" i nie da się go przewrócić (chyba że się w coś wbije). I zdaje się coś w tym jest - nawet jak go obrócilo to się nie przewrócil :lol: Tak mnie to zachęcilo, że nawet sama na niego wsiadlam i ruszylam na tor: DSCF0403.JPGA potem nie chcialam oddać i narzeczony musial wracać chopperem do domu... :(

Są jeszcze filmiki z naszych przejazdów, wrzucimy w późniejszym terminie.

Mam nadzieję, że za rok przyjedzie więcej sprzętów z plozami i będzie można wystartować w kategorii "Skuter"... !scooter

P.S. I jeszcze jedno - okazalo się (Ogryzek sprawdzil) że Burgmanem 650 można jeździć driftem !YES

Opublikowano

Brawo ten Pan !OKK

To już wiem jaka będzie jedna z konkurencji na kolejnej Burgmanii 2012 :blink:

Opublikowano

hmm.. jedyny pozostały termin to 01.09.2011 & 03-04.09.2011. Treningi te również będą w godzinach 14-18?

Kuszące, kuszące :blink:

• Sympatycy
Opublikowano

Przed godziną Karolina na Hondzie PCX 125 wyjechała na Wrocek by ćwiczyć slalomy między 4oo... Co z tego wynikło napisze może wieczorem :)

Opublikowano

Że też mu Nikli na tłumiku nie szkoda crybaby.gifAle SZACUN WIELKI za Umiejętności i Odwag. dla Pana NA Burku scooter.gif

• Klubowicze
Opublikowano

To już wiem jaka będzie jedna z konkurencji na kolejnej Burgmanii 2012 :P

No nie wiem, to zależy od organizatora,niektórzy wolą loterię niż zabawę na skuterach. !wolf

hmm.. jedyny pozostały termin to 01.09.2011 & 03-04.09.2011. Treningi te również będą w godzinach 14-18?

To termin szkolenia,nie treningu (szczegóły w linkach).

Przed godziną Karolina na Hondzie PCX 125 wyjechała na Wrocek by ćwiczyć slalomy między 4oo... Co z tego wynikło napisze może wieczorem whist

Co z tego wynikło okaże się w niedzielę na Gymkhanie w Poznaniu ;)

Że też mu Nikli na tłumiku nie szkoda

...ani nikli, ani lakieru na podestach mu nie szkoda. Przecież skuter ma dawać frajdę z jazdy, a nie tylko ładnie wyglądać :)

Opublikowano

No szkoda że mnie ominęło ,a mam tylko 10-kilo do Proszowic !sciana

• Klubowicze
Opublikowano

Podaję linka do kolejnej relacji i galerii z zawodów.

Poniżej Ogryzek na Burgmanie

3724.jpg