Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. twe Opublikowano 1 Czerwca 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Czerwca 2025 Czas i mi dołączyć do tego zacnego grona. Podczas ostatniej wycieczki licznik przekręcił się na 50000 z czego nieco ponad 5000 nakręcone przeze mnie. 3
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nietoperz Opublikowano 2 Czerwca 2025 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Czerwca 2025 Z polskiego salonu, rocznik 2009. 3
stics Opublikowano 26 Czerwca 2025 Opublikowano 26 Czerwca 2025 Długi weekend i trochę dodatkowych km wpadło 😃
Klubowicze nietoperz Opublikowano 9 Czerwca Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca W dniu 2.06.2025 o 15:09, nietoperz napisał(a): Z polskiego salonu, rocznik 2009. Teraz 78 tyś przejechane
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Czerwca Użytkownicy+ Opublikowano 9 Czerwca 1 minutę temu, nietoperz napisał(a): Teraz 78 tyś przejechane Nie może to być 😮 i dopiero pierwszy pasek ? 🤔
Klubowicze nietoperz Opublikowano 10 Czerwca Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 20 godzin temu, EndriuBis napisał(a): Nie może to być 😮 i dopiero pierwszy pasek ? 🤔 Tak pierwszy! Bo jeżdżę jak dziadek!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Czerwca Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca Godzinę temu, nietoperz napisał(a): Bo jeżdżę jak dziadek! 🤣🤣🤣 Pamiętaj : można być "dziadkiem" byle nie "zdziadzieć" 2
Użytkownicy Kacpersky Opublikowano 11 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 11 Czerwca Suzuki Burgman 650 Executive Przebieg 62728 rok prod 2007 Kupiłem uszkodzony z tego co pamiętam Wymiana tarczy sprzęgła i koła zębatego w przeniesieniu napędu,przy okazji nowy pasek,klocki tył,opona tył. Awaria wiatraka chłodnicy zakupiona używka - działa,wymiana linka kanapy na rowerową. Reszta eksploatacja żarówki.plyn,oleje.
Rekomendowane odpowiedzi