Lucjan73 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 W dniu 11.08.2011 o 19:11, madej napisał(a): dokladnie,poprostu zwariowalem na punkcie beverly jak sie nim przejechalem !TAZ Zawsze mi sie podobal ,pierwszy raz zobaczylem na zywo 3 lata temu w chorwacji ,ale dopiero teraz mialem okazje sie nim przejechac i poprostu zaluje ze miesiac temu kupilem drke bo juz bym chcial go miec w garazu,ale idzie jesien i czas w bloto a na wiosne napewno bedzie beverly no chyba ze jakas wygrana w totka Dla mnie poprostu niema innej alternatywy.Powiem szczerze te wszystkie zabudowane skuty z pozycja czoperowa sa dla mnie troche zabardzo plastikowe i zabardzo zabudowane,beverly ma duze kola i to jest komfort na naszych drogach,pozycja na nim jest dla mnie wyjebiaszcza,miedzy samochodami w miescie lata prawie tak zwinnie jak moje scarabeo a silnik 500ka pozwoli mi spokojnie pyknac sie w urlop gdzie tylko sobie zazycze i niebede juz musial wchodzic w tunel powietrza ciezarowki zeby ja wyprzedzic no i jeszcze ten wyglad ,old schcol w nowej odslonie ,na zywo beverly wyglada znacznie lepiej niz na zdjeciach takze lans jest Tak wiec Emge wiedz ze cos sie dzieje i ciesz sia to chwila ze narazie sam sie mozesz w 3miescie lansowac na beverly, ale juz niedlugo Witam, Panowie mnie osobiście też podobają się "włoskie klimaty" jest tylko jedno ale. Nie wiem jak w Trójmieście bo u nas na Dolnym Śląsku "posucha" z serwisem tych sprzętów. Swego czasu jeden kolega z forum musiał jeździć do Krakowa na serwis !NOT Wiadomo jakieś drobne wymiany można samemu zrobić ale już podpięcie pod komputer lipa No i jeszcze dostępność części, jak czegoś nie ma u nas i trzeba to sprowadzić z Italii można stracić sezon a w sierpniu jak u nich jest okres urlopowy to zapomnij !sciana Nie mam zamiaru nikogo zniechęcać ale warto przed kupnem znać plusy i minusy bo jak mawiał klasyk ...żeby te plusy nie przesłoniły wam minusów...
madej Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Mysle ze z serwisem wrazie powazniejszych napraw niebedzie problemu bo wlasnie w 3miescie na dniach firma Bikers World zostala autoryzowanym dilerem ,serwisem Piaggio
kleofas Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 plusy i minusy wygladaja tak : czym wiecej bedzie uzytkownikow wloszczyzny tym wieksza bedzie dostepnosc czesci, wszak kazdy chce zarobic . jak handlowcy zwietrza ze jest interes zainwestuja i wezma na magazyn troche gratow. to samo tyczy sie servisow , jak bedzie kogo servisowac kupia sobie oprogramowania do komputerow. jak narazie na graty do wloszczyzny czeka sie max 2 tygodnie , a na podpiecie do kompa przynajmniej w wawie nie ma problemu. faktem jest to ze bywaja tacy ktorzy podepna , ale nie bardzo wiedza o co chodzi , poza skasowaniem bledow
emge Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 W dniu 11.08.2011 o 19:44, madej napisał(a): Mysle ze z serwisem wrazie powazniejszych napraw niebedzie problemu bo wlasnie w 3miescie na dniach firma Bikers World zostala autoryzowanym dilerem ,serwisem Piaggio O widzisz nie wiedziałem, dobre wieści
Rekomendowane odpowiedzi