Bulba Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Co tu duzo pisac, wszystko zawarte w temacie Wyruszamy o 18 (moze kilka minut po) W razie co lapcie mnie na GSMa 691619292 (dzwonic do bolu) W drodze powrotnej zaatakujemy najwieksze hamburgery w okolicy
voy-ciach Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 a już miałem zamiar a tak to znów trzeźwy. O której godz. będziesz w Aleksandrowie na Statoil ??? EDIT: będę o 18:30 na stacji jw.
Bulba Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 No i 160 km mawiniete Wycieczka zajebista. Swietne widoki, fajne winkle, dobre zarelko, kupa smiechu. Dla zainteresowanych kilka fotek https://picasaweb.google.com/109017166832530357700/TamaNaJeziorsku?authkey=Gv1sRgCJDZoqiBpP7oRg# Do nastepnego
Klubowicze Roni Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Widać, że wycieczka była przednia !OKK i może kiedyś się uda z Wami jakiś spontan. ps. Jako jedyny voy-ciach wie co się robi z kaskiem, a reszta? uuuuuu...... !NOT Mówi się w środowisku motocyklowym, że nigdy ale to nigdy nie kładziemy chełmu na glebie. To takie moje ot a Wy róbcie jak chcecie. pzdr Roni.
Bulba Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Co do kladzenie kasku na glebie, nie bede dyskutowal o gusłach. Co do spontanicznego latania, chetnie bym zobaczyl na wlasne oczy to: Dwie godzinki i jestesmy na miejscu
Sympatycy Volvo Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Jak pogoda dopisze to nie będziesz mnie długo prosił.Chętnie przewietrzę !scooter
bogdan201 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Jak będziecie jechali a pogoda będzie o.k. to zabrałbym się z Wami od Kowala. Jak coś to prosze o powiadomienie na pm.
voy-ciach Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Roni, a kiedy Ty zajrzysz do nas na łódzkie spotkanie pod imaxem? Projekcja do 13-tego, ja w tym czasie będę piwem popijał flądrę z frytkami blisko naszego zimnego morza.
Rekomendowane odpowiedzi