Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2011 tradycyjnie już zlot motocyklistów na Górze Św. Anny zbieramy się w Chudowie o godz. 10 ( no chyba, że będzie padać )
Ania Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 melduję, że od ok 17.10 jestem w domu, a Krzysiu od ok.17.15 Ciuchy się już suszą, ciepła kąpiel zaliczona teraz ciepłe papcie i zasiadam przed TV z ciepłą herbatką Krzysiu raczej nie zda dzisiaj relacji fotograficznej bo padł jak dowiedziałam się od jego mamy Dziękuje za miły pobyt na Górze Św. Anny A Joasiu Tobie życzę Szerokości i Przyczepności !scooter
Dragos Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wyjazd bardo udany ale to jak zawsze w tak doborowym towarzystwie !OKK No tylko w drodze powrotnej słonce mogło nas nie opuszczać nadal schnę Dzięki za mile spędzony dzień do następnego. Ps. Joasiu szerokości a kurtka może do jutra wyschnie.
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dziękuję za mile spędzony dzień, traskę. A deszcz - a deszcz to nam może. Jeszcze mnie dorwał w Katowicach. Polecam wożenie p.deszczówki nawet w słoneczne dni. Asia, przyjęliśmy na siebie dzisiaj tyle deszczu, tylko po to, aby brakło go na zaczynającej się już jutro Twojej trasie.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2011 do domu dojechałam ok 17.30 gorący prysznic i gorąca herbata poszły w ruch a potem wypad do sklepu po grzejniczek żeby wysuszyć kurtkę, spodnie i rękawiczki dzisiejszy powrót do domu był baaaardzo mokry dzięki za miły wypad i do zobaczenia po powrocie ... laptopa zabieram więc dawajcie panowie fotki
Dariusz Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dziękuję za wspólnie miło spędzone chwile --- było super A w drodze powrotnej wpradzie 3 burze nas dopadły ale ciuchy dały rady i wody nie przepuściły gorzej buty hehe Asiu słoneczka w podróży do Paryża !scooter
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Jeszcze zaległe zdjęcia z niedzielnego wypadu (kliknij na zdjęcie)
Rekomendowane odpowiedzi