AiKSz Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 muszę sie pochwalić, że pierwszy raz udało mi sie spotkać pana ciekawskiego !NOT widocznie bardzo chciał sie dowiedzieć dokąd jadę w tym celu użył klaksonu i manewru zajechania drogi przez zajęcie pasa po czym usłyszałem zaczepkę słowną w formie pytania: cyt. : "gdzie się k**** wpie*******?" pozdrawiam pana ciekawskiego oraz jego forda eskorta białego kombi !wchair http://pl.memgenerator.pl/mem-image/skutery-se-kupujo-kurwa-i-sie-wpierdalajo-pl-ffffff Na przyszłość proszę ograniczyć słowa niecenzuralne... nawet jeśli mają to być cytaty. Administracja
kmodzele Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 W takich razach: odetchnąć głęboko, dodać gazu i pojechac swoją drogą, skupiając się na dalszej jeździe szybko zapomnieć / zignorować.Rozważanie, denerwowanie się - nic nie da nikomu. Tylko zmniejszy bezpieczeństwo na drodze. Zignorowanie jest chyba najlepsza reakcją.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Klaud Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Albo wpierdziel od razu (uwaga: najpierw ocenić siły realnie ) Ze 2 miesiące temu zobaczyłem, jak ciul z busa, jadący na zimny łokieć, wywala papierosa, nawet do nie gasząc. Pech chciał, że taki palący się leżał i czekał na mnie na międzypasie. Wziąłem go w rękawiczki i podjechałem w korku do busa, po czym... palący się kiep wylądował mu na kolanach Mina i okrzyki jego kolegów z przedniego siedzenia - bezcenne 3
Sympatycy szorstki Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ...Wziąłem go w rękawiczki i podjechałem w korku do busa, po czym... palący się kiep wylądował mu na kolanach ... Swego czasu, kolega Dragon cos podobnego uczynił, tylko wówczas, jakiś ciul wykiprował popiołkę na ulicę. Całość wróciła spowrotem do katamarana !OKK Masz Klaud reputka odemnie !OK Faktem jednak jest, że duży może więcej pzdr
Klaud Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Faktem jednak jest, że duży może więcej Dziękować. Ano może, zwłaszcza, jak to trzech 'drwali' siedziało w tym busie - dlatego nie mogłem zbyt długo sycić oczu i uszu ich przeklonami, bo ten od mojej strony już drzwi otwierał, żeby mi wytłumaczyć, kto ma rację w tym sporze
Arkadiusz Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Ano może, zwłaszcza, jak to trzech 'drwali' siedziało w tym busie - dlatego nie mogłem zbyt długo sycić oczu i uszu ich przeklonami, bo ten od mojej strony już drzwi otwierał, żeby mi wytłumaczyć, kto ma rację w tym sporze Ha, ha Klaud i mogli by Ci czasem zamontować popielniczkę w skuterze !OKK !OKK !OKK Oczywiście reputka masz, szkoda że nie miałeś kamerki, ubaw murowany.
Klubowicze Domel Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Brawo Klaud, przyznam się że kilka razy byłem świadkiem takich zachowań kierowców wieśbusów i błysneła mi taka myśl, ale jakoś może odwagi nie stykło, ale po tym poście to wręcz będę szukał takiej sytuacji !TAZ
Rekomendowane odpowiedzi