Gość Kristof Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Bardzo dziękuję za oddane głosy, Cieszę się ze po raz kolejny udało mi sie wygrac konkurs tym razem na skuterowe foto lipca !holiday Korzystając z nagrody założenia tematu skutera miesiąca zapraszam do zamieszczania swoich zdjęć. 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: * skuter [miesiąc] [rok] - kandydatury * skuter [miesiąc] [rok] - głosowanie (ankieta) 2. W nagrodę za wygraną, laureat poprzedniego miesiąca zakłada wątki: do 5-ego następnego miesiąca wątek na kandydatury oraz do 15-ego - wątek na głosowanie. 3. Termin głosowania do ostatniego danego miesiąca 4. Do konkursu zgłosić można własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. 5. Do konkursu zgłaszamy max. 3 fotki 6. Można uczestniczyć w konkursie wiele razy, jednakże fotki w danym miesiącu nie mogą się powtarzać w innych miesiącach 7. Wszelkie kasztany będą wycinane bez uprzedzenia Aparaty do schowka i w drogę!! Konkurs na skuterowe Ciacho Sierpnia !!!!START !!! !tut A oto Moja kandydatura
krzysurban Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Chciałbym umieścić swojego pereła do skutera sierpnia. Moje fotki
Kamikaze Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 To i mój Burek postanowił wystartować w plebiscycie "Miss/Mister sierpień" pokazując swoje piękne oko
Gość Kristof Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Temat do zamknięcia przez Admina Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi