Iwona Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 oszystwem mi tu pachnie . moze warto by bylo prosic o obejzenie zdjec w konkursie , a nie proszenie o wytypowanie jednego wczesniej ustalonego. W takim wypadku konkursy traca caly sens , nie mowiac o duchu rywalizacji. Chyba zbyt mocne słowa Trudno, żeby prosić o głosowanie na zdjęcia konkurencyjne Magda, korzystając z takiej możliwości, poprosiła forumowiczów o głosy, wiadomo, że jeśli komuś nie podoba się zdjęcie to na nie nie kliknie, albo zagłosuje na inne, według niego lepsze. Nikt tego nie sprawdzi Nie widzę tu absolutnie żadnego oszustwa! Poza tym w tego rodzaju konkursach to chyba normalna praktyka... Osobiście uważam, że zdjęcie jest super!!! !OKK Mam nadzieję, że wygra !YES Oczywiście kliknięte
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 2011 593 - ja głosuję bo mi się podoba młody meloman
Baśka13 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Kliknięte nie ma żadnego oszustwa! klika ten komu się podoba, a że ma się dużo znajomych to chyba nie jest karalne.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2011 oszystwem mi tu pachnie . moze warto by bylo prosic o obejzenie zdjec w konkursie , a nie proszenie o wytypowanie jednego wczesniej ustalonego. W takim wypadku konkursy traca caly sens , nie mowiac o duchu rywalizacji. Oj Kleofas, czy ty zawsze jesteś taki zgorzkniały czy tak masz czasami !pomidor !TAZ . Przeciez gdyby nie Magda to w ogóle nie wiedziałbyś o konkursie, a zdjęcie jest fajne i warto Michasiowi zrobić frajdę. Nie czepiaj sie chłopie, wszystkie te konkursy tak działają i nie wnikaj w to i wyluzuj !w00t . Kiedyś był konkurs na najpopularniejszy klub motoryzacyjny i organizator tak go poprowadził (chyba Autoświat), że jak któryś klub osiągał przewagę to zabierał mu głosy, bo miał wygrać ten jeden .
kleofas Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 ja nie mam nic przeciwko zdjeciu a tym bardziej przeciwko maluchowi, tylko wyrazam watpliwosc co do metody glosowania, z roznych komputerow, po kilka dni, itd. przez jedna osobe. Wedlug mojej moralnosci , jezeli inni konkurenci dzialaja w ten sam sposob, to gdzie jest sens? wygra zdjecie czy wygra ten kto ma wiecej znajomych , bardziej obrotnych lub mniej. Przy okazji postu "powitanie" czytalem oburzone wpisy ze jak ktos sklamie przy w pisaniu daty urodzin to nie jest godny zaufania itp. reasumujac , zasada ze " jak Kali ukrasc krowe to jest wporzadku , ale jak Kalemu ukradna krowe to zle " nie jest zbyt zdrowa zasada, zazwyczaj stosowana w towarzystwach wzajemnej adoracji
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Teraz tylko utrzymać pozycję i zwiększać przewagę. http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/3792 631 !OKK 633 !OKK
Gość miki Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 ja nie mam nic przeciwko zdjeciu a tym bardziej przeciwko maluchowi, tylko wyrazam watpliwosc co do metody glosowania, z roznych komputerow, po kilka dni, itd. przez jedna osobe. Wedlug mojej moralnosci , jezeli inni konkurenci dzialaja w ten sam sposob, to gdzie jest sens? wygra zdjecie czy wygra ten kto ma wiecej znajomych , bardziej obrotnych lub mniej. Przy okazji postu "powitanie" czytalem oburzone wpisy ze jak ktos sklamie przy w pisaniu daty urodzin to nie jest godny zaufania itp. reasumujac , zasada ze " jak Kali ukrasc krowe to jest wporzadku , ale jak Kalemu ukradna krowe to zle " nie jest zbyt zdrowa zasada, zazwyczaj stosowana w towarzystwach wzajemnej adoracji Ale jak sie odda glos to pojawia sie taka informacja "dziekujemy i zapraszamy jutro", a jesli ktos ma wiecej w domu komputerow to i tak nie przypuszczam by mial ich wiecej niz ilosc domownikow z czego wniosek ze pewnie jeden glos oddaje za jednego domownika (oczywiscie za jego zgoda !YES). A Magduska sama pisała "Jeśli zdjęcie chociaż trochę Wam się podoba - będziemy wdzięczni za głosy", zawsze mozna zaglosowac na inne lub wcale. A maluszek jest wedlug mnie !OK
Arkadiusz Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 No, przyjeżdżam do domu a mi tu mówią wszyscy że ciągle pierwsze miejsce czyli 667 głosów !!! Po prostu !OK To cieszy, zdjęcie piękne, a i w Malborku był chyba najmłodszym uczestnikiem !OKK wygra zdjecie czy wygra ten kto ma wiecej znajomych , Chciałbym by wygrało zdjęcie naszego burgmaniaka a nie dokona tego nie mając wielu znajomych.
Bafka Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Dzisiaj udało mi sie kliknąć 2 razy !OKK
Jurek_mwo Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Mnie się maluszek podoba i Klik
Klubowicze Patryk Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2011 673, , 675 - dobrze idzie!
Mareczek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/3792 Dziadek dodał nr.głosu (687) !OK
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Sierpnia 2011 697,5 !holiday
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Administrator Opublikowano 16 Sierpnia 2011 698,5
Rekomendowane odpowiedzi