Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oszystwem mi tu pachnie . moze warto by bylo prosic o obejzenie zdjec w konkursie , a nie proszenie o wytypowanie jednego wczesniej ustalonego. W takim wypadku konkursy traca caly sens , nie mowiac o duchu rywalizacji.

Chyba zbyt mocne słowa :nono::)

Trudno, żeby prosić o głosowanie na zdjęcia konkurencyjne :wacko:

Magda, korzystając z takiej możliwości, poprosiła forumowiczów o głosy, wiadomo, że jeśli komuś nie podoba się zdjęcie to na nie nie kliknie, albo zagłosuje na inne, według niego lepsze.

Nikt tego nie sprawdzi :D

Nie widzę tu absolutnie żadnego oszustwa! :no:

Poza tym w tego rodzaju konkursach to chyba normalna praktyka...

Osobiście uważam, że zdjęcie jest super!!! !OKK Mam nadzieję, że wygra !YES

Oczywiście kliknięte :D

• Odpowiedzi 346
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Baśka13

27

• Arkadiusz

26

• Joasia70

25

• Mareczek

20

• Klubowicze
Opublikowano

593 - ja głosuję bo mi się podoba młody meloman :D

Opublikowano

605 !V

Opublikowano

Kliknięte :D nie ma żadnego oszustwa! klika ten komu się podoba, a że ma się dużo znajomych to chyba nie jest karalne.

• Klubowicze
Opublikowano

oszystwem mi tu pachnie . moze warto by bylo prosic o obejzenie zdjec w konkursie , a nie proszenie o wytypowanie jednego wczesniej ustalonego. W takim wypadku konkursy traca caly sens , nie mowiac o duchu rywalizacji.

Oj Kleofas, czy ty zawsze jesteś taki zgorzkniały czy tak masz czasami !pomidor !TAZ .

Przeciez gdyby nie Magda to w ogóle nie wiedziałbyś o konkursie, a zdjęcie jest fajne i warto Michasiowi zrobić frajdę. Nie czepiaj sie chłopie, wszystkie te konkursy tak działają i nie wnikaj w to i wyluzuj !w00t .

Kiedyś był konkurs na najpopularniejszy klub motoryzacyjny i organizator tak go poprowadził (chyba Autoświat), że jak któryś klub osiągał przewagę to zabierał mu głosy, bo miał wygrać ten jeden :D:) .

Opublikowano

ja nie mam nic przeciwko zdjeciu a tym bardziej przeciwko maluchowi, tylko wyrazam watpliwosc co do metody glosowania, z roznych komputerow, po kilka dni, itd. przez jedna osobe. Wedlug mojej moralnosci , jezeli inni konkurenci dzialaja w ten sam sposob, to gdzie jest sens? wygra zdjecie czy wygra ten kto ma wiecej znajomych , bardziej obrotnych lub mniej.

Przy okazji postu "powitanie" czytalem oburzone wpisy ze jak ktos sklamie przy w pisaniu daty urodzin to nie jest godny zaufania itp. reasumujac , zasada ze " jak Kali ukrasc krowe to jest wporzadku , ale jak Kalemu ukradna krowe to zle " nie jest zbyt zdrowa zasada, zazwyczaj stosowana w towarzystwach wzajemnej adoracji

• Sympatycy
Opublikowano

626,4

Opublikowano

ja nie mam nic przeciwko zdjeciu a tym bardziej przeciwko maluchowi, tylko wyrazam watpliwosc co do metody glosowania, z roznych komputerow, po kilka dni, itd. przez jedna osobe. Wedlug mojej moralnosci , jezeli inni konkurenci dzialaja w ten sam sposob, to gdzie jest sens? wygra zdjecie czy wygra ten kto ma wiecej znajomych , bardziej obrotnych lub mniej.

Przy okazji postu "powitanie" czytalem oburzone wpisy ze jak ktos sklamie przy w pisaniu daty urodzin to nie jest godny zaufania itp. reasumujac , zasada ze " jak Kali ukrasc krowe to jest wporzadku , ale jak Kalemu ukradna krowe to zle " nie jest zbyt zdrowa zasada, zazwyczaj stosowana w towarzystwach wzajemnej adoracji

Ale jak sie odda glos to pojawia sie taka informacja "dziekujemy i zapraszamy jutro", a jesli ktos ma wiecej w domu komputerow to i tak nie przypuszczam by mial ich wiecej niz ilosc domownikow z czego wniosek ze pewnie jeden glos oddaje za jednego domownika (oczywiscie za jego zgoda !YES). A Magduska sama pisała "Jeśli zdjęcie chociaż trochę Wam się podoba - będziemy wdzięczni za głosy", zawsze mozna zaglosowac na inne lub wcale. A maluszek jest wedlug mnie !OK

Opublikowano

653,5 klik !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

655,5

• Sympatycy
Opublikowano

!OKK 661

Opublikowano

667 !jump

Opublikowano

No, przyjeżdżam do domu a mi tu mówią wszyscy że ciągle pierwsze miejsce czyli 667 głosów !!!

Po prostu !OK

To cieszy, zdjęcie piękne, a i w Malborku był chyba najmłodszym uczestnikiem !OKK

wygra zdjecie czy wygra ten kto ma wiecej znajomych ,

Chciałbym by wygrało zdjęcie naszego burgmaniaka a nie dokona tego nie mając wielu znajomych.

Opublikowano

667,2 !OKK

Opublikowano

Dzisiaj udało mi sie kliknąć 2 razy !OKK

Opublikowano

Mnie się maluszek podoba i Klik :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

673, , 675 - dobrze idzie!

• Klubowicze
Opublikowano

677 :lol: