Administrator Artix Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Administrator Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Moj SW ma teraz cos kolo 45 tys a jezdzi tak samo jak mial 900 km kiedy go zakupilem. Domyslam sie skad sie wziela opinia ze moto to 100 tys km max zywotnosci a samochod 200 tys km. Poprostu liczniki sa mocno skrecone, no ale sa skrecone bo opinia jest taka ze wytrzymuja wlasnie takie male przebiegi i kolo sie zamyka Choc moja Toyota ktora ma 11 lat 180 tys przez ostatnie 2 lata zrobila 19 km, no teraz sie z nia przeprosilem i znowu auto doprowadzone do stanu uzywalnosci i zaczelo jezdzic. Najwiekszy przebieg jaki mialem w aucie Toyota Carina E z 2 litrowym dieslem 71 KM to 540 tys km jak ja sprzedawalem a raczej meczylem sie ze sprzedaza, zatem SW jeszcze daleko do rekordu moich pojazdow. Za to C1 robi rocznie 10 km moze mniej bo w tym roku jeszcze nim nie jezdzilem
Biolog Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Mój SW w lipcu ubiegłego roku kiedy go nabyłam miał 48000 (a jest z 2002). Od tego czasu dostał ode mnie jeszcze 4500 i mam nadzieję, że jeszcze staruszek pojeździ
kropi Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Mojemu właśnie stuknęła 50-ka, ale że sprzęt od nowości w Klubie, to pewno drugie tyle nakręci. Rocznik '06 jakby co.
Rekomendowane odpowiedzi