Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przemo chętnie się podzielę moimi drobnymi doświadczeniami a jak będzie okazja nawet chętnie pojadę jeszcze raz :P

Joasia, to może i ja się załapię? A może w drugiej połowie września?

Opublikowano

Brawo!

Gratuluję pomysłu i realizacji.

• Sympatycy
Opublikowano

Chylę czoła i czekam niecierpliwie na relację !OKK

pzdr

Opublikowano

Wow Asia pełen szacun. Po prostu super. !OKK !YES

Opublikowano

Witam GRATULACJE pelen szacuneczek czekam na relacje Pozdrowienia

• Klubowicze
Opublikowano

"Od jakiegoś czasu marzyło mi się zwiedzenie muzeum d’Orsy w Paryżu wprawdzie pierwotny plan polegał na locie samolotem, ale przyszły wakacje możliwość urlopu i modyfikacja pomysłu na środek transportu zamiast samolotu - skuter. Z moich propozycji towarzystwa w wyprawie nikt nie skorzystał więc postanowiłam jechać sama. Kalkulacja czasu i gotówki , zerknięcie na mapę, przeglądnięcie MotoVoyagerów i już wiem – głównym celem jest oczywiście muzeum ale przecież wyjazd na plus/minus 7 dni, postanawiam więc zwiedzić po drodze Szampanię i przejechać serpentynami alpejskiej trasy Silvertta ( i porównać ją z zeszłoroczną Grossglocknerstrasse ) . Jak już wiem w jakie miejsca chcę pojechać rezerwuję hotele i jestem gotowa do wyjazdu. Jeszcze przegląd skutera i zakup nawigacji i w drogę..." zapraszam do przeczytania relacji na stronie głównej

Opublikowano

Szkoda, że nie wiedziałem o tym wyjeździe z miesiąc wcześniej.. eh.

Relacja b.fajna, ale przeraziły mnie prędkości przejazdu, średnia 110... biedny Antek whist

Opublikowano

Aj waj :P, te 218 km/h dla AN650 jest po prostu niemożliwe :lol: ...

• Klubowicze
Opublikowano

Wy to potraficie kobiete tak na ziemie sprowadzić :P hihihi

ps. no wiem przeca, że to co nawigacja pokazała w drodze do Francji czyli 165 km/h jest realne, a te 218 km/h to coś jej się pozajaczkowało ale co ? nie moge sie przez chwilę nacieszyć ta prędkością ? :lol: nawet se zdjęcie zrobiłam tego zestawienia z nawi hihihi ... ech faceci :lol:

• Administrator
Opublikowano

Joasiu... nie przejmuj się niedowiarkami.

Twój An'tek jest na pewno wyjątkowy i wyciąga więcej niż standard :P

• Klubowicze
Opublikowano

Mariusz dzięki za zrozumienie :P !piwko

Opublikowano

Joasiu ten Power to pewnie przez te naklejki one powoduja jeszcze wiekszy oplyw powietrza ....

Opublikowano

Podobaja mi się taki wyprawy!

Brawo!! !OKK !OKK

Opublikowano

Aj waj :P, te 218 km/h dla AN650 jest po prostu niemożliwe :lol: ...

Dla Antka 650 samego pewno i nie ale jak widać razem z kobietą dał radę... nie na darmo się mówi "latać jak pies za babami" a z babą (sorki Joasia) widać można :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

Marynarz .... no wiesz jak kierowca dobry to i Antek czyni cuda :) a co dopiero jak z miłością się do !scooter podchodzi :)

Opublikowano

co prawda to prawda, piwa Ci dać kobieto trza !piwko