Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2011 dziękuję wszystkim za słowa otuchy bo jakoś tak na tej burgmani, że baby mają jaja a faceci w kapciach na kanapie czekają na relację a u mnie przygotowania ida pełną parą, właśnie zamontowałam sobie nawigację do motocykla uffff jeszcze mam problem z dwoma kabelkami: czerwonym i czarnym, które mam se wetknąć w instalację skutera 2
gutek janus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ... bo jakoś tak na tej burgmani, że baby mają jaja a faceci w kapciach na kanapie czekają na relację ... superowe!!!!!!!!!!!!!! stary kanapowiec gutek janus
leszek_krakow Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 uffff jeszcze mam problem z dwoma kabelkami: czerwonym i czarnym, które mam se wetknąć w instalację skutera Joasia pamiętaj - czerwone - gorące - plusik, czarne - minusik - i wszystko gra
Mussol Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Pomysł i trasa rewelacja, przyczepności:)
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2011 a u mnie przygotowania ida pełną parą, właśnie zamontowałam sobie nawigację do motocykla uffff jeszcze mam problem z dwoma kabelkami: czerwonym i czarnym, które mam se wetknąć w instalację skutera Z tymi kabelkami musisz uważać. Rzeczywiście czerwony to plus zasilania, ale podłącz go tak aby wyłączenie stacyjki równierz wyłączało zasilacz nawigacji. W przypadku podłączenia do stałego plusa można mieć problem z rozładowaniem akumulatora na postoju. Minus (prawdziwa masa w AN 650 wcale nie jest na ramie Czy obudowie stacyjki. Podłączenie do złej masy skutkuje brakiem ładowania ze względu na słabą wydajność prądową podłączenia (przerabialiśmy już taki patent u Krzytra masa na obudowie stacyjki). Powodzonka !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2011 kochani mężczyźni wy moi jak to dobrze, że można na Wasze rady liczyć "czerwone do czerwonego, czarne do czarnego" "podłącz tak żeby i nawigację wyłączało" "sama se włóż kabelki" hihihihi co ja bym bez Was zrobiła .... a gdzie las rąk "ASIA JA, JA WEŹ MNIE (do podłączenia nawigacji)" hihihihihi
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Joasiu trzymam kciuki za udaną wyprawe. !OK
Sympatycy Zenek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2011 No Asiu gratuluje odwagi. Traska napewno bedzie super i sprzet tez da rade - bo o kierowniczke nie ma co sie martwic, napewno da rade Szerokosci i czekamy na relacje.
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2011 kochani mężczyźni wy moi jak to dobrze, że można na Wasze rady liczyć "czerwone do czerwonego, czarne do czarnego" "podłącz tak żeby i nawigację wyłączało" "sama se włóż kabelki" hihihihi co ja bym bez Was zrobiła .... a gdzie las rąk "ASIA JA, JA WEŹ MNIE (do podłączenia nawigacji)" hihihihihi Przecież prosić się nie będę - wystarczy że zaproponowałem pomoc na PW. !placz1
Miro71 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 O to w moim mieście siedzisz. Odezwij się, to może się jakoś spotkamy, pogadamy... (604 061 705). Wilam to dobrze widzialem ze ktos smiga na piaggio na Konstytucji hihihi chcialem cie dogonic ale bylem na pieszo hihihi Ja niestety jestem samochodem w S-ciu szkoda bo bysmy kiedys posmigali ale zadzwonie do ciebie jutro tj. czwartek moze sie gdzies spotkamy na jakiejs kawce czy LECHU ( bezakloholowym jak bedziesz na !scooter Pozdrawiam Miro 71
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Przecież prosić się nie będę - wystarczy że zaproponowałem pomoc na PW. !placz1 dzięki wielkie wiedziałam, że mogę liczyć na śląskiego chłopaka
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Pierwsza informacja od Podróżniczki (Kobieta na skuterze) Wyjazd z Rybnika 5:30, Przerwy co 200km na tankowanie, kawę i ......, Po drodze trochę deszczu * Tak przez 1298km do pierwszego punktu Chalons-en-Champagne, Odpoczynek od 20:15 ** Jutro dzień odpoczynku - zwiedzanie winnic *** * w ciągu dnia spoglądnąłem na kilka webkamerek na trasie - słońca nie było, lekkie opady ** niezły kawałek i dobra średnia *** "odpoczynek" Pozdrowienia od Joasi70 dla Burgmaniaków z Chalons-en-Champagne
Jarek_PL Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ja również jak wszyscy którzy śledzą twoją Joasiu wyprawę nisko skłaniam głowę i mocno trzymam kciuki za jej pomyślność. Brawo. Wyczyn godny naśladowania A po szczęśliwym powrocie proponuje okrzyknąć cię Burgmanową kobietą roku. . . Powodzenia. No i dawaj fotki.
dr.big Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Trzym się w tym Paryżewie !OKK . PS. Niezły przelot !V .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2011 witam pięknie jak Patryk poinformował ( dyg ) dojechałam wczoraj do Chalons en Champagne, a ruszałam tak : droga autostradą raz w słońcu raz w deszczu ( ale niewielkim bo jednak 90% opadów przejeliśmy na siebie w niedzielę ) , myk myk i byłam na miejscu a dziś spacerek po Szampanii Reims przywitało mnie deszczem ale później było już tylko lepiej jutro Paryż ... a teraz idę coś zjeść : stek, frytki, sałatka i kieliszek wina
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Widzę, że Szefowa dorwała się do WiFi. Relacja foto zapowiada się ciekawie, byle tak dalej. Szerokiej drogi i słonecznego Paryża.
Dragos Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Joasiu super foty robią wrażenie czekam na następne a pewnie nie tylko ja czekam Patryk niech nam żyje Pani Prezes !OKK Powodzenia
kropi Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Gratulacje i trzymam kciuki za powodzenie tej wyprawy. Ile lecisz średnio po autostradzie?
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Fajna relacja się zaczyna. Super pooglądać i poczytać w kapciach przed monitorkiem... Powodzonka Joasiu !YES pzdr
eMKa Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Świetny pomysł - powodzenia w całej realizacji Bravo! Tylko za długo w Szampanii nie odpoczywaj
czaro69 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Joasia, super widoczki.Francja jest bardzo urokliwa !OKK. Życzę Ci udanej wyprawy i super słonecznej pogody !piwko !piwko
emge Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Oby na miejscu pogoda dopisywała. Czekam na dalszą część opowieści
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2011 dziś dzień w Paryżu pogoda rewelacyjna, drogi francuskie super, francuzi ... a byłam tu: i tu: i tu: i tu też: jutro, żegnam się z Francją i witam z alpami
Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Joasiu gratuluję pomysłu . Chyba mamy pierwsze fotki na skuter września 2011. Życzę miłych wrażeń z podróży i szczęśliwego powrotu.
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Widać na zdjęciach, że pogoda w Paryżu udała się i oby dalej utrzymała się na takim poziomie, szczególnie w Alpach. Połowa wyprawy zrealizowana, teraz jeszcze: pod górę i z górki, parę zakrętów, pod górkę i z górki, ....., itd. Miłej i bezpiecznej podróży !scooter Uważaj na świstaki
Rekomendowane odpowiedzi