Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

dziękuję wszystkim za słowa otuchy :)

bo jakoś tak na tej burgmani, że baby mają jaja a faceci w kapciach na kanapie czekają na relację :)

a u mnie przygotowania ida pełną parą, właśnie zamontowałam sobie nawigację do motocykla

02082011406.jpg

uffff jeszcze mam problem z dwoma kabelkami: czerwonym i czarnym, które mam se wetknąć w instalację skutera :)

Opublikowano

...

bo jakoś tak na tej burgmani, że baby mają jaja a faceci w kapciach na kanapie czekają na relację :)

...

superowe!!!!!!!!!!!!!! :)

stary kanapowiec gutek janus punk.gif

Opublikowano

uffff jeszcze mam problem z dwoma kabelkami: czerwonym i czarnym, które mam se wetknąć w instalację skutera :)

Joasia pamiętaj - czerwone - gorące - plusik, czarne - minusik - i wszystko gra :)

Opublikowano

Pomysł i trasa rewelacja, przyczepności:)

• Klubowicze
Opublikowano

a u mnie przygotowania ida pełną parą, właśnie zamontowałam sobie nawigację do motocykla

02082011406.jpg

Z tymi kabelkami musisz uważać. Rzeczywiście czerwony to plus zasilania, ale podłącz go tak aby wyłączenie stacyjki równierz wyłączało zasilacz nawigacji. W przypadku podłączenia do stałego plusa można mieć problem z rozładowaniem akumulatora na postoju. Minus (prawdziwa masa w AN 650 wcale nie jest na ramie Czy obudowie stacyjki. Podłączenie do złej masy skutkuje brakiem ładowania ze względu na słabą wydajność prądową podłączenia (przerabialiśmy już taki patent u Krzytra masa na obudowie stacyjki).

Powodzonka !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

kochani mężczyźni wy moi :) jak to dobrze, że można na Wasze rady liczyć :) "czerwone do czerwonego, czarne do czarnego" "podłącz tak żeby i nawigację wyłączało" "sama se włóż kabelki" hihihihi :) co ja bym bez Was zrobiła :)

.... a gdzie las rąk "ASIA JA, JA WEŹ MNIE (do podłączenia nawigacji)" :):) hihihihihi

• Sympatycy
Opublikowano

Joasiu trzymam kciuki za udaną wyprawe. !OK

• Sympatycy
Opublikowano

No Asiu gratuluje odwagi. Traska napewno bedzie super i sprzet tez da rade - bo o kierowniczke nie ma co sie martwic, napewno da rade :)

Szerokosci i czekamy na relacje.

• Klubowicze
Opublikowano

kochani mężczyźni wy moi :lol: jak to dobrze, że można na Wasze rady liczyć :) "czerwone do czerwonego, czarne do czarnego" "podłącz tak żeby i nawigację wyłączało" "sama se włóż kabelki" hihihihi :P co ja bym bez Was zrobiła ;)

.... a gdzie las rąk "ASIA JA, JA WEŹ MNIE (do podłączenia nawigacji)" ;):P hihihihihi

Przecież prosić się nie będę - wystarczy że zaproponowałem pomoc na PW. !placz1

345d1305924316-mechanik-4dd52407596dc_640.jpg

Opublikowano

O to w moim mieście siedzisz. Odezwij się, to może się jakoś spotkamy, pogadamy... (604 061 705).

Wilam

to dobrze widzialem ze ktos smiga na piaggio na Konstytucji hihihi chcialem cie dogonic ale bylem na pieszo hihihi

Ja niestety jestem samochodem w S-ciu szkoda bo bysmy kiedys posmigali ale zadzwonie do ciebie jutro tj. czwartek moze sie gdzies spotkamy na jakiejs kawce czy LECHU ( bezakloholowym jak bedziesz na !scooter

Pozdrawiam

Miro 71

• Klubowicze
Opublikowano

Przecież prosić się nie będę - wystarczy że zaproponowałem pomoc na PW. !placz1

dzięki wielkie :D wiedziałam, że mogę liczyć na śląskiego chłopaka whist

• Klubowicze
Opublikowano

Pierwsza informacja od Podróżniczki (Kobieta na skuterze)

Wyjazd z Rybnika 5:30,

Przerwy co 200km na tankowanie, kawę i ......, :lol:

Po drodze trochę deszczu *

Tak przez 1298km do pierwszego punktu Chalons-en-Champagne,

Odpoczynek od 20:15 **

Jutro dzień odpoczynku - zwiedzanie winnic ***

* w ciągu dnia spoglądnąłem na kilka webkamerek na trasie - słońca nie było, lekkie opady

** niezły kawałek i dobra średnia

*** "odpoczynek"

Pozdrowienia od Joasi70 dla Burgmaniaków z Chalons-en-Champagne jedzenie_i_picie1.gif

Opublikowano

Ja również jak wszyscy którzy śledzą twoją Joasiu wyprawę nisko skłaniam głowęwitaj.gif  i mocno trzymam kciuki za jej pomyślność.  zwyciestwo2.gif

Brawo.  Wyczyn godny naśladowania oklaski.gif

A po szczęśliwym powrocie proponuje okrzyknąć cię Burgmanową kobietą roku.

0drinks.gif0flirt.gif0drinks.gif

Powodzenia. No i dawaj fotki. 

Opublikowano

Trzym się w tym Paryżewie !OKK .

PS. Niezły przelot !V .

• Klubowicze
Opublikowano

witam pięknie :P

jak Patryk poinformował ( dyg :) ) dojechałam wczoraj do Chalons en Champagne, a ruszałam tak :

DSC04731.JPG

droga autostradą raz w słońcu raz w deszczu ( ale niewielkim bo jednak 90% opadów przejeliśmy na siebie w niedzielę :) ) , myk myk i byłam na miejscu :)

a dziś spacerek po Szampanii

DSC04736.JPG

Reims przywitało mnie deszczem ale później było już tylko lepiej

DSC04779.JPG

DSC04784.JPG

DSC04826.JPG

DSC04862.JPG

DSC04881.JPG

jutro Paryż ... a teraz idę coś zjeść : stek, frytki, sałatka i kieliszek wina :)

• Klubowicze
Opublikowano

Widzę, że Szefowa dorwała się do WiFi.

Relacja foto zapowiada się ciekawie, byle tak dalej.

Szerokiej drogi i słonecznego Paryża.

Opublikowano

Joasiu super foty robią wrażenie czekam na następne a pewnie nie tylko ja czekam :)

Patryk niech nam żyje Pani Prezes !OKK Powodzenia

Opublikowano

Gratulacje i trzymam kciuki za powodzenie tej wyprawy. Ile lecisz średnio po autostradzie?

• Sympatycy
Opublikowano

Fajna relacja się zaczyna. Super pooglądać i poczytać

w kapciach przed monitorkiem... :) Powodzonka Joasiu !YES

pzdr

Opublikowano

Świetny pomysł - powodzenia w całej realizacji :)

Bravo! Tylko za długo w Szampanii nie odpoczywaj :)

Opublikowano

Joasia, super widoczki.Francja jest bardzo urokliwa !OKK. Życzę Ci udanej wyprawy i super słonecznej pogody !piwko !piwko

Opublikowano

Oby na miejscu pogoda dopisywała. Czekam na dalszą część opowieści :)

• Klubowicze
Opublikowano

dziś dzień w Paryżu :) pogoda rewelacyjna, drogi francuskie super, francuzi ... :)

a byłam tu:

DSC04911.JPG

i tu:

DSC04922.JPG

i tu:

DSC04924.JPG

i tu też:

DSC04928.JPG

jutro, żegnam się z Francją i witam z alpami :)

• Klubowicze
Opublikowano

Joasiu gratuluję pomysłu bravo.gif. Chyba mamy pierwsze fotki na skuter września 2011. Życzę miłych wrażeń z podróży i szczęśliwego powrotu.

• Klubowicze
Opublikowano

Widać na zdjęciach, że pogoda w Paryżu udała się i oby dalej utrzymała się na takim poziomie, szczególnie w Alpach.

Połowa wyprawy zrealizowana,

teraz jeszcze:

pod górę i z górki,

parę zakrętów,

pod górkę i z górki,

.....,

itd.

IMG_9643.JPG

Miłej i bezpiecznej podróży !scooter

Uważaj na świstaki :lol:

IMG_9841.JPG